עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אחרי שepson stylus cx350 הפסיק לעבוד, אחרי שנים רבות, הגיע זמן למדפסת חדשה. הדרישות: 1) מדפסת משולבת הכוללת מכונת צילום וסורק, רצוי פקס אבל לא חובה, לא משנה אם תהיה אלחוטית או לא. 2) דיו חילופי זול. 3) לא רצוי שהמדפסת תתפוס חצי מהשולחן, לכן כמה שיותר קטנה. 4) כמובן שתעשה טוב את העבודה... הבעיה שלא מצאתי בינתיים מדפסת קטנה עם דיו חילופי זול. החלופה המובילה בינתיים brother mfc j220, שהחסרון העיקרי, שהמדפסת הזו לאהכי קטנה. אשמח לעוד רעיונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by smadica,

שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Eled,

אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ymac,

היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by chichy,

היי יש לי כרטיס טלוויזיה עתיק חבל"ז life view fly video הדרייברים+ התוכנה לא עובדים לי תחת הסקס פי... אם למישהו יש לינק וכדומה לתוכנות מתאימות אנא השאירו הודעתכם (לאחר הביפ) תודה איל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lambari,

שלום לחברי הפורום מחפש לקנות רמוקלים איכותיים למחשב שלא לצרכי מוזיקה. בעיקר לזום, ישיבות, הרצאות וכדומה. קניתי משהו פשוט ב 100 של לוגיקט ופשוט זרקתי לפח.. צליל בסי ומונוטוני.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by someone,

בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yanme,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009398463&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 6kwar,

amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Speed Demon,

מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yoni8866,

שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Royz,

היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בוקר טוב. אני מחפש עכבר כזה שיבצע את הפעולה הזו בעצמו כי אני צריך להשתמש איתו לא עם מערכת מחשב ולא עם ווינדווס או MAC, זה עם מכשיר עצמאי לחלוטין, לכן אני צריך שהוא ישמור את הפעולות וההקלקות בזיכרון שלו (אם קיים דבר כזה) ולא דרך תוכנה כלשהי. מחפש מחפש ולא מוצא.... אשמח לכיוון כלשהו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by saar,

היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roee7777,

שלום, dvi זכר ל-hdmi נקבה, כדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10#/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10 האם המתאם הנ"ל מעביר בנוסף לוידאו גם אודיו? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Logitech MX-510 Performance Optical (red) Mouse - RETAIL Logitech® Media Keyboard Elite - PS2 איך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by waizman,

1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים