עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי אפשרות להזמין את הסט Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 מחו"ל במחיר של 340 שח, כולל מיסים בארץ ומשלוח. האם זה נראה לכם מחיר כדאי לסט הזה? הסט חדש לחלוטין, בקופסא המקורית (לא OEM) אני אשמח לשמוע גם סתם חוות דעת על הסט, ואיך הוא נראה לכם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by le cat,

שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by slimshady21,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GiDo,

יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MicroSpecs,

החלטתי לקנות לעצמי גיימפד חדש למחשב, חשוב לי שהוא יהיה חוטי ושיגיב טוב, אני מתכוון לשחק המון, ובכל מיני משחקים, שמתי עיניים על Razer Onza\Tournament Edition אבל לאחר בדיקה נראה כאילו הן מאוד שבירות, אשמח להצעות [התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם הדיל שווה לדעתכם] ומקווה שזה המקום הנכון אם לא אני אשמח להעברה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mor_anter,

יש לlg ספקים??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kadanie5,

תקציב 150 שח חריגה: 30 שח אחיזה: palm שימוש: כללי + gaming קל קונה בארץ. מה שיש לי כרגע זה http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2896#ov אני מרוצה ממנו אבל הוא נשבר ולא עובד טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yoram Lev,

תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arkady,

שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hadarK,

היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sman,

האם מישהוא יודע מתי עתידיים לצאת כל הדרייברים הרשמים של ATI או בכלל כל החברות הגדולות ל WINXP? ועוד שאלה ברשותכם האם ניתן למצוא דרייברים לכרטיס מסך שלי, שמתאימים ללינוקס??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by com,

אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Animor,

שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or94,

לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים