עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -twelve,

הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה יש לי כרגע ספק כוח ג'נרי של "300" וואט. ובזמן האחרון הוא לפעמים עושה ריסטרטים לא רצויים למחשב אז החלטתי שאני לא יקח סיכון וכנירא לקראת סוף החודש אני יחליף אותו. אני צריך עזרה בלבחור ספק כוח חדש. חשבתי אולי ללכת על הספק הזה:Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply ורציתי לדעת איך הוא? ואם למישו יש עוד ראיונות לספקי כח טובים בסביבות המחיר שלו.תודה מראש לכל העוזרים.והנה בדיוק מה שיש לי כרגע במחשב: cpu: amd barton 2500@182x11 memory:GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon mobo:CHAINTECH 7NJS NFORCE 2 vga card:ATI RADON 9000PRo 128MB h.d:WD 80GB 8MB 7200 rpm cdrw:lg 52x24x52 cdrom:lg52x dvd:toshiba 16x fans: cpu:COOLER MASTER AERO7 nb: Tit…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 2) http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_87&products_id=3080 הנביגייטור יקר יותר מהארגו, יש להם את אותו מנוע ויש להם עיצוב שונה (הנביגייטור נראה לי פחות נוח...) במה הנביגייטור טוב יותר מהארגו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iib,

simple math - since Xp can get 18 multiplier and model number goes up a 1000 evrey 0.5 increse in clock multiplier... which means it will get to model 3100 and were not even talking about AMD pumping the FSB to 150 or 166 and the next Ali chip set for socet A will be able to run with an Xp cpu that has 166MHZ (DDR) FSB and 166MHZ (DDR) DDR-Sdram my quistion is can Xp ran at 18 multiplier and higher FSB? like - 17 * 166 or 18 *166 ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש עכבר ומקלדת מהאתר www.tms.co.il שם אני מזמין מחשב מחר. מחפש משו שיהיה נוח להרבה שעות ואמין. ניראלי שעדיף אלחוטי לא? עד עכשיו השתמשתי רק בחוטי. בקיצור, משו אמין ונוח. תקציב לא מהווה מגבלה אבל אני לא חושב שזאת צריכה להיות הוצאה גדולה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sgsg,

חשבתי לקנות צורב חדש (צריך להחליף מה- x4 כבר ), התחלתי לבדוק מחירים, וראיתי משהו מוזר יש הבדלים די גדולים במחירים בין הצורבים במהירות x40, במיוחד עם הפלקסטור שעולה בערך 200 שקל מעל הממוצע :-\ למה זה קורה ? בכל, מקרה חשבתי על כמה צורבים ואני צריך עזרה, בבקשה, להחליט איזה הכי משתלם: Plextor - 808 ש"ח (פנדה) Asus - 559 ש"ח (פלונטר) Liteon -508 ש"ח (פלונטר) בדקתי בזאפ את המחירים הכי זולים, אני יודע שלחלק מהדברים יש גם יותר זול בחנויות שלא מופיעות, אבל זה היה רק כדי להראות את ההבדלים - 808 מול 559 ??? איזה מאלה הכי מומלץ ? אם יש אחר שלא כתבתי פה אבל אתם ממליצים עליו יותר, אני אשמח אם תגידו לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=466758 אין לי מילים... איפה הסמיילי מזיל ריר??? אההה! הנה הוא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by badsektor,

שני המקלדות של רייזר, בעקבות המבצע של באג של 50% על מוצר שני חשבתי לקנות מקלדת ועכבר של רייזר, השאלה היא איזה מקלדת? יש הפרש של 300 שקל בינהם, ורציתי לשמוע דעות מאנשים האם כדאי / לא כדאי, וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by מודי,

האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Floze,

האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by the_saint,

הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח עידן
    Started by אורח עידן,

אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג משהו שיחזיק את כל הכף יד ושיהיה נח המחיר שאני מחפש זה באילת 500 550 שקל ראיתי את רייזר הורובורוס או רייזר ממבה יש למישהו חוות דעת עליהם? מה עדיף מביניהם? יש המלצות אחרות חוץ מאלה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sagioto,

שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by metttalllica92,

אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.

22. Started by ShadowFlame,

שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר

23. דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kalda01,

אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.