עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by taimor,

יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. וכשאר אני משחק במשחקים לפעמים וכו'...גם שאלתי כמה חברים והם אמרו לי שגם אצלהם הספק מזמזם האם זה תקין? או שזה אומר שמשו דפוק בספק? המתחים נורמאלים הכול פועל רגיל יש לציין שהספק עבר כמה הפסקות חשמל שבהם נהרסו כמה רכיבים אך הם הוחלפו לתקינים...יכול להיות שההפסקות חשמל הם שגרמו לספק להתחיל לזמזם?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by eegg,

אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shmoopy,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by idan188,

אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by izotop66,

היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by Danielamos168,

שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BenK,

היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Pc_Master,

אני רוצה ליקנות עכבר חדש,אני לא יודע איזה ליקנות איזה עכבר אתם מעדיפים? : [poll] [opt] אופטי\רגיל [/opt] [opt] טראקבול [/opt] [/poll]

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by shtrodel,

הכותרת אומרת הכל, בחיפוש שלי אחר ספק מצאתי את הדבר הבא... מישהו מוכן להגיד לי מה זה? (האנגלית שלי פאקק). http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Pc_Master,

בן מעבד AMD ATHLON 1.4 לבין AMD ATHLON XP 1.4 יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by Tal Kfir,

==זהו חלק 2 מתוך 2 של ההודעה== אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..) בקשר לכרטיס מסך-העירו לי הרבה לגביו...זה ברור מעליו גם שאני ל-א הולך להשאר איתו,רוב הסיכויים זה להוסיף 100 שקל לMX400.האם הכרטיס הזה טוב? או שעדיף משהו אחר? או חברה אחרת..? בקשר ללוח אם,שזה דבר מאד חשוב,מהאתרים שהבאתי למעלה על 'המידע הנוסף' ללוח אם,נאמר שבביצועים של הלוח,הוא מ-א-ד דומה ל Asus A7V266-E..אבל בכל זאת,קצת מעצבן אותי השם הזה Chaintech..יש לי פשוט את ההרגשה,שהיא יכולה להיות בהבדל בינהם-מה יהיה אורח החיים שלהם?(יאני Asus-זה שם מוכר,השני אף אח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by e.t,

פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם , פרסמתי כאן הודעה לפני תקופה קצת ארוכה , ולא ממש קיבלתי את כל התשובות. מאז דיי הקפאתי את הקניה , ואני ינסה שוב פעם לדעת קצת יותר. בכל מקרה , הסתכלתי על כל מיני מחשבי כף יד שונים , וה Imate qtek 2020 , דיי הדליק אותי. בגלל מעבד יחסית חזק (400) , טלפון מובנה (חריץ סים) , מצלמה , 192 זכרון. רציתי לדעת באופן כללי איך המכשיר ... אם יש משהו יותר טוב בקבוצת המחיר שלו. ועוד משהו חשוב , זה יהיה אפשרי לגלוש דרכו לאינטרנט? הכוונה אם אני שם כרטיס סים של חברת אורנ'ג , ואור'נג מספקת אינטרנט לפלאפונים שלה... אני אוכל להכנס לאתרים? ולראות אותם כמו במחשב רגיל? ואני אוכל להפעיל תוכנות כמו מסנגר על גבי כרטיס הסים הזה? הכוונה על גבי האינטרנט שמספק לי הכרטיס סים (אורנ'ג) ? תודה .…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Royz,

שלום. אני קונה מחשב חדש ולכן גם צריך אל פסק חדש. AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memoryx2 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256MB Retail Video Card Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD LG 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Coolermaster TAC-T01-E1 WaveMaster Aluminium P/S Not Included Case Antec TruePower 480W V2.0 120mm + SATA + 24pin Power Supply מסך: 19 אינץ LCD. מה אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]

24. Started by ZigZag,

אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.