ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה.. רציתי לדעת .. האם העכבר שמגיע בסט הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=222&catcode=42 הוא העכבר הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 או העכבר הזה : http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=1dc8da5e-3bc8-4f02-8dcf-c99431a3b03f&type=ovr איזה מהעכברים הוא הנכון? ואנה תומר לי מה ההבדל בינהם.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המקלדות של רייזר, בעקבות המבצע של באג של 50% על מוצר שני חשבתי לקנות מקלדת ועכבר של רייזר, השאלה היא איזה מקלדת? יש הפרש של 300 שקל בינהם, ורציתי לשמוע דעות מאנשים האם כדאי / לא כדאי, וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר שהסורק הנאמן שלי יצא לפנסיה, וגם מפני שהוא לא תומך בXP, הגיע הזמן לקנות סורק. התעניינתי בסורק (ראו כותרת). למי שיש את הסורק ויכול להמליץ אשמח מאוד. אם יש לכם הצעה לסורק אחר, בתקציב של 500~ ש"ח גם אשמח. דבר שאני ראשון שאני זקוק לו בסורק זה תוכנות נוחות ומגוונות כמו צילום מסמכים (כלומר שהמדפסת והסורק משמשים מכונת צילום). וכמובן תמיכה בWindows XP. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג עם 2 פורטים. שיהיו חיבורי USB + כניסות/יציאה DVI. למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא כזה בשלל החנויות שחיפשתי- הרוב המוחלט הוא VGA, לא מבין למה- לרוב המוחלט כבר יש DVI, למה המתגים כל כך מאחור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2-3 כניסות DP שהם אני משער DISPLAY PORT, האם יהיה הבדל בגרפיקה בין אם אני אחבר את הכבל DP מהכרטיס מסך ישירות לכניסת DVI במסך מחשב או שאני אשים מתאם DVI TO DP בכניסה למסך מחשב? האם ארגיש שינוי קל בגרפיקה? האם עדיין אני אקבל את כל התכונות של DP ? כנ"ל כבל מDP מהכרטיס מסך לטלויזיה ,האם מתאם HDMI TO DP שאני אחבר בכניסה לטלויזיה ייעשה הבדל?(בעיקר בגרפיקה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500 ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד... בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! עזרתם לי בעבר, מקווה שלא תעכזבו אותי בשנית. אבא שלי מחפש לקנות מדפסת משולבת - ונתקל ב-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35120 הוא אהב את ה"חבילה" והמחיר. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת (עד כמה היא באמת חסכונית, שמעתי שהסוג הזול יכול לאכול אותך ב"דיו") מה היא באמת שווה, כי אין לי שמץ, ומצד שני עם אפשר למצוא איזה שהוא סוג באותו מחיר? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-