ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג משהו שיחזיק את כל הכף יד ושיהיה נח המחיר שאני מחפש זה באילת 500 550 שקל ראיתי את רייזר הורובורוס או רייזר ממבה יש למישהו חוות דעת עליהם? מה עדיף מביניהם? יש המלצות אחרות חוץ מאלה ?
-
שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003582655&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב האור של העכבר לא נכבה אולי מישהו יודע מה הבעיה? תודה. בן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה הגה הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה? אני שמתי עין על ה Logitech Driving force http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12469 מה אתם אמורים עליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה למשהו שרכש בעבר. איך המוצר מגיע? הוא מגיע חדש, עם אריזתו המקורית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1800 תודה, ואני רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט. בעקרון רוב השימוש לי הוא : - גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות. - חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן. - שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE. - שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור. - משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא. בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת חדשה משולבת ,פוטו ,הדפסה סריקה צילום ופקס עצמאי בסביבות 1000-1500 ש"ח ,המדפסת לצרכים ביתיים אבל אני רוצה מידי פעם להדפיס בה גם תמונות על נייר צילום באיכות טובה אני מוגבל במקום ,הגודל שלה לא יעלה על רוחב 32 סמטימטר ועל אורך 50 סמטימטר על איזה חברה ודגם מוצלחים הייתם ממליצים ? אם צריך עוד פרטים תגידו ואני ארשום תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 2) http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_87&products_id=3080 הנביגייטור יקר יותר מהארגו, יש להם את אותו מנוע ויש להם עיצוב שונה (הנביגייטור נראה לי פחות נוח...) במה הנביגייטור טוב יותר מהארגו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי כבר live value אבל אני זקוק נואשות ליציאה אופטית, האם הfortissimo הוא כרטיס פחות טוב?