עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Chevy,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז ככה יש לי עכבר בלוטוס מהדגם ‏BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 אני מחבר אותו והבלוטוס קולט אותו יש לו סוללות חדשות והבעיה היא כזו: העכבר לא זז כמו שצריך אין לי מה להסביר בדיוק אבל הדיוק שלו גרוע ביותר נגיד אני זז לצדדים או למעלה ואני רוצה ללחוץ על נקודה קטנה במדוייק ייקח לי שענה לעמוד עליה או שאני מזיז אותו לצד או למעלה הוא זז נגיד 10 ס"מ נתקע ס"מ ואז ממשיך כלומר הוא לא זורם עם תנועת היד שלי, הבעייה העיקרית היא חוסר זרימה עם תנועת היד. העכבר חדש ולא נראה לי שיש לו בעייה תכנית עכשיו נכנסתי לאתר של מייקרוסופט רציתי להוריד לו תוכנה אבל הדבר המוזר הוא שיש להם דרייבר שתומך בכל עכברי מייקרוסופט ומשום מה אין את העכבר הזה שם זה ממש מוזר כל העניין הזה, והורדתי את הדרייב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by togogoto,

אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by הסולידי,

האם זה שמיש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fighter,

יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by e.N.m,

היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nizzan7,

שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Oranl,

היי, אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית של הדפסה במדפסת BROTHER MFC 210C בחלונות XP. לאחר מספר נסיונות התקנה חוזרים של הדרייבר והתקנת המדפסת אני מקבל הודעה "Cannot communicate with the device" ואני לא מצליח להדפיס משום מקום, למרות שהיא מופיעה ב-Fax&Printers ונראה שהכל תקין. רק הוצאה והכנסה מחדש של כבל ה-USB למחשב "מפעילה" את המדפסת ואז אפשר להדפיס. ניסיתי כמה חריצי USB ובכולם זו אותה בעיה. ניסיתי מספר פעמים להתקין את הדרייבר מחדש (מדיסק ההתקנה המקורי של המדפסת) ובכל פעם הבעיה חוזרת. יש לכך פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=61

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי. אין מצב לאוברקלוק!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ThE_BesT,

asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Psychedelic,

שלום,אני זקוק להמלצה למארז full tower רצוי שיהיה מעל 60 ס"מ אחד ג'נרי ומעפן ,זה לא משנה לי כי הוא הולך לעבור מודינג מטורף. התקציב 350-400. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש סט מקלדת + עכבר חוטי/אלחוטי בסביבות ה200 ש"ח רק מאייבורי עד כה הסתכלתי על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 ולפי האשכול האחרון שלי בפורום הזה, הוא בסדר אבל לא בשיא. רצוי שיהיה למקלדת גם אותיות רוסית, תודה נ.ב - אפשר אולי לוותר על עכבר ולמצוא מקלדת טובה בסביבות ה200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sharpsharp,

צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DarkPeanut,

התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Oquda,

ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DIPSET,

שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.