עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dino,

אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש עכבר ומקלדת מהאתר www.tms.co.il שם אני מזמין מחשב מחר. מחפש משו שיהיה נוח להרבה שעות ואמין. ניראלי שעדיף אלחוטי לא? עד עכשיו השתמשתי רק בחוטי. בקיצור, משו אמין ונוח. תקציב לא מהווה מגבלה אבל אני לא חושב שזאת צריכה להיות הוצאה גדולה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itzikg83,

מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by _idank_,

איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avivlevy,

אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה

9. Started by _gl_,

.איזה ספק צריך בישביל המפרט: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945PG-RH PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM LG GSA-4167B BULK COMPUCASE CI-6A21 ARCTIC COOLING Alpine 7 לא יבוצע אוברקלוקינג. או הוספת חלקים 1. האם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan יספיק? 2. מי צורך יותר :EXTREME 7900GT או X1800XT? 3. מי צורך יותר 3800+ או 920? תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה יש לי כרגע ספק כוח ג'נרי של "300" וואט. ובזמן האחרון הוא לפעמים עושה ריסטרטים לא רצויים למחשב אז החלטתי שאני לא יקח סיכון וכנירא לקראת סוף החודש אני יחליף אותו. אני צריך עזרה בלבחור ספק כוח חדש. חשבתי אולי ללכת על הספק הזה:Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply ורציתי לדעת איך הוא? ואם למישו יש עוד ראיונות לספקי כח טובים בסביבות המחיר שלו.תודה מראש לכל העוזרים.והנה בדיוק מה שיש לי כרגע במחשב: cpu: amd barton 2500@182x11 memory:GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon mobo:CHAINTECH 7NJS NFORCE 2 vga card:ATI RADON 9000PRo 128MB h.d:WD 80GB 8MB 7200 rpm cdrw:lg 52x24x52 cdrom:lg52x dvd:toshiba 16x fans: cpu:COOLER MASTER AERO7 nb: Tit…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

האם כדאי לקנות את העכבר במחיר של 250 ש"ח כחדש?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IDOnoach,

אני מתעניין בדגם לטובת הקלדה ממושכת. אהבתי שיש לה משענת גדולה יחסית. יש שלושה דגמים שמתאימים לרמת המחיר שלי- כחולים שחורים וחומים. איזה לדעתכם עדיפים להקלדה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rotemit,

שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DIPSET,

שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the t man,

אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm והספק כוח: HEC (Heroichi) 300ER Power Supply NIS 145.38 או זה HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 300W - TUV/UL/CE Certificated מה ההבדלים בניהם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yotamoo,

ראיתם את הביקורת עליו בטי-ברייק? הוא בא עם תוכנת המהרה של ג'יגה-בייט (vTuner), ולאחר המהרה ל-295\295 הוא עקף gainward ti 4400 בחלק מהמבחנים! מתי יהיה אותו בארץ? נראה לי עדיך על הרדאון LE של הרקולס.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kalda01,

אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Floze,

האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zniibidl,

אני רוצה אלחוטי אבל איכותי נוח ליד ותגובה מהירה קצת משחקים...קצת גרפיקה קלה הרבה עבודה יבשה [מסמכים גלישה וכו'] טווח של כ-3 מטר או יותר לא חייב סט אפשר את זה ואת זה בנפרד רצוי מבחינת צבעים מקלדת שחורה ועכבר כהה גם כן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים