עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכם, אני לאחרונה שדרגתי את המקלדת שלי בבית לDaskeyboard 4 ultimate עם סוויצ'ים חומים, הייתי שמח לשדרג את המקלדת שלי בעבודה למקלדת בסגנון דומה. אני לא רוצה להוציא עוד כ750 ש"ח על מקלדת ולכן הייתי שמח למקלדת זולה יותר (אבל איכותית) ואם אפשר דעה גם לגבי רעש סביבתי שהמקלדת יוצרת (אני בטוח לא רוצה סוויצ'ים כחולים, שהרי הם מאד מרעישים) אני אציין שאני כן מאד מרצה מהמקשים החומים שלי, אבל הם לפעמים קצת רועשים הייתי אומר... תודה רבה מראש!

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by NoamOpp,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת אבל השוק מציע אין סוף שאני לא יודע מה מומלץ ומה פחות אז אשמח להמלצות על מקלדת עם סוויצים אדומים או חומים עד 350 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by hta,

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה , טווח מחירים הוא בין 400-500 ש"ח (השימוש שלה הוא לגיימינג). רק שלא תהייה גדולה מידי חוץ מזה לא קריטי לי החברה וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

8. שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by tood24,

Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL

10. רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…

11. Started by SLI/CF,

שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by SuperUser,

שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.

13. שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן חבר'ה, לא מזמן עשיתי שידרוג מסיבי וקניתי מחשב חדש, למי שמעוניין הנה המפרט: מעבד: Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming + WD2 דיסק קשיח: - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 600W AURUM S 80+ GOLD קירור אוויר למעבד: 119 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 תוכנה: - Windows 10 64 bit English OEM אני משחק הרבה משחקים עם חברה שלי ואנחנו רוצים לחבר HDMI לטלוויזיה ולשחק ביחד, אז אנחנו מחפשים המלצה …

18. Started by tomerbd,

לא אכפת לי חוטי או אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by תומר רושל,

*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by bono_71,

שלום לכולם. רכשתי היום את המקלדת Logitech DiNovo Edge רציתי לשתף אתכם,או את מי שחושב לרכוש מקלדת עם עכבר מובנה לקולנוע ביתי. המקלדת הזאת פשוט מדהימה!!!אייכות קליטה מעולה,נטענת אין צורך בסוללות,חזקה ועשויה באייכות גבוהה. מקשים נעימים ושקטים(בדיוק כמו של נייד)שליטה בעכבר ע"י משטח עקיבה ולא עי" כדור(לי זה יותר נוח). רק לשם הבדיקה פתחתי מסמך וורד במחשב בחדר שינה,ישבתי בסלון והקלדתי טקס,לאחר הבדיקה,הטקסט היה רשום במלואו בלי להחסיר כלום. מומלצת בחום למי שמוכן להשקיע קצת יותר,אבל לקבל אייכות ללא פשרות. יתרונות. 1-קליטה חזקה. 2-חומר גלם איכותי. 3-נטענת,אין צורך בסוללות. 4-שליטה בעוצמת הסאונד. חסרונות. 1-משטח עקיבה קצת קטן. 2-מחיר. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. המשך יום נעים לכול…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. מחפש מקלדת אלחוטית, נוחה ומוארת All Around איכותית. אשמח לקבל המלצות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  25. מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים