ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יושב שעות רבות מאוד על מחשב. רכשתי כסא אורטופדי יקר מאוד, שולחן מיוחד, אך יש לי לפעמים כאבים ביד- כנראה בגלל העכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אקפלורר הישן והטוב... ראיתי את ה MX1000, שיש בו שקע לאגודל והאגודל לא נגררת על המשטח וכן הוא גדול ונוח, ניסיתי אותו ואחרים, הבעיה שהניסוי הזה הוא ל מקסימום 3-4 דקות עבודה ככה שקשה לקבל החלטה לגבי עכברים. איני צריך עכבר אלחוטי, ועדיף עם חוט, אבל לא מצאתי עכבר דומה לו עם חוט. (לא נעים להישאר ללא בטרייה בזמן לחץ של עבודה). בתקציב נורמלי וסביר, מה ניתן לרכוש? אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1800 תודה, ואני רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב האור של העכבר לא נכבה אולי מישהו יודע מה הבעיה? תודה. בן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כבר די זמן ב logitech X-230, אבל אני חושב שזמנם הגיע. הבאס בא והולך (משום מה כאשר אני לוחץ את הווסת של הבא כלפי פנים, הבאס עובד נהדר, אבל כאשר אני משחרר את הלחיצה, הוא נעלם). אני מחפש רמקולים לפחות באותה רמה (מבחינת ווליום ובאס) אין לי מושג איך אפילו מחפשים (: לפי אמזון, הרמקולים שלי הם 40 וואט, אז אני מניח שאני צריך לפחות 40 http://www.amazon.com/Logitech-2-Piece-Speakers-Ported-Subwoofer/dp/B0002SQ0A4/ref=pd_sxp_f_pt תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Logitech MX-510 Performance Optical (red) Mouse - RETAIL Logitech® Media Keyboard Elite - PS2 איך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הזה - FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואיך הוא יחזיק את המערכת הזאת - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 תודה מראש =]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-