עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mikichi,

שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ^Z^,

:s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MicroSpecs,

החלטתי לקנות לעצמי גיימפד חדש למחשב, חשוב לי שהוא יהיה חוטי ושיגיב טוב, אני מתכוון לשחק המון, ובכל מיני משחקים, שמתי עיניים על Razer Onza\Tournament Edition אבל לאחר בדיקה נראה כאילו הן מאוד שבירות, אשמח להצעות [התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם הדיל שווה לדעתכם] ומקווה שזה המקום הנכון אם לא אני אשמח להעברה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by נומאד,

מבוסס n force או לוח עם צ'יפסט של VIA kt266a ? ראיתי שבמבחנים מסוימים הKT עוקף את NFORCE וההפך, ואל תתחילו לצעוק יש לו כרטיס מסך מובנה בעל ביצועים גבוהים יחסית לכרטיסים מובנים אחרי, מובנה זה דרעק, אין צורך לתרץ למה, ואני לא מאמין שמישהו פה יהיה מוכן לשחק DOOM3 עם כרטיס מובנה, לפי מה שהבנתי/קראתי ג'י פורס 3 בקושי יעמוד במשימה של להריץ אותו.(כולה 15 פריימים לשניה) בכל מקרה מובנה לא מומלץ(לגיימרים שביננו), אולי אפשר לבטל את המובנה כלומר לקבל לוח בלי כרטיס מסך? הלוואי, יחסוך קצת כסף. טוב אם אני כבר כאן אז למה לא איזה זיכרון DDR אתם ממליצים, אני רוצה לקנות אני רוצה משהו איכותי, במחיר סביר משהו עד 400 שקל האם לקנות לוח a7m266 זה מתכון בטוח לצער עמוק לאחר שיצאו לוחות KT266A ? בת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ran_meir,

אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by do_k,

הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zagreb,

על איזה מארז אתם ממליצים +PS 400W או אחר אבל יותר מ-300? אין לי יותר מדי תקציב לזה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע יותר במארז או בספק.. אז מה אתם מציעים במחיר שסימנתי? המחשב לא מיועד ל-OC, אולי ממש קל אבל לא משהו רציני.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by darkman,

אז ככה הדרישות חובה: חלון, 2-4 מאווררים, יפה, הרכבה פשוטה(של חלקים) , יעילות לא חובה: fan control sys ספק נורמלי כמה מארזים שנראים נחמדים http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm3000/vm3000a.htm http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v2000a.htm יש אותו בארץ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm אשמח לשמוע המלצות אחרות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lirux,

מה ההבדל בספקי fsp בין thn ל GLN והאם הוא משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MAeStRO,

איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BeBest,

אני מתלבט בין 2 מדפסות לייזר. HP P1102 (הבנתי שהיא תומכת ברשת אלחוטית?) לבין Samsung ML-1660/1670 מבחינת המחיר הן די זהות עם יתרון לסמסונג. מבחינת טיונר גם.. אז מה עדיף? אני לא מדפיס הרבה (גג 100 דפים בשנה) נמאס לי ממדפסות הזרקת דיו שגוזלות את הדיו בכל פעם שמפעילים אותן רק בשביל שלא יתייבש. מחפש מדפסת אמינה, שתעשה את העבודה בלי יותר מידי התעסקויות עם העדפה לאפשרות הדפסה מהרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני בשלבי חיפוש מדפסת משולבת סורק (פקס לא משנה לי אם יהיה או לא, אין לי שימוש בזה). התקציב שלי הוא עד 500-600 ש"ח (עם ההעדפה לכמה שיותר נמוך, אם יש גם פחות מזה שתתן את מה שאני מחפש אז עדיף). השימוש שלי הוא ללימודים (סטודנט), בעיקר הדפסה של טקסטים אך כן ארצה שתהיה צבעונית למידי פעם אם אצטרך להדפיס ברכה או משהו בסגנון. חשוב לי שראשי הדיו לא יהיו יקרים במידת האפשר (אני לא ממש מבין במחירים של ראשי דיו). חשוב לי שהיא תדפיס דו"צ. עשיתי חיפוש פה בפורום עבור מה שאני רוצה וראיתי המלצות אבל ללא דו"צ. מה דעתכם על הדגמים: HP Officejet 8600 , HP Officejet 6700, בחלק מהמקומות (כולל זאפ) קראתי שהן "טוחנות" דיו.. בחלק אמרו שהן טובות. אשמח לשמוע חוות דעת אובייקטיבית. תודה רבה רבה על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by josef19,

1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by T-boon,

הי, מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח מה עדיף, משולב עם מדפסת? ליזר, צבעוני או שחור לבן? חיבור רשת קווי / אלחוטי? שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shark,

מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DIPSET,

שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pazer005,

שאלה קצת של ניובי אבל בכל זאת לפני מיליון שנה ו-49 דקות קניתי הגה שהתחבר למחשב עם game port לכרטיס קול. עכשיו אני עם מחשב חדש ולפי מה שהבנתי הכניסות האלה נעלמו מהעולם והשאלה היא אם יש אפשרות כלשהי לחבר אותו. הלוח הוא P5B Deluxe. אם אתם צריכים עוד מידע על המפרט אז תגידו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by com,

אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.