ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HP DeskJet F2483 זה הדגם דרישות איכות סריקה טובה שיהיה אפשר לסרוק מחברת ולראות אותה איכות הדפסה בינונית בעצם לא יותר מזה *אמינות *אפשרות לשים דיו לא של HP יעני לא מקורי.... אם המכשיר הנ"ל לא טוב אז אני צריך המלצה למכשיר ... מחיר עד 400 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002188877&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת מוזרה , אבל אני אתחיל מהתחלה , קניתי נגן MP3 וגיליתי לצערי שיש איתו בעיות עם חיבורי הUSB 2 של המחשב שלי (לוח אם : ASUS A7V8X-X ישן אני יודע...) , עיון באתר היצרן הראה שהוא לא תומך בזה , עכשיו האם יש למישהו תוכנה שגורמת לחיבורי הUSB 2 להתנהג כמו חיבורי USB 1 , או אולי יש מתאם לזה , כמו מתאם DVI לVGA לכרטיסי מסך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר שהסורק הנאמן שלי יצא לפנסיה, וגם מפני שהוא לא תומך בXP, הגיע הזמן לקנות סורק. התעניינתי בסורק (ראו כותרת). למי שיש את הסורק ויכול להמליץ אשמח מאוד. אם יש לכם הצעה לסורק אחר, בתקציב של 500~ ש"ח גם אשמח. דבר שאני ראשון שאני זקוק לו בסורק זה תוכנות נוחות ומגוונות כמו צילום מסמכים (כלומר שהמדפסת והסורק משמשים מכונת צילום). וכמובן תמיכה בWindows XP. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברה שיש להם את המקלדת הזאת, האם זה נכון שאין לה רגליים לכיוון הזווית?? היא שטוחה לגמרי או שיש לה זווית נטיה אפילו ללא הרגליים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי 300W וברצוני להוסיף עוד 4 מאווררים (שניים להוציא אוויר מלמעלה ושנייים מכניסים אוויר, אחד מהצד ואחד מאחור או מלמטה), רציתי לדעת אם הספק לא ישרף לי אם אני יוסיף עוד 4 מאווררים ואולי גם שני לדים צבעוניים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג עם 2 פורטים. שיהיו חיבורי USB + כניסות/יציאה DVI. למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא כזה בשלל החנויות שחיפשתי- הרוב המוחלט הוא VGA, לא מבין למה- לרוב המוחלט כבר יש DVI, למה המתגים כל כך מאחור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-