עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Blue Cheese,

האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by boom!,

האם ספק כוח 400 יחזיק את הכרטיס הזה? או שאפשר גם עם 350?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by proevo4ever,

מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Surgeon13,

יש למישהו ניסיון עם הסט הזה? איך הוא מבחינת מרחקי קליטה ושידור מהחיישן? איך הסט מבחינת זלילת סוללות? נוחות? אם מישהו מכיר סט מעניין במחיר דומה אשמח להמלצות גם כן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CaRTeR,

טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה

9. Started by Silver Blaze,

טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע איזה אני מחפש משהוא אם 3 דוושות והילוכים ואני לא מוצא יש רק אם 2 דוושות יש למשהוא המלצה לכזה הגה ושיהיה טוב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by primo,

אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jackass,

רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מי יותר שקט, Seagate או IBM ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rino,

אני לא מתכונן להעמיס את המחשב שלי וגם לא משחק משחקים אני מבקש המלצות על ספק זול ,אמין ושקט ככל הניתן . מה יש לכם להציע?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nadavkr3,

Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by parker8,

אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by theman miki,

תגידו... מה יותר כדאי לי לקנות? ATHLON XP 1700? INTEL PENTIUM 4 1600? ולמה? (אל תחשבו שאני לא מבין בזה.. אני רק רוצה עצות)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xXDevil4Xx,

חברה תעזרו לי לבחור מארז מה יותר כדאי זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 (הם הורידו את המחיר בגלל שהתלוננתי שזה יקר לעומת אתרים אחרים....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים