עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avi03,

היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by UdiS87,

מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by לאונרד,

מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. שלום רב קניתי מחשב חדש, השימושים שלי הינם כלליים כגון גלישה באינטרנט. ורציתי לקנות את המקלדת והעבר של לוגיטק MK520 בסביבות 220 ש"ח אך נזכרתי שאני רוב הזמן ישב בספה , אני מחפש עכבר שיעבוד לי גם על ספה. אשמח להמלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים אשר מתאימים לדרישות שלי? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  10. הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by leahd3,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי עכבר אני מעוניין לקנות מקלדת. התקציב שלי הוא 200-400 אני ראיתי כמה אופציות כמו SPEEDLINK ב 200 קורסייר K40 ב 330 ואת ROCCAT MK ב 400.(אגב יש דגם של רוקאט שהוא מכני עם מקשים שחורים ב-450) אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם או התנסו עם המקלדות האלו.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by marmark,

שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שששלום! אני חייב מקלדת נפרדת, לא טוב לי עם זו של הנייד. אני מקליד המון בחושך וממש נמאס לי לחפש את המקשים אז רוצה מקלדת מוארת. שתהיה חוטית, חיבור USB. מקשים עם עברית. רצוי מאוד שניתן יהיה לווסת את עוצמת התאורה. חשוב לי מאוד שתהיה מקלדת קטנה במימדיה ולכן מעדיף אחת בלי הקייפד ובכלל שתהיה ככה צנועה בגודלה. קצת בדקתי ואם אני לא טועה היחידה שעונה על הדרישות זה הסיידווינדר 6 של מייקרוסופט. קראתי פה בארכיון ובגדול ההתייחסויות אלייה אוהדות אבל עדיין כמה דברים קצת מטרידים שנתקלתי בהם: המקשים שלה מפסיקים לתפקד מתישהו? סידור המקשים חריג ולא נוח? המגנטים שבה מחרפנים עכברים (אם כן איך בדיוק?) יש עוד אופציה והיא ללכת על מקלדת קטנה ואיכותית בלי קייפד כאשר אני מוותר על עניין התאורה המובנה…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tot5,

אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אם יש מקלדת עם מקשים שקטים כמו של נייד/מק זה יהיה מעולה אני שונא את המקלדות הענקיות שתופסות חצי שולחן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by outburst,

אשמח להמלצות לגבי מקלדת מכאנית ועכבר לשימוש יומיומי, דגש על נוחות בהקלדה וגיימינג לפעמים. נראה לי שהכיוון הוא Cherry MX red/MX brown כדי שלא תהיה יותר מדי "קליקית" תקציב למקלדת + עכבר עד 500 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by liran877,

הי אני מחפש להתחדש במקלדת מכאנית בתקציב של עד 200 שקל למשחקים וכתיבה, אני מחפש משהו בסיסי ונוח ונעים להקלדה לא צריך RGB וכל מיני כאלה, לא חייב עברית גם אבל ראיתי שבאמזון המחירים שווים אם לא יקרים מישראל. ראיתי את המקלדת בTMS עם עברית GIGABYTE FORCE K83 MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX וראיתי עליה ביקורת די טובות יש למישהו המלצות אחרות בטווח תקציב הזה?

23. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

24. Started by TalShafir,

היי, אני חושב לקנות מקלדת מכאנית(ראשונה), השימוש העיקרי שלי במקלדת יהיה כתיבה/תכנות וקצת גיימינג. לא יצא לי לנסות מקלדת מכאנית אז אני לא ככ בטוח איזה סוויץ' אבל ממה שראיתי באינטרנט לכתיבה מומלץ cherry mx blue או brown, כך שאם מישהו מכיר חנות שאולי יתנו לי לנסות מקלדות(לא בהכרח אותה אחת שאני קונה) זה יהיה מצויין :). בהתחלה חשבתי על אחת מהמקלדות Roccat Ryos MK Pro או Cooler Master Quick Fire XTi. על הroccat קראתי חוות דעת לא כ"כ טובות על העמידות של הלדים והמקשים(האותיות נמחקות) ועל הquickfire xti רק שהיא הרגישה פחות טובה ממקלדות יותר ישנות של CoolerMaster לאנשים אבל עדיין טובה באופן כללי. אחרי שראיתי הרבה חוות דעת בפורומים, גם פה וגם א…

דיונים חדשים בפורומים