עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. יש לי את האוזניות כבר שנה+ ומידיי פעם יש לי רעש רקע שמצאתי שנשיפה חזקה מפסיקה אותן. היום עשיתי זאת ופתאום המיקרופון חדל לעבוד. ניסיתי לנשוף וראיתי ששומעים רק אם אני נושף ממש חזק וקרוב, וגם שומעים אותי רק אם אני מדבר ממש חזק וקרוב למיק. מה אני עושה עם זה? הלך המיק? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו שומעים פיקס רק אם אני מדבר ממש ממש מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Regev,

האם אפשר לקנות לכרטיס מסך יציאת TV בנפרד. ואם כן, היכן וכמה??? (המחיר)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oa_18,

יש לי מפצל של lindy מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים חיפשתי איך מעבירים ממחשב למחשב אין כפתור על הקופסה ואין לי מושג לא מצאתי שום מדריך על זה משהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. החלטתי לקנות משטח לעכבר, בסביבות ה100 שקלים עם חריגה קלה. אני גיימר, רוב המשחקים הם משחקי אונליין. למחשב נייח. אני מעדיף משטח חלק שלא יעצור את תזוזת העכבר. לא צריך משענת ג'ל. עכבר לייזר. כל המלצה וחוויה יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ybe,

חבר שלי מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הנ"ל.מבחינת מחירים הם די קרובים. בבנצמרקים שנערכו אצל TOMSHARDWARE הradeon מהיר בכ10% עד 20% מהti 200 . לעומת זאת ניתן בקלות רבה לבצע overclocking לti200 ולקבל ביצועים של ti 500 שעולים בצורה ניכרת על ביצועי radeon 8500le . על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MyFinalBattle,

אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KF,

היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by M07,

אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by computer,

:AR15:אני קונה מחשב ממש חזק כיוון שאבא שלי עובד בהיי טק לכן צריך מחשב רצחני אז מה שאנו מחליטים לקנות הוא מחשב מעוד רצחני ויקר והפרטים הם: מארז:enermax dragon full 430w מעבד: intel pentium 4 2.53*2 (כלומר שני מעבדי פנטיום 4). לוח אם: intel baytowndual (לכל מעבד). מעבד 2': intel ititnium (מעבד חזק למחשבי חזקים ביותר). זיכרון פנימי: 3gb rdram pc-1066. דיסק קשיח: 300 seagate gb. סידי- רום: asus 52. די.וי.די: pioneer dvr 7000. כרטיס עריכה + פריסה לדי.וי.די: netstreem 2000. צורב: plextor 48*16*48 צורב עם אפשרות scasi+bafrגבוה. צורב די.וי.די: pioneer dvd-r ao4. כרטיס רשת: 3com 3c985 opti-pci. כרטיס מסך 1': asus geforse 4 ultra v8460. כרטיס מסך 2': nvidia nforse 2 ultra. כרטיס מס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smalul,

חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hagay,

;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ybe,

הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Raiden,

שלום אני מחפש מארז איכותי וספק חזק (380 -420 W ) בסכום כולל של 500 - 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by april,

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shuy,

התכונה שמייחדת ומבדילה את המקלדת הזו מכל מקלדת אחרת בשוק (שבלעדיה היא "סתם" עוד מקלדת, ובטח שלא אחת ששוה ביקורת מיוחדת באתר חומרה) היא האפשרות להחליף מקשים לפי הצורך, וזה אפילו מצויין בכותרת המאמר: לכן מוזר לי שבתוך שבעת העמודים שעליהם נפרשת הביקורת, רק 3 שורות מוקדשות לסקירת התכונה הזו: בביקורת על המקלדת הייתי מצפה להרחבה יותר משמעותית על התכונה המרכזית הזו. ובכל זאת תודה לכותב הביקורת על העבודה שהוא עושה בהתנדבות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by deso,

רציתי לדעת אם החברה Thermaltake טובה לספקים.. שמעתי גם שZALMAN הכי טובים או משהו כזה.. הנה ספק שהציעו לי לקנות: Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vladgi,

יחזיק את 2600barton 9600xt256 epox 8rda3+ 1 hdd maxtor 4 fans ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי mx510. אני כבר שנים מחבר אותו דרך הPS2. אם אני מחבר את העכבר לUSB אמור להיות הבדל כלשהו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.