ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. מצד אחד ננעלתי על הG5, מצד שני יש לי קריטריון מאד ספציפי לגבי העכבר, אני רוצה שיהיו לו שני כפתורים בצד לאגודל, כמו שיש לעכבר שלי היום. הדגם היחיד של ה-G5 עם 2 כפתורים בצד הוא גרסאת ה-2007, גם הצבע שלו נראה טוב יותר מהגרסאות הישנות יותר. אני מבקש במפורש לא להציע לי תחלופות. אני מודע לMX518. כרגע את הG5 האפור, בחבילת RETAIL אפשר להשיג בכ-240-250 ש"ח כולל משלוח. אני מקווה שאת ה2007 יהיה ניתן להשיג באותה רמת מחיר. למישהו יש מושג איפה או אם בכלל אפשר להשיג בארץ את גרסאת ה-2007? אני חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו. אם עדיין אין בארץ אני אחכה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב סלרון 366MHz ואני מעוניין לעבור לתצורת AMD התקציב העומד לרשותי הוא כ-1000 ש"ח ואני מחפש הצעות למעבד + לוח בדקתי כבר בהצעות המחירים ואני רוצה מידע מעודכן אילו הצעות תוכלו לתת גם לגבי דיסקשיח ? :user:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה.. רציתי לדעת .. האם העכבר שמגיע בסט הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=222&catcode=42 הוא העכבר הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 או העכבר הזה : http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=1dc8da5e-3bc8-4f02-8dcf-c99431a3b03f&type=ovr איזה מהעכברים הוא הנכון? ואנה תומר לי מה ההבדל בינהם.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500 ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד... בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בציוד היקפי חדש למחשב ובg700 ובקיצור הsetpoint לא מזהה תעכבר למרות שהמחשב מזהה טוב מאוד במנהל ההתקנים שהעכבר הוא g700 עיינתי רבות בגוגל - הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא ראיתי שם שיש איזה פתרון לבעייה.. רציתי לשאול אם יש כאן בפורום בעלים של g700 שעובד להם עם התוכנה כמו שצריך ואם יש פתרון לבעייה . תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original או אותו זיכרון של חברה טובה וידוע אחרת כמו: CORSAIR, TWINMOS, GEIL, KINGSTON, PQI. לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK או כל ח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-