ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה ראיתי שני ספקי כח שנראים לי טובים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר 1) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4015 380 ש"ח 2) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 470 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את זה: ( Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard) חשוב: נוחות עמידות איכות חומרים והרכבה איך החברה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original או אותו זיכרון של חברה טובה וידוע אחרת כמו: CORSAIR, TWINMOS, GEIL, KINGSTON, PQI. לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK או כל ח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה/קישור לרכישה של כבל USB-C שמאפשר לחבר את המחשב הנייד ל-KVM מובנה במסך (דגם gigabyte m27q אם זה משנה). קניתי כבל מ-ALIEXPRESS שלא עובד: https://www.aliexpress.com/item/1005001299588690.html הבאתי את הכבל מהמשרד ואיתו עובד, כך שאין בעיה במסך או בנייד עצמו, רק צריך למצוא כבל מתאים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא amd dualcore 4200 x1900xt maxtor 300gb Asus A8R-MVP Geil Dual Channel 2048MB עכשיו אני ארצה להוסיף עוד x1900XT מתישהו ... אני מחפש ספק שיתאים, לא משנה לי אם הוא שקט אבל שיחזיק 2 כרטיסים כאלה ושיהיה כמה שיותר זול .. המלצות בבקשה ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר? *שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשאול מה הסיכון בפתיחת ספק כח כי רציתי לקחת לו את המאוורר וכדומה ולשם כך נעלצתי לחתוך כבלים וכדומה.. אז מה הסיכון? גם רציתי לשאול מה הסיכון באופן כללי בפירוק לוחות כגון כרטיס מסך וכדומה כי היה לי כרטיס מסך ישן והחלטתי להתעלל בו קשות עד שהורדתי ממנו כל פרט ופרט ונשאר רק הלוח הירוק...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/purepower/twv480/w004344twv480.htm זה מה שאני יקבל עם הספק שקניתי מפנדה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המקלדת http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=529e6bca-e6cf-46de-90b0-fa958a1dace8&crumb=catpage&catid=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698#Overview משנה לי החיבור ??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002792450&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בציוד היקפי חדש למחשב ובg700 ובקיצור הsetpoint לא מזהה תעכבר למרות שהמחשב מזהה טוב מאוד במנהל ההתקנים שהעכבר הוא g700 עיינתי רבות בגוגל - הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא ראיתי שם שיש איזה פתרון לבעייה.. רציתי לשאול אם יש כאן בפורום בעלים של g700 שעובד להם עם התוכנה כמו שצריך ואם יש פתרון לבעייה . תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-