ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מצלמה שיכולה לעקוב אחר התנועות שלי בצורה הטובה ביותר. כלומר, נניח אני זז ימינה, שהמצלמה תזוז יחד איתי ותדע להתפקס באופן אוטומטי. מה קורה אם יש מספר אנשים בחדר, איך היא יודעת על מי להתמקד? יש אפשרות לתכנת משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בציוד היקפי חדש למחשב ובg700 ובקיצור הsetpoint לא מזהה תעכבר למרות שהמחשב מזהה טוב מאוד במנהל ההתקנים שהעכבר הוא g700 עיינתי רבות בגוגל - הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא ראיתי שם שיש איזה פתרון לבעייה.. רציתי לשאול אם יש כאן בפורום בעלים של g700 שעובד להם עם התוכנה כמו שצריך ואם יש פתרון לבעייה . תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הרמקולים הללו שווים את כספי? מטרות מוזיקה, אולי קצת גיימינג אפילו. אשמח להמלצות, לא מעל 300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכלל איך BROTHER במכשירים האלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת האוזניות הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12613 העניין הוא שאיך שאני מבין את זה הסראנוד כאן הוא מסומלץ ולא מגיע באמת מדרייברים נפרדים. והאם באמת ישנו הבדל גדול? השימוש העיקרי שלי יהיה בכלל לוידאו קונפרנסינג אבל אם כבר אני קונה משהו וגם ככה אני משחק ורואה סרטים במחשב עם אוזניות אז אני מעדיף לקנות פיתרון טוב גם לזה. בכלל, הביקורות שמצאתי על האוזניות הן מ-2009, ראיתי שיש סקירות על מוצרים חדשים וזולים יותר באתר אבל לא ראיתי שהזכירו את הדגם הזה ואיך האוזניות שנסקרו משתוות אליו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מדפסת עד 300 שח להדפסה בש\ל בלבד, לא אלחוטית, אין לי מושג אם מומלץ דיו או לייזר זה אתם תמליצו לי, והאם יש מדפסות שעובדות רק בש\ל והם מומלצות\משתלמות יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום . אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן עד 1000 ש"ח למשרד. חשוב שתהיה : שקטה , מהירה , אמינה , וחסכונית. חשוב להדגיש שלא צריך : לא הדפסה דו צדדית , לא פקס , ולא סורק. תודה רבה D:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי. אני מחפש מקלדת ואוזניות לשחק בSC2. האם יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-