עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hyplex,

נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Andronix,

טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jayz0r,

לנעול

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  5. שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yairggg,

שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי ממיר יס בחדר (משמש לחיבור לאינטרנט ו-VOD), ורציתי לדעת האם יש מכשיר כלשהו (כרטיס טלוויזיה חיצוני אולי?) שניתן להשתמש בו כדי לראות את התכנים בלפטופ, בזמן אמת כמובן. זה לא חייב להיות באיכות HD (הבנתי שצריך מפענחים מיוחדים בשביל זה), העיקר שיספק איכות מספקת. אין לי כרגע תקציב כי אני רוצה קודם לדעת מה סדר גודל של עלות של מכשיר כזה, אם הוא בכלל קיים. תודה!

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by dardanadg,

יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by ktanta harta,

ראיתי שיש שם יציאה וכתוב לידה USB אז הלכתי וחיברתי לה כבל USB שאותו חיברתי למחשב, המחשב זיהה את זה בתור CABLE DECODER אבל לא היה לו דרייבר מתאים עכשיו השאלה הראשונה שלי מה זה ה CABLE DECODER הזה? שאלה שנייה איפה אפשר למצא לזה דרייור מתאים חיפשתי קצת ברשת אך לא ממש העמקתי ולא מצאתי הממיר הוא של חברת THOMSON

11. Started by ZUMARA1,

טוב עוד משהו כמו חודשיים אני קונה מחשב חדש עם מעבד E2400 כניראה. ויש סיכוי טוב שיהיה לי מערך SLI שאני ישתרג בעתיד אחרי קניית המחשב אז אני מיתלבט בין שתי ספקים חזקים , שתיהם תומכים בSLI אבל אני ילא יודע מה ההבדלים בחוזק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=3eb88bda1d8fbcad6007274fd2d6b8f8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 ואם יש משהו יותר טוב עד 700 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by roei88,

איך אפשר לדעת אם הusb אצלי זה 1.1 או 2? הלוח שלי זה asus tuv4x תודה 8)

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by opzi,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by daviditzhaky,

מי הכי טובה ?(באמריקה)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי תחושה שהדיו החליפי כל פעם הורס לי מחדש את המדפסת, יש קשר לכך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jeger01,

איך הוא בכללי? טוב? מאורר היטב? יש נפח גדול? אם לא אפשר המלצה למארז אחר במחיר תואם (לא פחות)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני ממש מבולבל..אין לי מושג מה לקנות את הG5 החדש? או הישן? בחדש נראה לי יש יותר מדי כפתורים, וזה יציק לי.. והישן גם נראה חלק כזה..הוא לא מחוספס? מה ההבדלים בין העכברים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  19. ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  20. logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sagi5,

שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.

23. Started by wiz,

שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by D-Bang,

שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Ohad19,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.