עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by erez213,

יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iib,

הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Styx,

לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by M07,

אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eyal491,

שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות DVD חדש אבל אני לא יודע איזה יש לי מספיק כוח בשביל לפרוס את הסרט.. מה שחשוב לי שהכונן יהיה מהיר ושיהיה multizone בלי הרבה בעיות תודה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ybe,

הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Blade2k,

איך הצורב של סוני החדש x24 יש אותו בגירסת Oem בפלונטר ב628 ש"ח לא רע? מה דעתכם? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yovel,

שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר? *שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yariv12,

בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofird,

אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

מה הסיבה, לאדם פשוט כמוני, להיצמד לאנרמקס במקום לקחת איזה DRAGON זול יותר? הרי, יש דרגונים זולים יותר, עם 5 מאווררים, שעולים 400-500, ועוד ספק 100-150 ש"ח, המחיר עדיין נמוך מאנמרקס... :AR15: וזה אלומיניום. אם מישהו יכול לתת לי סיבות, BRING IT ON.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orr19,

אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by o.m.l,

קניתי מקלדת חדשה של מיקרוסופט ויש מקש שנקרא F lock מישהו מוכן להסביר לי מה זה|?:?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by B@By-KiLLeR,

יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KF,

איך העכבר הזה microsoft 4500 BlueTrack ? עלותו כמאה שקלים.. האם הוא מדוייק בהשוואה ללייזר ? היה לי deathadder שנשבר והלך לעולמו,השאלה אם אתאכזב מהנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yovel,

שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים