ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 793 צפיות

- 

- 

1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל
- 

- 0 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

יש להם כבל מיוחד שבא עם שנאי ואמרו לי באייבורי שאני רק יכול להשיג את חיון היבואן בנתניה. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים וצריך להגיע לשם פיזי, וממש לא בא לי לבזבז יום שלם בשביל זה. יש לכם רעיונות איפה אני יכול להשיג כבל כזה באזור המרכז? ועדיף לי מעבדה כדי שאוכל להביא את המסך ולבדוק במקום אם המסך בכלל תקין. תודה!
- 

- 15 תגובות
 - 18.7k צפיות

- 

- 

במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
- 

- 3 תגובות
 - 759 צפיות

- 

- 

זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .
- 

- 0 תגובות
 - 678 צפיות

- 

- 

(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…
- 

- 4 תגובות
 - 709 צפיות

- 

- 

- 

שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]
- 

- 4 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט והוא לא ממש מודייק וזז לא טוב נצתקע לפעמים וכו'.. האם אני יכול לייל את פעילותו ע"י החלפה ללד חזק יותר? תודה רבה!
- 

- 8 תגובות
 - 782 צפיות

- 

- 

קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון... אז ככה: ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה: celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח. 128 MB SDRAM 133 MHz מסך ישן 14" WD 2.5 GB צורב פיליפס 32*12*8 ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה…
- 

- 9 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי מעבד amd athlon במהירות 1000 על לוח אם asus a7v 133A זכרונות sdram . אני רוצה לשדרג את המעבד ל xp_1600 plus (מהירות אמיתית 1400). ;D מישהוא אולי יודע האם לוח האם שיש לי מסוגל לתמוך במעבד החדש ???
- 

- 15 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

- 

צורב טוב, במחיר של עד 1000 ש"ח? - במרכז ז"א- באיזה חנות אני יכול למצוא את המחירים הכי זולים ? (במרכז- רחובות והסביבה) תודה מראש רועי
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

היי למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה המאפשרת לעבוד עם שני עכברים על אותו מסך??? תודה רבה איל
- 

- 19 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

- 

- 

- 0 תגובות
 - 433 צפיות

- 

- 

איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1
- 

- 3 תגובות
 - 719 צפיות

- 

- 

יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?
- 

- 11 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
- 

- 0 תגובות
 - 635 צפיות

- 

- 

- 

- 1 תגובה
 - 656 צפיות

- 

- 

מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....
- 

- 11 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני לפני כמה זמן קניתי מאוורר TT Silentcat 80mm והחיבור שלו שונה מהחיבור של המאוורר הישן שלי ואני לא מצאתי מקום בלוח אם לחיבור אחר. למאוורר של TT יש חיבור אחד עם 3 חורים ו-3 חוטים, לא כמו המאוורר הקודם שיש לו 4 חוטים ושני חיבורים של 4 פינים (גדולים יותר מהTT)- חיבור אחד עם חורים וחיבור אחד עם פינים. אז יש איזשהו מתאם או משהו שאני יכול לעשות כדי לחבר את הTT? ד"א הקודם הוא מאוורר ג'נרי
- 

- 1 תגובה
 - 498 צפיות

-