ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

אני רוצה לחסוך על המחשב שאני עומד לקנות. השאלה היא האם מישהו מכם היה ממליץ לי להשאר עם המארז הזה: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=6016&catcode=109, אם הוא בכלל מתאים ל AMD(כתוב שם P4). יש בו כרגע מאוורר אחד אומלל, אבל לפי הבנתי אפשר להוסיף עוד מאוורר אחד לפחות(SECOND FAN 3 OPTIONAL SPACES - משפט ממש מטעה). אם אכן אוסיף עוד יותר ממאורר אחד, האם זה אמור להחזיק במצב יחסית קריר מערכת AMD64 עם GEFORCE 6800GT? לא מתכוון לעשות OC, ולמעבד אקנה מאורר טוב.
- 

- 0 תגובות
 - 590 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, עקב ה BF הקרב ובא אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות. שימוש עיקרי זה גיימינג. כרגע אני משתמש ב SteelSeries Siberia V2 כבר כמה שנים והתחילו לעשות בעיות. אני מחפש משהו עד 300-200 ש"ח (ראיתי שיש באמזון הרבה מבצעים על אוזניות אבל אני לא יודע מה כדאי) תודה רבה לעוזרים!
- 

- 0 תגובות
 - 828 צפיות

- 

- 

מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?
- 

- 2 תגובות
 - 918 צפיות

- 

- 

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={0E49F47E-7019-4CC1-A2F4-F40477F95689} אני צריך רק מיגון נגד ברקים והפסקות חשבל קטנות למחשב ולא למסך... אז זה טוב או לבטל את ההזמנה? תודה
- 

- 39 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
- 

- 5 תגובות
 - 766 צפיות

- 

- 

שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.
- 

- 2 תגובות
 - 706 צפיות

- 

- 

חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?
- 

- 0 תגובות
 - 672 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש בערך ב-7000 שקל. בגלל שמזמן לא הייתי פה אני שואל איזה מערכת כדאי לי לקנות בלי צורב עם מסך 17" הארד דיסק 80GB ו512 MB זיכרון
- 

- 25 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.
- 

- 6 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
- 

- 2 תגובות
 - 827 צפיות

- 

- 

- 

איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD. חשוב לי: 1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים). 2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי). 3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב. 4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים). יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב
- 

- 9 תגובות
 - 698 צפיות

- 

- 

קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..
- 

- 1 תגובה
 - 517 צפיות

- 

- 

אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
- 

- 3 תגובות
 - 995 צפיות

- 

- 

יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?
- 

- 8 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

יש לי מישהו שמציעי לי ספק של CODEGEN. איך הספקים שלהם? דרך אגב הספק הוא 350W
- 

- 4 תגובות
 - 772 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולהחליף את ה TASK הג'נרי MID-TOWER שלי. בתקציב לצערי לא נכנס ENERMAX או CHIEFTECH ואני מאוד מאוד רוצה מארז מרווח וגדול עם טמפ' יותר טובות מה MID TOWER שלי. מצאתי את המארז הזה שבלי ספק עולה 280 שקל. אם אני אקנה אני הולך לעשות לו בדלת כמה חורים למאווררים בעזרת מקדח כוס. המארז שאני רוצה חייב להיות פשוט כי אני רוצה לעשות עליו מודינג כבד (חלון +קתודות + צביעה + צגי LCD) ולכן אני רוצה לעצב אותו אז זה טוב שהוא חלק מה אתם אומרים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938265332.htm ועוד דבר - מה לבדוק לפני שאני קונה אותו ? http://www.pchardware.co.il/assets/big/701afull.jpg
- 

- 22 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי מדפסת קצת ישנה Laserjet 1020 שמחוברת למחשב XP. מדפיסה בסדר גמור מכל התוכנות. היום שלחו להדפסה מייל מאאוטלוק אקספרס שמכיל גם עברית וגם אנגלית. המדפסת הדפיסה את העברית בג'יבריש. אני מנחש שזה איזה עניין של פונטים, אבל מה בדיוק? במדפסת? במחשב? המייל נראה לי בפונט רגיל בסך הכל, לא משהו מיוחד. מישהו נתקל בבעיה דומה?
- 

- 8 תגובות
 - 4.2k צפיות

- 

- 

היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !
- 

- 8 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?
- 

- 11 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…
- 

- 10 תגובות
 - 897 צפיות

- 

- 

ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
- 

- 1 תגובה
 - 828 צפיות

-