עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה

3. Started by lior47,

שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SuB,

http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1800 תודה, ואני רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yonib5,

חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YuvalGov,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yanme,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009398463&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי.חשוב לי מהמדפסת תהייה איכותית ופונקציונלית. כיוון שהיא מיועדת לנישה מסויימת, עוד נתון שחשוב לי הוא המידות שלה. עומק : 35 - 40 ס"מ רוחב : 60 MAX גובה : 60 MAX תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Guy950,

המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The-Gamer,

המלצה למסך 2K, G-SYNC, 1MS, IPS, 240HZ תקציב 3K יש כזה דבר? תודה לעונים

14. הי, בעבר נהנתי מאד מעכבר של מיקרוסופט -Microsoft Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 לטובת שימוש במחשב הנייד שלי, וכל פעם קניתי כזה חדש כאשר עלה הצורך. קישור: http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/bluetooth-notebook-mouse-5000#overview העכבר נפלא, קומפקטי, מתחבר במהירות למחשב, זמן בטריה ארוך בקיצור חלום. הבעיה שמשום מה הפסיקו למכור אותו לחלוטין. האם מישהו יודע היכן לקנות או מה מומלץ שדומה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by cd,

יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Regev,

האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zniibidl,

אני רוצה אלחוטי אבל איכותי נוח ליד ותגובה מהירה קצת משחקים...קצת גרפיקה קלה הרבה עבודה יבשה [מסמכים גלישה וכו'] טווח של כ-3 מטר או יותר לא חייב סט אפשר את זה ואת זה בנפרד רצוי מבחינת צבעים מקלדת שחורה ועכבר כהה גם כן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות סטיקים למחשב כמו של הסוני http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=3276&Cat2ID=4840&pid=gamepadnew או http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=337&catcode=41&AdCat=41&parentid=0 הראשון הוא USB 2 והשני אני לא יודע.. השאלה אם זה משפיע איכשהו על איכות המשחק? *ועוד שאלה על הדרך, שווה להתעסק עם זה? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=762&catcode=41&AdCat=41&parentid=0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shahar0592,

לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)

21. Started by Ronen Mars,

היי, איך אפשר לדעת האם הגלגלת בעכבר מסתובבת בלי קליקים, נגיד בLogitech M705 אני לא מרגיש את הסיבובים, הוא מסתובב חלק מדי. ובM305 וM185 הסיבובים מורגשים בבירור. אז איך אפשר לדעת איך זה בThermaltake Tt eSports USB Theron Gaming ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Real_Me,

חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה? דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוק של מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.