עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב די רשמתי הכל בכותרת. זה הדגמים שאני מתלבט בינהים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2343&products_id=15749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2344&products_id=15829 עכשו אם יש עוד דגמים מומלצים - אשמח לשמוע! לגבי 2000A זה אומר שהוא יתן לי בין 1200 ל1400W ו1500 זה כבר 900W מקסימום שעבור מחשב כמו שלי עם ספק 1000W ועם כל מיני תוספות ומסך (גדול וצורך הרבה חשמל) וגם כנראה אפשרויות שדרוג בעתיד - אני רוצה משהו רציני שיחזיק יותר ממחשב אחד או אפילו שניים. אני מתלבט האם כדאי ON LINE שזה אומר שהוא מספק חשמל כל הזמן מן הסוללה (וכך מבטיח חשמל הרבה יותר איכותי ואמין) או האפשרות של אל פסק רגיל. וכמובן יש שאלה של רעש, חום, וכו'. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yariv12,

בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by haim85,

מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ? DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextreme מזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הפעם אני מביא לכם 5 כרטיסי מסך מעולים, תבחרו את הטוב ביותר: GeForce 3 Ti200 128Mb ATI Radeon 8500LE 128Mb Hercules Radeon 8500LE FDX 64Mb ATI Radeon 8500 64MB 3DFX Voodoo 5500 64Mb DDR 350Mhz + TV ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tabbs,

יש לי מחשב סלרון 366MHz ואני מעוניין לעבור לתצורת AMD התקציב העומד לרשותי הוא כ-1000 ש"ח ואני מחפש הצעות למעבד + לוח בדקתי כבר בהצעות המחירים ואני רוצה מידע מעודכן אילו הצעות תוכלו לתת גם לגבי דיסקשיח ? :user:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jacob300,

מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. החלטתי לקנות משטח לעכבר, בסביבות ה100 שקלים עם חריגה קלה. אני גיימר, רוב המשחקים הם משחקי אונליין. למחשב נייח. אני מעדיף משטח חלק שלא יעצור את תזוזת העכבר. לא צריך משענת ג'ל. עכבר לייזר. כל המלצה וחוויה יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. יש לי את האוזניות כבר שנה+ ומידיי פעם יש לי רעש רקע שמצאתי שנשיפה חזקה מפסיקה אותן. היום עשיתי זאת ופתאום המיקרופון חדל לעבוד. ניסיתי לנשוף וראיתי ששומעים רק אם אני נושף ממש חזק וקרוב, וגם שומעים אותי רק אם אני מדבר ממש חזק וקרוב למיק. מה אני עושה עם זה? הלך המיק? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו שומעים פיקס רק אם אני מדבר ממש ממש מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום . אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן עד 1000 ש"ח למשרד. חשוב שתהיה : שקטה , מהירה , אמינה , וחסכונית. חשוב להדגיש שלא צריך : לא הדפסה דו צדדית , לא פקס , ולא סורק. תודה רבה D:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pponi,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מדפסת עד 300 שח להדפסה בש\ל בלבד, לא אלחוטית, אין לי מושג אם מומלץ דיו או לייזר זה אתם תמליצו לי, והאם יש מדפסות שעובדות רק בש\ל והם מומלצות\משתלמות יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש מדפסת משולבת (הדפסה/פקס/סורק) חדשה. השאלה אם לחזור ולקנות מדפסת דיו, או לשלם קצת יותר בטווח הקצר ולקנות מדפסת לייזר צבעונית משולבת ? כמות ההדפסות אצלנו בבית קטנה (כ 30 עמודים בשבוע). התקציב עד 1000 ש"ח. האם יש מדפסת לייזר מומלצת בטווח המחירים האלה ? אשמח להמלצות בשני הכיוונים. לאור העובדה שהמדפסת הנוכחית שווקה, צריך חדשה בדחיפות. תודה, בעז

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי. אני מחפש מקלדת ואוזניות לשחק בSC2. האם יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MyFinalBattle,

אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KF,

היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.