ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 4.1 או 5.1 לכרטיס קול שתומך ב-5.1 (Genius) אני לא רוצה להוציא יותר מדי בשביל ה-Altec ATP5 בערך $224 אז יש כמה אפשרויות אחרות : 1. Genius SW-4.1 $64 2. Genius SW-5.1 $82 3. Logitech SoundMan SR-30 4.1+remote $119 4. CREATIVE FPS 1000 4.1 $105 5. CREATIVE FPS 1600 4.1 $107 6. Hercules XPS 510 5.1 $95 7. PHILIPS A2.500 4.1+remote $105 8. PHILIPS A2.600W 5.1+remote $142 9. Creative Inspire 4.1 $125 אני בהחלט מעדיף עם שלט רחוק, אבל אין לי מושג מה כדאי בין האופציות הללו. אגב, הכרטיס קול הזה מאד זול $25, אני קצת מודאג, בצדק ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות Razer electra בKSP והמוכר הנחמד שכח לציין שאני צריך ג'אק של אוזניות ומיקרופון ביחד, אחרת אני צריך לבחור בין סאונד לבין מיקרופון. אני מחפש מתאם שיעזור לי לחבר את הכבל מהאוזניות למחשב שלי..בעיקרון מכבל אחד שיוצא מהאוזניות למתאם שיחלק את הכבל לSOUND וMIC כדי שאוכל גם להשתמש במיקרופון וגם באוזניות יש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2060 מעוניין לשדרג לכרטיס של AMD בגלל שהם יותר זולים. עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס AMD מומלץ שהביצועים שלו יותר טובים מה RTX2060. ושדומים לסדרת ה-RTX.70/80 /90?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-