עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתי מספר דגמים רלוונטיים כמו: microsoft 6000 laser - 200 nis microsoft 4000 optical desktop -179 nis logitech ex110 -175 nis logitech cordless1500 recharge - 225 nis אם יש עוד דגמים רלוונטים אשמח לשמוע אפשר לעשות שילוב של עכבר אלחוטי + מקלדת חוטית במקרה הצורך תודה מראש אביעד

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by talevi,

שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..

3. Started by YinonOzery,

אז עד עכשיו הייתי עם סט זול של מקלדת ועכבר אלחוטי והבנתי שזה לא זה.. העכבר נתקע והמקלדת מפסיקה להגיב פתאום באמצע משחק.אני מחפש עכבר ומקלדת גיימינג, חוטי/אלחוטי שלא יעלו מעל 500 שקל ביחד. אני לא גיימר מטורף אבל מחפש משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן.רצוי מ- KSP/IVORY או מאתרי קניות כמו פלונטר.תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Nihil,

שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Gil80,

אהלן. אני אשמח לקבל המלצה לעכבר ומקלדת לגיימינג. אני לא גיימר כבד (מה לעשות כבר נשוי ואסור להשקיע יותר מדי זמן במשחקים) אז כרגע מה שיש לי זה מקלדת של מייקרוסופט ועכבר של לוג'יטק MX500 אם אני לא טועה. העדפות: 1. לא אלחוטי 2. תאורת מקלדת (תאורה אחורית או תאורה של המקשים). 3. נוח להקלדה וכמובן למשחקים 4. לא חשוב לי כפתורי מקרו יותר מידי. נחמד אבל ממש לא חובה. 5. עכבר צריך להיות נוח וארגונומי שאחרי מספר שעות של משחק לא יהיו כאבים. הסתכלתי על המוצרים של Razer. אני יודע שהם מאד פופולריים אבל תמיד יהיו כאלה שיגידו שיש טובים יותר במחיר נוח יותר. זה מה שמצאתי בינתיים (תתעלמו רגע מהמחיר ותגיבו על הדגמים): עכבר: 1. Razer DeathAdder 3500DPI 2. Razer Imperator 6400DPI d…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by moshe1x,

מחפש עכבר ומקלדת לשימוש נוח במשחקים . לא מחפש משהו יותר מידי יקר אך מוכן להשקיע על מוצר שיהיה נוח ויעיל לטווח ארוך. עכבר באחיזה של כל היד, חוץ מהאפשרות הזאת לא כל כך מבין בכל הפיצירים. אשמח להמלצות.

8. שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by kebibas,

צהריים טובים, כרגע יש לי מקלדת פשוטה מאוד של GENIUS ואני רוצה להתקדם למקלדת מכאנית. אני משחק בעיקר COD אך גם משחקים אחרים בז'אנרים אחרים, לכן נראה לי שסוויצ'ים חומים יתאימו לי (אבל אין לי באמת מושג). כמו כן חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת ושיהיה חריטה בעברית שתהיה מוארת גם. בנוגע לעכבר, יש לי לוג'יטק G700, והוא התחיל לעשות בעיות. אני יודע שיש דרכים לתיקון הבעיות האלה אבל אני לא צריך עכבר אלחוטי וכלכך הרבה כפתורים. הבנתי שMIONIX NAOS 7000 מאוד מומלץ, יש לו מתחרים? אז מה יהיו ההמלצות שלכם?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by hzhz24,

התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by ido135,

מחפש המלצה לעכבר חדש לגיימינג ועבודה רציפה כדי להחליף את העכבר הפלסטיקי הפשוט תקציב בין 250-300 אחיזת Palm חשוב שיתאים ליד שמאל (הבנתי שנדיר למצוא עכבר כזה כי רוב העכברים מתאימים ליד ימין) עדיפות לחנות אייבורי אבל יש אפשרות גם לרכישה מאיבי. המשטח שהוזמן לפני כמה ימים מאיבי http://www.ebay.com/itm/291505024045?rmvSB=true במקום אחר המליצו לי על העכבר MIONIX AVIOR 7000 אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לRazer DeathAdder וRazer Naga לKSP יש את ה[h=1]Razer DeathAdder 3.5G שמתאים ליד שמאל אבל אני לא אקנה מהם כי פעם אחת שקניתי שם הם עשו בעיות עם אחריות של מוצר שקניתי מהם.[/h]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by trovlet,

