ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מדפסת משולבת (הדפסה/פקס/סורק) חדשה. השאלה אם לחזור ולקנות מדפסת דיו, או לשלם קצת יותר בטווח הקצר ולקנות מדפסת לייזר צבעונית משולבת ? כמות ההדפסות אצלנו בבית קטנה (כ 30 עמודים בשבוע). התקציב עד 1000 ש"ח. האם יש מדפסת לייזר מומלצת בטווח המחירים האלה ? אשמח להמלצות בשני הכיוונים. לאור העובדה שהמדפסת הנוכחית שווקה, צריך חדשה בדחיפות. תודה, בעז
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הםא הספק hec300 שמגיע במארז של קומפיוקייס CI-6A19 (ד"א הוא מגיע עם הספק בksp נכון ?) יסתדר עם המפלצת הבאה ? Price list updated 19-07-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 1 1340 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 יש שם ge-force 6800 a643000 512ram ... מחשב חזק מאוד האם הספק יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה ? ועוד שאלה קטנה הכרט…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הרמקולים הללו שווים את כספי? מטרות מוזיקה, אולי קצת גיימינג אפילו. אשמח להמלצות, לא מעל 300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפעם אני מביא לכם 5 כרטיסי מסך מעולים, תבחרו את הטוב ביותר: GeForce 3 Ti200 128Mb ATI Radeon 8500LE 128Mb Hercules Radeon 8500LE FDX 64Mb ATI Radeon 8500 64MB 3DFX Voodoo 5500 64Mb DDR 350Mhz + TV ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=3901 http://www.tms.co.il/product/6652 https://www.tms.co.il/product/11200 אולי משהו אחר?.אלו טווח המחיר שמוכן להשקיע ..שימוש לילדים .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש ביתי אני רוצה מכשיר אמין ומהיר שיענה על הדרישות הביתיות עם מינימום תקלות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-