ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, dvi זכר ל-hdmi נקבה, כדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10#/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10 האם המתאם הנ"ל מעביר בנוסף לוידאו גם אודיו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, יושב שעות רבות מאוד על מחשב. רכשתי כסא אורטופדי יקר מאוד, שולחן מיוחד, אך יש לי לפעמים כאבים ביד- כנראה בגלל העכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אקפלורר הישן והטוב... ראיתי את ה MX1000, שיש בו שקע לאגודל והאגודל לא נגררת על המשטח וכן הוא גדול ונוח, ניסיתי אותו ואחרים, הבעיה שהניסוי הזה הוא ל מקסימום 3-4 דקות עבודה ככה שקשה לקבל החלטה לגבי עכברים. איני צריך עכבר אלחוטי, ועדיף עם חוט, אבל לא מצאתי עכבר דומה לו עם חוט. (לא נעים להישאר ללא בטרייה בזמן לחץ של עבודה). בתקציב נורמלי וסביר, מה ניתן לרכוש? אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתם את הביקורת עליו בטי-ברייק? הוא בא עם תוכנת המהרה של ג'יגה-בייט (vTuner), ולאחר המהרה ל-295\295 הוא עקף gainward ti 4400 בחלק מהמבחנים! מתי יהיה אותו בארץ? נראה לי עדיך על הרדאון LE של הרקולס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא, משהו מפוצץ..רק שאפשר לשמוע בווליום גבוהה ובאיכות מניחה את הדעת ושישאר לאורך זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
: אתר נחמד שמציע "אפלט" הנותן לבחור ספק כח לפי מס' קריטריונים לא ממש מקצועי - אבל נחמד http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ? נ.ב יש מה ההבדל בין ALTEC לבין ALTEC LANSING?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .
-
אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך האוזניות האלו? החברה מוכרת? http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/#crb_1 מה צורת החיבור למחשב? אשמח לתשובות. לא משנה, כבר מצאתי את המידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 4.1 או 5.1 לכרטיס קול שתומך ב-5.1 (Genius) אני לא רוצה להוציא יותר מדי בשביל ה-Altec ATP5 בערך $224 אז יש כמה אפשרויות אחרות : 1. Genius SW-4.1 $64 2. Genius SW-5.1 $82 3. Logitech SoundMan SR-30 4.1+remote $119 4. CREATIVE FPS 1000 4.1 $105 5. CREATIVE FPS 1600 4.1 $107 6. Hercules XPS 510 5.1 $95 7. PHILIPS A2.500 4.1+remote $105 8. PHILIPS A2.600W 5.1+remote $142 9. Creative Inspire 4.1 $125 אני בהחלט מעדיף עם שלט רחוק, אבל אין לי מושג מה כדאי בין האופציות הללו. אגב, הכרטיס קול הזה מאד זול $25, אני קצת מודאג, בצדק ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת + עכבר חוטי/אלחוטי בסביבות ה200 ש"ח רק מאייבורי עד כה הסתכלתי על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 ולפי האשכול האחרון שלי בפורום הזה, הוא בסדר אבל לא בשיא. רצוי שיהיה למקלדת גם אותיות רוסית, תודה נ.ב - אפשר אולי לוותר על עכבר ולמצוא מקלדת טובה בסביבות ה200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-