ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

חברה מארז מדהים שראיתי היום תוצרת ASUS .... קבלו לינק .... http://www.asus.com/products/pccomponents/chassis/vento3600/overview.htm מה אתם אומרים ? רק שתדעו שבארץ הקטנה שלנו הוא עולה 2600 שקל .
- 

- 29 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 743 צפיות

- 

- 

שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?
- 

- 25 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 691 צפיות

- 

- 

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…
- 

- 1 תגובה
 - 567 צפיות

- 

- 

היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 763 צפיות

- 

- 

שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
- 

- 0 תגובות
 - 716 צפיות

- 

- 

הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי
- 

- 0 תגובות
 - 518 צפיות

- 

- 

- 

היי אני ממש מתחרפן בימים האחרונים ואני חייב שמישהו יחליט בשבילי יש לי כרגע מדפסת hp 6500a שהתקלקלה (כבר אין אחריות) והיא לא מושכת דפים, אני לא יודע מה עלות התיקון אבל אמרו לי במעבדה שהבדיקה היא 100ש"ח ואני גם בדיוק צריך ראשי דיו חדשים. המינימום שזה יעלה לי זה 290ש"ח. אני מעריך שהתיקון לא יהיה יותר מ100ש"ח נוספים אבל אין לי מושג כמה עולה התיקון. אני מתלבט האם לקנות במקום את הCanon Pixma MX435 Wireless במחיר 380ש"ח והיא מגיעה עם ראשי דיו ושלוש שנות אחריות. בגדול זה מסתכם לשאלה של, האם להוציא 380ש"ח לתיקון מדפסת מעולה או להוציא 380ש"ח ולקבל מדפסת חדשה פחות טובה(אני חושב) +שלוש שנות אחריות. חפרתי אבל אני חייב עזרה בהחלטה תודה
- 

- 2 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

לא יודע אם זה קשרו לפה אבל אני רוצה לשים בחדר שלי מצלמת אבטחה לא רוצה להשקיע הרבה כסף אפשר אני יכול לחבר אותה למחשב או לדיסק קשיח אני מוכן להשקיע בזה 100 שקל {לא כולל מצלמה ודיסק קשיח כי יש לי את זה} אם יש איזו תוכנה או איזו מצלמה שעושה את זה... אודה על כל עזרה
- 

- 5 תגובות
 - 2.9k צפיות

- 

- 

ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.
- 

- 8 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה
- 

- 2 תגובות
 - 850 צפיות

- 

- 

היי, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו עם מקלדת ACCUTYPE ושמתי לב שכפתור הCAPSLOCK קצת משוחרר - הכוונה שהוא קצת מתנדנד, מעט נמוך ומרגיש רך יותר מכל שאר הכפתורים. האם הכפתור יכול להפסיק לעבוד בעתיד בגלל שלא הורכב טוב? אני לא רוצה לשלוח את המחשב לתיקון על כפתור, אבל אחר כך יגידו שזו אשמתי במידה ואצטרך... תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

אני חושב לקנות את המקלדת הזאת, חשוב לי במיוחד השימוש במקשי מדיה. אני חושב שקראתי איפהשהו פעם שהכפתור של השליטה על הווליום במקלדת קצת בעייתי - מישהו יכול להעניק חוות דעת מנסיון?
- 

- 2 תגובות
 - 897 צפיות

- 

- 

מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

חשבתי שיהיה זה מקום מתאים לפרט מה דעתי על הגייםפאד הזה קניתי אותו בעיקר בישביל Pro Evolution Soccer 6 . המחשב שלי מחובר לLCD32 ככה שיחד עם השלט אני חוסך PS2 אז ככה הוא מגיע באריזה דיי גדולה ויפה . http://www.2send.us/picture.php?file=98f7306a50.JPG בתוך האריזה ניתן למצוא את השלט יחד ,משדר ,דיסק התקנה,2 בטריות של דורסל. שום דבר מיוחד מדיי . http://www.2send.us/picture.php?file=32ed547f76.JPG התקנת השלט היא פשוטה ולוקחת מספר שניות. כמה מילים על השלט עצמו : הוא דומה בצורתו לשלט של PS2 איך הוא מעט גדול יותר . הוא גם שוקל מעט יותר מה שנסלח בהתחשב בעבודה שיש בו 2 בטריות . מבחינת עיצוב אני הייתי מגדיר את העיצוב שלו כסולידי ואלגנטי וככה אישית אני אוהב מתאים בדיוק לכל שאר המוצרי…
- 

- 10 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני קונה מחשב חדש ממש בקרוב (ממש). חשבתי ללכת על ה-Antec Sonata בתור מארז. הוא מגיע עם ספק-כח TruePower 380W. בעקרון חשבתי ללכת על אותו ספק, רק ב-430W. אבל ~750 שקל לספק (שהוא לא חרא גנרי)+אחלה מארז זה עסקה מצויינת. השאלה שלי זה רק אם הספק הזה יספיק לי? יש לי במחשב שני דיסקים (אולי זה יגדל לשלושה), שני כוננים (צורב וכונן רגיל), וכרטיס מסך שבעצמו צריך גם חיבור לחשמל (R9800). אני גם רוצה שאוברקלוקינג יהיה אפשרות... המחשב הולך להיות מבוסס A64. 380W צריך להספיק לזה? ואם לא - אני אלך על המודל של ה-430W עם מארז אחר... יש הצעות למארז טוב (חשוב לי חיבורים מקדימה אבל אתם מוזמנים להציע גם בלי) שילך עם הספק הזה (שעולה בסביבות ה-550) ולא יצא יקר מדי (פלוס מינוס 900 שקל)? (…
- 

- 38 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…
- 

- 0 תגובות
 - 782 צפיות

- 

- 

עוד לא קניתי DVD וכבר אני מתכנן מה אני אעשה איתו אז ככה: נניח שיש לי DVD (עוד מעט...). אני תוקע בפנים תקליטור, לוחץ Play בPowerDVD, מחבר את המחשב לטלוויזיה וצופה בסרט על מסך גדול. יש לי גם ווידאו שמחובר לטלוויזיה, אז השאלה שלי היא: האם אפשר יהיה להקליט על הווידאו את הסרט שאני אנגן במחשב? אם לא, מדוע? אם כן, כיצד?
- 

- 13 תגובות
 - 3.4k צפיות

- 

- 

היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
- 

- 3 תגובות
 - 987 צפיות

- 

- 

תגידו לי מה אתם עושים שאתם קונים מחשב: 1. קונים מחשב מוכן (או עם מעט שינויים) מחנות כלשהי 2. קונים חלקים מכל מיני חנויות ומרכיבים לבד (ואם כך, איזה חנות הכי טובה לקניית חלקים?) ? :argue:
- 

- 15 תגובות
 - 2k צפיות

-