עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lior_A,

does asus a7v133 support athlon xp?

4. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tal735,

לפני שנה-שנתיים רכשתי משולב וידאו+dvd של lg (דגם LG V782NWK). בתקופה של הכמה חודשים האחרונים לא השתמשתי בו כלל, ובחלק מן הזמן הוא גם היה מנותק מהחשמל. הבעיה שלו היא בניגון קלטות שהוא לא מראה את תכולת הוידאו של הקלטת, אלא רק משמיע את פס הקול שלה. ניסיתי להריץ עליו מגוון רחב של קלטות, ניסיתי להקליט ולהריץ, כלום לא עבד. כשלוחצים play הוא נותן הודעה על המכשיר עצמו "A-Er" (אם זה זה) ונשאר בפריז על הרגע אחרון בו הוא קלט תמונה מה AV in. (בטלווזיה, כשלוחצים play, מופיע המסך "שלג" - כמו שמחליפים לערוץ שלא מוגדר על תחנה). עוד לא ניסיתי קלטת לניקוי ראש כי בתפריט של הוידאו רשום שמצב הראש תקין. הdvd אגב עובד מצוין אין איתו בעיות. קובץ וידאו שצילמתי לכם מה שתיארתי: http://rapidshare.de…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pergola,

בעיקרון ממה שהבנתי הוא חוטי אבל כשאני עושה חיפוש בזאפ הוא מכניס אותו לתוך הרשימה של האלחוטיים.. אז מה הוא בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by esaly,

מישהו מכיר את QcK של STEEL? איך הוא?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Papom,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by man-of-God,

שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kadanie5,

תקציב 150 שח חריגה: 30 שח אחיזה: palm שימוש: כללי + gaming קל קונה בארץ. מה שיש לי כרגע זה http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2896#ov אני מרוצה ממנו אבל הוא נשבר ולא עובד טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by april,

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yair_h,

שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Haflo,

הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני קונה בעוד כמה ימים מחשב יחסית חזק: Athalon 64 3200+ Epox EP-8KDA3+ OCZ 512x2 PC3200 MSI ATI R9800P (מתוכנן אוברקלוק לכרטיס מסך) ואני מוסיף עוד כמה מאווררים אישיים אני מתכוון ונוס 12 למעבד וסיילנסר לכרטיס מסך ואני צריך עצות לגבי ספק כח ואני דיי בדילמה של כמה וואט לקחת.. אשמח אם תעזרו לי. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק לאף אחד מהפריטים פרט לכרטיס מסך אבל לא אוכל לחתום על זה :-\ כי אני לא רוצה כל כך להיות מוגבל אבל בין כה וכה לא אוברקלוק רציני. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ben-Dor,

מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asili,

וכמה עולה דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.