ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך 7800GT (ב1200 יד ראשונה) ואני תוהה אם אני צריך ספק כוח חדש...חלק אמרו לי שכן וחלק אמרו לי שלא הספק שלי הוא ספק ג'נרי של 400W והמערכת שלי היא P4 3.0GHZ 64BIT 1024 RAM בשני כרטיסים של 512 צורב DVD בכל מקרה האם ספק כוח של 400W ג'נרי יספיק לי לכרטיס 7800GT *כאשר המסך הוא מסך CRT 17 אבל הוא לא מחובר למחשב(הוא מחובר ישירות לחשמל) ואם אתם דואגים בקשר לנפילות מתח וכאלה אז יש לי UPS מצויין של חברת GAMATRONIC נגד כל הבעיות חשמל למיניהן אז אני מניח שהספק שלי יוכל להחזיק את הכרטיס אבל אני צריך את דעתכם-המומחים תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב סלרון 366MHz ואני מעוניין לעבור לתצורת AMD התקציב העומד לרשותי הוא כ-1000 ש"ח ואני מחפש הצעות למעבד + לוח בדקתי כבר בהצעות המחירים ואני רוצה מידע מעודכן אילו הצעות תוכלו לתת גם לגבי דיסקשיח ? :user:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה.. רציתי לדעת .. האם העכבר שמגיע בסט הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=222&catcode=42 הוא העכבר הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 או העכבר הזה : http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=1dc8da5e-3bc8-4f02-8dcf-c99431a3b03f&type=ovr איזה מהעכברים הוא הנכון? ואנה תומר לי מה ההבדל בינהם.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפצל של lindy מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים חיפשתי איך מעבירים ממחשב למחשב אין כפתור על הקופסה ואין לי מושג לא מצאתי שום מדריך על זה משהו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת מוזרה , אבל אני אתחיל מהתחלה , קניתי נגן MP3 וגיליתי לצערי שיש איתו בעיות עם חיבורי הUSB 2 של המחשב שלי (לוח אם : ASUS A7V8X-X ישן אני יודע...) , עיון באתר היצרן הראה שהוא לא תומך בזה , עכשיו האם יש למישהו תוכנה שגורמת לחיבורי הUSB 2 להתנהג כמו חיבורי USB 1 , או אולי יש מתאם לזה , כמו מתאם DVI לVGA לכרטיסי מסך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות משטח לעכבר, בסביבות ה100 שקלים עם חריגה קלה. אני גיימר, רוב המשחקים הם משחקי אונליין. למחשב נייח. אני מעדיף משטח חלק שלא יעצור את תזוזת העכבר. לא צריך משענת ג'ל. עכבר לייזר. כל המלצה וחוויה יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מצלמת אינטרנט איזו מצלמה מצלמת טוב (בלי יותר מידי ריבועים )? תודה לכל מי שעוזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-