עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by M07,

אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ready2Die,

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Boris_yo,

שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן. יש לי את האוזניות כבר שנה+ ומידיי פעם יש לי רעש רקע שמצאתי שנשיפה חזקה מפסיקה אותן. היום עשיתי זאת ופתאום המיקרופון חדל לעבוד. ניסיתי לנשוף וראיתי ששומעים רק אם אני נושף ממש חזק וקרוב, וגם שומעים אותי רק אם אני מדבר ממש חזק וקרוב למיק. מה אני עושה עם זה? הלך המיק? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו שומעים פיקס רק אם אני מדבר ממש ממש מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eyal491,

שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Regev,

בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Valoo,

האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eytan,

יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avivlevy,

תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Raiden,

שלום אני מחפש מארז איכותי וספק חזק (380 -420 W ) בסכום כולל של 500 - 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orr19,

אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the_big,

רציתי הצעה למדפסת לייזר לא צבעונית/צבעונית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yap,

אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by drorel,

שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sagioto,

שלום, אני מתעניין ברכישת האוזניות הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12613 העניין הוא שאיך שאני מבין את זה הסראנוד כאן הוא מסומלץ ולא מגיע באמת מדרייברים נפרדים. והאם באמת ישנו הבדל גדול? השימוש העיקרי שלי יהיה בכלל לוידאו קונפרנסינג אבל אם כבר אני קונה משהו וגם ככה אני משחק ורואה סרטים במחשב עם אוזניות אז אני מעדיף לקנות פיתרון טוב גם לזה. בכלל, הביקורות שמצאתי על האוזניות הן מ-2009, ראיתי שיש סקירות על מוצרים חדשים וזולים יותר באתר אבל לא ראיתי שהזכירו את הדגם הזה ואיך האוזניות שנסקרו משתוות אליו תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KF,

איך העכבר הזה microsoft 4500 BlueTrack ? עלותו כמאה שקלים.. האם הוא מדוייק בהשוואה ללייזר ? היה לי deathadder שנשבר והלך לעולמו,השאלה אם אתאכזב מהנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by etaiso,

מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Haflo,

הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by udi,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי. אני מחפש מקלדת ואוזניות לשחק בSC2. האם יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים