ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.
-
שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ממושכת בפורום מקווה שהצלחתי להבין ולהסיק את המסקנות הנכונות אני צריך מדפסת אלחוטית צבעונית עם אופציה להדפסה דו צדדית לשימוש ביתי, בהתחלה חשבתי על mfc-j470dw http://www.brother.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A7%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D-MFC-J470DW אבל לאחר קריאה כאן הבנתי שדיו אם לא משתמשים בו הרבה מתייבש פקס אני לא צריך - גם למי יש קו טלפון קווי בבית בימינו ( בשביל זה יש את העבודה ) וסורק תמיד אפשר להשתמש באפליקציות בסלולרי - זה עבד עד היום . אז חשבתי לרכוש את המדפסת הזאת brother HL3170cdw http://www.brother.co.il/%D7%9E%…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי , קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים . המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשרים להזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ... הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה .. אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת בעלת יעוד עיקרי להדפסה בשחור לבן ומעט מאוד בצבע. כמו כן שתהיה חסכונית בדיו - לא להחליף\למלות מחסנית כל שבוע. וכמובן מחיר זול ואמינות
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות וממה שקראתי כאן ובפורום של ANANDTECH החלטתי לקנות את השילוב של מעבד VENICE 3200 + לוח MSI K8NGM2-FID עם ציפסט 6150 של NVIDEA יש לי 4 התלבטויות \ שאלות : 1. ספק כוח - האם 300W HEC יספיק עבור המחשב (יהיו מחוברים 2 צורבים+2 דיסקים SATA , מדפסת , עכבר ומקלדת PS2 ,בעתיד אולי התקנת כרטיס מסך X1300PRO וקצת אוברקלוק...) , או שלקחת 350W HEC . עוד משהו, הציעו לי בחנות ספק ג'נרי (ככה נראה לי..) 350W -> TRUE WATT , יש חיה כזאת ??? יש אפשרות לדעת אם באמת הספק הוא TRUE WATT , תוכנה שבודקת ?? 2. מאוורר למעבד - אפשר בבקשה המלצה למאוורר טוב לOC סביר של חברת GLACIALTEC או THERMALTAKE. או אם מישהו יכול להמליץ על חברה אחרת במחיר לא יקר עבור רמת OC נמוכה . 3. מאו…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין שני המארזים האלה ואיזה כדאי לי יותר ללכת? כי אני יקנה כבר מזיגזג...(גם יש לי הנחה שם....סיפור ארוך...) אז איזה יותר כדאי לקחת ומה ההבדל בינהם כי הם נראים לי אותו דבר (אמרו לי שהATOP הוא חיקוי של הסנשיין...זה נכון?) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2666 217.132.53.230 --------------------------------------------------------------------------------
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אז ה-akg 518le שלי התחילו מעט לקרטע (והם גם לא ממש נוחות למען האמת), לכן אני מחפש אלטרנטיבה טובה יותר, רק הפעם לא on ear אלא over ear. נניח שהתקציב הוא עד איזור ה-200 דולר, אם כי אם צריך לחרוג - זה גם בסדר. זה בעיקר נועד למוזיקה (flac) ופה ושם משחקים וסרטים. לפי ביקורות והמלצות שקראתי, הרבה משבחים את m50x של audio technica ואני יכול לרכוש אותן באיזור ה-170~ דולר (ארה"ב), במקום המחיר הרגיל שלהן שהוא לרוב באיזור ה-200-250 דולר. היתרון בו, שבגרסא החדשה הוא מגיע עם מיני-מגבר fiio e6) שזה מעולה כי לכרטיס הקול שלי (אסוס סונר DX) אין הגברה לאוזניות. מה דעתכם? הצעות/אלטרנטיבות/הערות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על עכבר לגיימר עד 50 דולר. שבת שלום. עריכה: רצוי אלחוטי (אם אין אז חוטי יהיה אפשר). מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826153107 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826104191 אלחוטיים יקרים.. אני צריך שהעכבר יהיה נוח.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-