ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

- 

- 0 תגובות
 - 426 צפיות

- 

- 

שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

- 

מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)
- 

- 1 תגובה
 - 752 צפיות

- 

- 

שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

ולא מחומרים אחרים, כמו: פלסטיק קשיח, עץ, ברזל, זכוכית, אלמניום, בצק, בד, וכדומה.. ???
- 

- 6 תגובות
 - 872 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות
- 

- 11 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!
- 

- 2 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
- 

- 9 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי, קניתי לפני כשנה וחצי Mionix 3200 חדש לגמרי והיום , לאחר שימוש קל מאד בעכבר, הגלגלת התחילה לחרוק (squeak) כשמשתמשים בה. קניתי את העכבר דרך איביי כך שגם אם הייתה, לא בטוח שכבר יש אחריות על הדבר הזה. יש מה לעשות?
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?
- 

- 1 תגובה
 - 980 צפיות

- 

- 

ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
- 

- 1 תגובה
 - 904 צפיות

- 

- 

שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שוב שלום!, קיבלתי ;D מדפסת מחבר אבל הוא לא מוצא את הכבל חשמל וה USB. קניתי כבל ל USB מאופיס דיפו [25 ש"ח.... שטויות]. אבל הם לא מוכרים את הכבל חשמל! הפנו אותי ל HP שהפנו אותי לספק מורשה.... הספק המורשה הביא לי מחיר של 190 ש"ח [כולל משלוח של 20 ש"ח] על הכבל !!! !!! עכשיו תבינו, המדפסת PSC 1410 עולה כיום 400 ומשהו ש"ח!..... המפרט של המדפסת: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=366791. השאלה שלי..... האם מישהו יודע על מקום שניתן לקנות בו כבל חשמל פשוט?! הכניסה של הכבל נראית כמו 3 חורים "בינוניים" [לא יודע איך להגדיר את הגודל בדיוק....] :-[ תודה על כל תגובה.
- 

- 8 תגובות
 - 6.5k צפיות

- 

- 

אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....
- 

- 4 תגובות
 - 931 צפיות

- 

- 

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא
- 

- 1 תגובה
 - 701 צפיות

- 

- 

אוקיי אז אחרי הרבה הטלבטויות.. אני הולך על ה Altec Lansin 880.... השאלה מאיפה לקנות? איזה רשתות מוכרות אותם? ואם אני קונה מהאינטרנט אז יש את זה בחנות האסורה (פנד*ה) ב - 255$ אבל זה לא כתוב אם זה RETAIL או לא... ובזיגזג יש את זה בRETAIL (כתוב: ALTEC LANSING 880R - 5.1) ב 275$... עדיף לשלם 20$ יותר בשביל שאני אהיה בטוח שזה RETAIL?
- 

- 32 תגובות
 - 3.2k צפיות

- 

- 

שלוםם אני כנראה רוצה לקנות עכבר טוב אופטי לא אלחוטי לפי מה שהבנתי העכבר שלמעלה הוא העכבר כרגע הכי מומלץ זה נכון?
- 

- 6 תגובות
 - 606 צפיות

- 

- 

מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר
- 

- 3 תגובות
 - 725 צפיות

- 

- 

היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!
- 

- 2 תגובות
 - 773 צפיות

- 

- 

אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!
- 

- 2 תגובות
 - 850 צפיות

- 

- 

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)
- 

- 1 תגובה
 - 899 צפיות

- 

- 

שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx
- 

- 0 תגובות
 - 608 צפיות

-