ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש 400w עכשיו רציתי לדעת אם מה שקניתי הוא מותג כי היה כתוב topower באתר שקניתי בו(למיר). הנה תמונות שלו(הוא לא נראה ג'נרי): בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לדעת אם להתלונן ולהחזיר או לא
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא לשים לב - אני כבר לא חמפש מארז, הת'רד השתנה, וכרגע אני מחפש פתרון לכלובים לדיסקים קשיחים.. אהלן כולם נכון לעכשיו יש לי את ה Antec High Performance 1088 AMG והגעתי למסקנה שאני כנראה אאלץ להחליף אותו מכיוון שאני כבר ממזמן הפסקתי לצרוב דיסקים, ואני רק קונה עוד ועוד דיסקים קשיחים כשמתמלא לי המקום, פשוט הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר נוח ומשתלם מבחינת זמן(=כסף ) נכון לעכשיו יש לי 3 דיסקים קשיחים במארז (אוטוטו טרה-בייט) , יש גם 2 צורבים, ונגמר המקום... אני מחפש מארז בפחות או יותר אותה עלות כספית (עד 1000 שקל זה בסדר) מרווח, מאוורר, שקט, מודולרי, עם כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים, אולי אני אחליט להשקיט אותם עם מתלי גומיה שכאלה, אז להתשב שגם כאן צריך כנראה עוד מקום. אם…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
בוקר טוב עובד מהבית כבר תקופה די ארוכה, יש לי כיום כיסא שרכשתי ב700 ש"ח לפני שנתיים בדיוק, אמור להיות מקבל לF15 האגדי של ווקסמן שעליו שמעתי המון ביקורות טובות. חשוב להתחדש כעת שכן רוב היום עובר בישיבה (עבודה ולאחר מכך גיימינג) ולא נמשך לרעיון של כיסא גיימרים שנשמע לי כמו גימיק. ראיתי פרסום של ווקסן על כיסא Arco שנראה גם מגניב במראה וגם נראה איכותי ונע סביב ה-1000ש' (למרות שלהבנתי הינו מוצר סיני). אשמח לביקורות אם מישהו מכיר את הדגם הזה או את דגם ברוקר שנראה דומה. או המלצה לכל דגם אחר שלדעתכם שווה לנסות (כמובן שאצטרך ללכת לשבת בעצמי). תודה
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה.. ורושם את הבעיה הזאתי: A general error has occurred. Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer. מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית שלא באחריות כבר, עכשיו לא עובדים המקשים 3 4 ו ESC יש מעבדה שמתקנת מקלדות ?.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש אולי דרייברים טובים ומעלה להציע לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור כרטיס מסך. הוא צריך להיות עד 600 ש"ח 64 מגה זכרון יציאת TV (לא חובה) חיבור AGP תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מארז לבן רגיל כרגע, אני מעונין להחליף את המארז לשחור. נתקלתי במארז הבא - Frontier Meridian LCD 500Watt . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2003&products_id=12707 המארז נראה יפה, לא גדול כל-כך, תצוגה מגניבה, והמחיר גם כן נשמע טוב. השאלה שלי, האם אפשר פשוט להעביר את המחשב הישן למארז החדש ולא יהיו עם זה בעיות? ואיך מחברים את התוצגה, זה מתאים לכל לוח ? לכל מעבד \ ספק כח ? צריך לקנות עוד דברים עם המארז חוץ ממה שיש במארז שלי עכשיו ? סליחה על השאלות הטפשיות, אני לא מבין הרבה בנושא תודה מראש, ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 שלטי פיימפאד למחשב במחיר זהה מי טוב יותר? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G12V&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=132 OR https://www.lamir.co.il/product.asp?product=6374 תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-