ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע קיבלתי את ההגה האדום של לוג'יטק עם הפורס פידבק, ומשום מה כשאני משחק באנדרגרונד 2, אני לא מרגיש את הפידבק, חוץ מזה שכאשר אני מחבר את הפידבק לחשמל אז ההגה מסתובב קשה יותר. אתם יכולים להדריך אותי בבקשה איך להפעיל את הפורס פידבק? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות לעצמי גיימפד חדש למחשב, חשוב לי שהוא יהיה חוטי ושיגיב טוב, אני מתכוון לשחק המון, ובכל מיני משחקים, שמתי עיניים על Razer Onza\Tournament Edition אבל לאחר בדיקה נראה כאילו הן מאוד שבירות, אשמח להצעות [התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם הדיל שווה לדעתכם] ומקווה שזה המקום הנכון אם לא אני אשמח להעברה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחת מיצרניות הציוד ההיקפי הגדולות בעולם מסרבת לנוח - ומעתה תציע לכם גם מחשבי גיימינג נייחים ומתקדמים תחת המיתוג שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הספק הזה BLUE STORM 500W V2.0 עכשיו קראתי באיזה שהוא מקום שהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות (78GS ל AGP) דורש 20A ברייל של 12V עכשיו במדבקה שעל הספק כתוב רק 17.5A (אני חושב שזה זה...) השאלה שלי היא... בהנחה שמה שאמרתי נכון (לגבי מה שכתוב על המדבקה ולגבי הדרישה של הכרטיס) האם הספק שלי לא יעשה לי בעיות? תודה מראש על העזרה טל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הדרישות חובה: חלון, 2-4 מאווררים, יפה, הרכבה פשוטה(של חלקים) , יעילות לא חובה: fan control sys ספק נורמלי כמה מארזים שנראים נחמדים http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm3000/vm3000a.htm http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v2000a.htm יש אותו בארץ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm אשמח לשמוע המלצות אחרות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-