היי היום קיבלתי זיכוי ב IVORY על DEATHADDER 2013 בגלל תקלה הזיכוי הוא 300 ש"ח וזה זיכוי על אשראי לכן לדעתי אפשר לקנות בכל חנות בכל מקרה מישהו יודע איזה עכבר שווה לקנות? הייתי ממשיך עם ה DEATHADDER אבל אין אותו אצלהם יותר בחנות אני משחק בעיקר ב LEAGUE OF LEGENDS

14. Started by matan25,

יש ברשותי מחשב נייד חדש, ואני מחפש עכבר טוב לגיימינג. אז מה חשוב לי?: - פעם היה לי עכבר עם כפתור קטן באמצע שהיה עושה דאבל קליק, מאז שהוא נהרס אני לא מצליח למצוא אחר כזה... אשמח מאד לעכבר עם כפתור כזה והוא מאד שימש אותי. - חשוב שיהיה אלחוטי - אשמח כמובן לעכבר לייזר עם אפשרויות DPI - עדיפות שלא יהיה פלסטיק או חלק אלא מעדיף גומי או משהו בסגנון, שיהיה נוח. - שיראה טוב - אני משחק בעיקר משחקי רשת, לא יודע אם זה חשוב לומר... - אשמח לעוד כפתורים שימושיים ובמיוחד לכפתור ה"דאבל קליק"! - פיצ'רים מגניבים אחרים יהוו + אפשר לומר שכף היד שלי בינונית, התקציב הוא בערך עד 30$ (מעדיף מאיביי מן הסתם) ואם צריך וימצא העכבר המתאים, אפשר יותר

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  18. היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום. יש לי כבר 5 שנים בערך עכבר MX 510 (כן 510, משום מה הוא די נדיר) ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא מאוד נוח לי, אבל בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קצת בעיות . אני מחפש לקנות עכבר חדש+פאד (שכרגע אין לי, הבנתי שזה ממש מומלץ) בתקציב של 300-350 ש"ח. התקציב הוא גמיש במידת הצורך בשביל משהו ממש משתלם באיזור ה100 ש"ח יותר. סה"כ אני מחפש עכבר לגיימינג ושיהיה נוח לעבודה ממושכת (מאוד חשוב). אני רואה שהMX518, האח הגדול של העכבר הנוכחי שלי נמכר במחיר ממש טוב של 160-170 ש"ח, מה ההבדלים בניהם - גם מבחינת ביצועים וגם פיזית אם יש? ובכלל, אם שווה להשקיע בעכבר הזה או שכדאי להביא משהו טוב יותר RAZER\G500 שהבנתי שהם מאוד מומלצים. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by hybridmag,

נשאר לי קצת כסף בויזה הנטען משהו כמו 20 דולר.. רציתי לקבל המלצה לעכבר גיימינג זול במחיר הזה. ראיתי בaliexpress ו ebay דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/NEW-Razer-Abyssus-Mirror-Edition-3500dpi-3-5G-Infrared-Sensor-USB-Gaming-Mouse-/350847736082?pt=Mice&hash=item51b0279912 או http://www.aliexpress.com/item/Blue-ray-2000-DPI-USB-6D-Professional-Optical-Gaming-Game-Mice-Mouse-For-CS-CF-Free/739290243.html או http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-A-JAZZ-Ray-Eagle-2400DPI-6-Bottons-7D-Wired-USB-Optical-Blue-LED-Professional/759823853.html מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

24. Started by grove,

לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים