ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת טובה עם תאורה אחורית, במחיר שפוי (גג ~350 ש"ח)... מצאתי את המקלדת הזו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692257 - Microsoft Reclusa שנראית מעולה, ועם שמות כמו MS ו-Razer... אי אפשר לטעות... החיסרון שלה: אין עברית על המקלדת (לפחות לא באתרים שמופיעים ב"זאפ") - אני יכול לחיות עם זה, אבל אני בהחלט אעדיף מקלדת עם תאורה אחורית שיש בה גם עברית... יש חיה כזו? תודה מראש, דודי
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! אני כנראה אקנה עכבר ומקלדת חדשים וחשבתי על ה da וה tarantula רציתי לדעת עליהם חוות דעת ולדעת אם הייתם לוקחים משהו אחר. בעיקרון אין הגבלה לתקציב! תודה מראש
-
- 64 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רכשתי MX518 שיש לו כמות רצינית של DPI 400-1800 אם אני לא טועה. זה עכבר למשחקים ואין לי עם זה בעיה, כשאתה לא משחק אני לא מצאתי DPI שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו.. השאלה היא כזאת המדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית. שאלה נוספת שלא קשורה למדפסות יש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנה האם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לזאפ וקיבלתי סחרחורת בקיצור צריך עזרה מאנשים שמבינים לשימוש סטודנט כמה דפים ביום עד 300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.nzxt.com/products/avatar http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Avatar/5.html סוג של חללית הייתי אומר , נראה בהחלט מעניין , אמור לעלות באזור ה 250-300 ש"ח כנראה ...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-