עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Crapy,

אני מחפש כיסא טוב לישיבה נוחה (לא ממש ממושכת) קראתי שכל הכיסאות גיימינג זה חרטא, אז אשמח לשמוע על הכיסאות שאתם יושבים עליהם, ומה לדעתכם מומלץ? ראיתי כיסאות בדר גב במחירים שנראים לי סבירים אבל לא יודע באמת מה האיכות שלהם לאורך זמן..

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by chandler,

כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה קרה מהי הקפיצה העצבנית הזאת בזכרונות לפני יומיים בדקתי ו256 מגה של מיקרון פיסי 133 עלו 55 דולר עכשיו הם עולים 101 מה הולך פה ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני חייב מדפסת וסורק דחוף !!!! יש לי כמה אופציות או לקחת Canon TR4550 או HP מ KSP דגם : 2620 מדפסת דיו קנון - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1008578&utm_campaign=search&utm_medium=cpc&utm_source=google&gclid=cj0kcqjwulpnbrdjarisacdzgl28omjglcvv--a2mwugt87nwwsyur_r4hcivv5yr-lsnvda-jt7qtmaalbvealw_wcb מדפסת - https://ksp.co.il/?uin=56027&select=.1053..222. HP או שבכלל לקנות מדפסת לבד וסורק לבד יש ל KSP מדפסת BROTHER HL1210W וסורק Plustek OpticSlim 2610 לא יודע מה הוא שווה אם יש לו בכלל יתרונות מול סורק מובנה פשוט חייב עזרה תודה !!!! מדפסת לייזר - https://ksp.co.…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by nutty,

למרות כל הטענות שהושמעו כאן - שAMD יותר טובים מאינטל, אני עדיין מתלבט אם לקנות את המעבד ה-0.13 של אינטל או לקנות את האתלון XP.... האם יש שיפור בביצועים של המעבד החדש של אינטל? האם עדיין AMD עוברים אותם עם האתלון XP, למרות שבינתיים הוא 0.18?? מה עדיף לי לקנות?? בבקשה תענו לי! אל תגידו סתם שAMD- הסבירו, פרטו ונמקו!!!

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by semuel_t,

אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Condor,

קראתי בכמה אתרים שבעוד סדרת ה-GeForce 4 Ti היא אכן גרסה מואצת ל-GeForce 3 אז-GeForce 4 MX מבוסס על המעבד של ה-GeForce 2, דור טכנולוגי אחורה. וחסרות לו המון יכולות שיש ל GeForce 3 ?????????????????????????????

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…

11. Started by DiSc@MaN,

תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה כשעשיתי הזמנה למחשב מנועה מחשבים גיליתי שאין להם את המארז RaidMax Scorpio שרציתי במלאי ולכן הם הציעו לי את המארז A-top X-Blade Gaming Case באותו מחיר של ה RaidMax עכשיו אני רוצה לדעת עם משתלם לי לחכות איזה שבוע בשביל הRaidMax או פשוט לקחת את ה A-top X-Blade Gaming Case מה שאהבתי בRaidMax זה הזרימת אוויר שלו והאפשרות המרובה של מאוררים וכמובן שאת העיצוב שלו ( ואכן אני מתכוון למלות את כל ה7 מאוררים ואף להוסיף אחד בגג ) בA-TOP יש את האפשרות למאוררים ל 2 מאוררים בגודל 120 מ"מ שזה נותן יתרון מבחינת הקול. אני לא ממש מכיר את ה A-TOP ולכן רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת זרימת אווייר איכות וכו' בהשוואה לRaidMax ! ועוד משהו בקשר לספק של המארזים אני מתכוון…

13. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nesber,

האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by bobby323,

:s05:

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amit16114,

צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by rjjb7,

יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. תודה מראש....

25. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מדפסת מדגם 4500 של hp עכשיו אני יודע שקיימת אפשרות להגדיר אותה כמדפסת רשת עכשיו רציתי לדעת איך מגדירים אותה כמדפסת רשת אבל אני רוצה גם שיהיה אפשר להדפיס דרכה גם כאשר המחשב שאליו היא מחוברת כבוי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.