ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה למסך 2K, G-SYNC, 1MS, IPS, 240HZ תקציב 3K יש כזה דבר? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. עד עכשיו היה לי LOGITECH M705 ולא הייתי כל כך מרוצה. הוא לא היה מגיב כל כך טוב,ולפעמים היה נדרש להקליק יותר מפעם אחת שיעבוד... אולי העכבר היה תקול מהתחלה... בכל מקרה, אם יש עכבר טוב יותר בתקציב הזה אני יעדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה ימים מצאתי בבית שרת הדפסת ורציתי להתמש בו. השרת הוא של EDIMAX הדגם אני חושב הוא printsir plus ps901 ככה הוא נראה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=1203hh0.gif שאני מחבר אותו למדפסת ואז לרשת האורות בסוויץ נדלקים ונכבים כמה שניות ואז המדפסת מוציאה דף , ניסיתי להוסיף אדפסת רשת דרך הוינדואז אבל המחשב אומר לי שהוא לא מוצא. מה אני צריך לעשות כדי להגדיר אותה/להתקין האם יש למכשיר IP מסויים? בקיצור מה אני עושה כדי לגרום לו לעבוד! בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשים מקלדת בסלון (להפוך את הטלביזיה לעוד עמדה של המחשב) והמרחק הוא בערך 8-10 מטר ושתי קירות השאלה היא אם bluetooth יכול להתגבר על זה או שעדיף פשוט למתוח כבל USB?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , הזמנתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי של CREATIVE שהטווח קליטה הוא 1.8 M . בעל משדר RF . בגדול המשדר יהיה ממש קרוב לעכבר בזמן משחקים . השאלה : האם יש DELAY ואם כן עד כמה הוא מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום קראתי בנושא במקלדות המכאניות אני לא אחד שכותב הרבה אלה יותר משחקי FPS שלוחץ הרבה על W A S D ואני מחפש מקלדת עם סוויצים רכים כמה שאפשר כי היד מתעייפת מהר עד 500 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט יש לי יום הולדת אז החלטתי לקנות עכבר גיימינג וגם אחרי שקניתי פד חדש החלטתי שאני הולך לקנות עכבר גיימינג. אני לרוב משתמש באחיזת Claw לפעמים באחיזת Plam. הפד שלי זה http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OEM-Boxed-Razer-Goliathus-Mouse-pad-speed-edition-Size-444-x-350-x/665518636.html [Razer Goliathus Mouse pad / speed edition / Size: 444 x 350 x 4.0 mm התקציב שלי זה 260 שקל בארץ[מחנויות בארץ] ולקנות מחול עד 45 דולר[לא משנה איזה חנות]. המשחק שאני משחק לרוב זה csgo. אני ימיני,מה שחשוב לי שעכבר היה נוח ושיוכל לעזור לי להוציא את מירב היכולות שלי כשחקן. ואם אפשר שהיה מקורי ובעל אחריות[שני הדברים הקודמים לא חובה מומלצים]. ואם אפשר הסבר על העכבר ששלחת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-