ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה אלחוטי אבל איכותי נוח ליד ותגובה מהירה קצת משחקים...קצת גרפיקה קלה הרבה עבודה יבשה [מסמכים גלישה וכו'] טווח של כ-3 מטר או יותר לא חייב סט אפשר את זה ואת זה בנפרד רצוי מבחינת צבעים מקלדת שחורה ועכבר כהה גם כן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .
-
אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא, משהו מפוצץ..רק שאפשר לשמוע בווליום גבוהה ובאיכות מניחה את הדעת ושישאר לאורך זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורב טוב, במחיר של עד 1000 ש"ח? - במרכז ז"א- באיזה חנות אני יכול למצוא את המחירים הכי זולים ? (במרכז- רחובות והסביבה) תודה מראש רועי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 4.1 או 5.1 לכרטיס קול שתומך ב-5.1 (Genius) אני לא רוצה להוציא יותר מדי בשביל ה-Altec ATP5 בערך $224 אז יש כמה אפשרויות אחרות : 1. Genius SW-4.1 $64 2. Genius SW-5.1 $82 3. Logitech SoundMan SR-30 4.1+remote $119 4. CREATIVE FPS 1000 4.1 $105 5. CREATIVE FPS 1600 4.1 $107 6. Hercules XPS 510 5.1 $95 7. PHILIPS A2.500 4.1+remote $105 8. PHILIPS A2.600W 5.1+remote $142 9. Creative Inspire 4.1 $125 אני בהחלט מעדיף עם שלט רחוק, אבל אין לי מושג מה כדאי בין האופציות הללו. אגב, הכרטיס קול הזה מאד זול $25, אני קצת מודאג, בצדק ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-