עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by i.k,

אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  4. יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  5. אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by pazer001,

אילו הייתם צריכים לקנות ספק כולח למחשב שלכם של 400W ולא היה לכם כסף, הייתם סומכים על ספק כוח כזה? ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV שעולה 105?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום לכולם.. קיבלתי היום אוזניות של - CYBERSNIPA דגם SONAR HEADSET 5.1 למי שלא מכיר, פה : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php עכשיו הבעיה היא, שלפעמים אני מרגיש שאני שומע באוזן שמאל יותר חזק מאוזן ימין. יש מצב שזה משהו בדרייברים ? אני אביא לכם תמונה תעזרו לי לסדר את האזניות דרך הדריבר תמונה של הדריבר : 1) http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=am5xa1t9l387wgg9yy4.jpg http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=ejzrj8x426om0q3kfkvj.jpg2) 3) http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=d8pzii6831b254eoew2.jpg תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by Gnome,

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by S L I P Y,

יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by My_Name,

קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nouvac,

I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by galexia1000,

האם למפרט הזה הספק במארז המובלט מספיק או שצריך משהו אחר, והאם יש בו אוורור מספיק,אם לא איזה מאווררים לקנות?(הכל מ KSP) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 512MB 400MHz A-DATA/VT HEC Compucase CI-6A21 400W GeForce 6600GT- 128MB PCI-X

15. Started by Michael999,

אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …

16. בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס. מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by JaPaTa,

היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש מאז חדש עם ספק כח טוב שיעלה סכ"ה 600 ש"ח אשמח לקבל כל מני הצעות... תודה!

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by lipa,

של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה

25. Started by Dr-XP,

יש לי ווינדוס אקס פי והוא זיהה שהמודם שלי הוא: Generic SoftK56 האם זה הגיוני..? ומאיפה אני יוכל להוריד דריבר לזה? תודה....

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.