ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, מחפש סט רמקולים למוסיקה+גיימינג עד 500 שקלים, עם סאונד איכותי וסאב טוב עד מה שהתקציב מאפשר. העניין הוא שקראתי קצת ביקורות על לוגיטק סביב המחיר הנ"ל ועל כל סט היו טענות שונות. מישהו שמע\התנסה בסט מוצלח?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, כיום ברשותי מחשב מדגם Lenovo Yoga 1st gen, ברצוני לקנות תחנת עגינה אוניברסלית, שתאפשר לי בקלות להתחבר למסך מחשב ומקלדת ועכבר, בנוסף אני מחפש את אותו פתרון לבני משפחה שלי, שברשותם מחשבים מסוג Dell ו - Hp, אשמח לקבל ממכם המלצות, וכמובן עליכם לציין כיצד עמדת העגינה מתחברת. בעבודה שלי אני משתמש בלנובו מדגם T480, ולמחשב זה אני יודע שיש עמדה יעודית, (אני מחפש משהו אוניברסלי שיתאים גם לעתיד הקרוב שאשדרג את הנייד).
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למדפסת עבור סטודנט. חשוב לי שהיא תיהיה בגודל סביר (תעמוד על שולחן),WIFI,אמינות ודיו שלא מתייבש מהר. (עדיפות לצבעוני אך לא פוסל שחור לבן בלבד). תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית יחסית עד 100 ש"ח.. לשיחות במסנג'ר בעיקר.. יש לי אור די חלש בחדר אז צריך אחת שיראו טוב ולא תזייף צבעים ;]
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב דחוף המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים עד 160 שקל חברה: לא משנה איזה אבל עדיף לוגיטק או מייקרוסופט חשוב ביותר: שהמקלדת לא תהיה רעשנית ועדיף שיהיה לה שלט חוטי אבל זה לא כזה חשוב, והעכבר ינוע בצורה חלקה, מקלדת ועכבר יוכלו לשמש גם למשחקים, שהמקלדת והעכבר יעבדו גם לאחר שנים 2-3 שלא תיערס לי ממכה קטנה, שאני לא יצטרך להשתמש בה עם פד אחריות: די חשוב זה די דחוף אז כמה שיותר מהר להביא לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-