ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון ה-USB 3.1 Type C שיאפשר לכבל USB להתחבר בכל מצב מקבל עוד טוויסט, כש-VESA משנה לחלוטין את החיבור ואת הדרך בה הוא עובד לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%99%d7%a2%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%95%d7%99%d7%93%d7%90%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר דיברתי עם התמיכה, שיניתי את ההגדרות לפי מה שהם אמרו (למרות שכבר השתמשתי בהגדרות אלו עוד לפני), העברתי את המדפסת מהחיבור למרכזיה לקו ישיר (בזק). הפקס של המדפסת הקודמת עבד כמו שצריך (במרכזיה), המדפסת הנוכחית 470MX CANON פשוט גיהנום, אחרי 20 דקות בשיחה נכנסת הפקס עולה על השיחה ומכריח אותך לסגור את הטלפון. המדפסת פגומה אני מניח, מה עושים אם בחנות ממנה המוצר נקנה יסרבו לתקן ויגידו שהכל בסדר? כבר ניסיתי הכל..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהוא יודע מתי עתידיים לצאת כל הדרייברים הרשמים של ATI או בכלל כל החברות הגדולות ל WINXP? ועוד שאלה ברשותכם האם ניתן למצוא דרייברים לכרטיס מסך שלי, שמתאימים ללינוקס??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הבא HEC 400W HEC-400TRT יחזיק את המערכת P4 2.8ghz presscot 800mhz Samsung 1024DDR 400mhz Asus P4P800-SE GF6800GT 256MB DDR3 - 256BIT תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני אקנה לו יש לי P3 733 כרטיס TV VOODOO 3 מארז MINI 5.5X2 צורב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-