ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כותרת ^^ תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
רציתי שתעזרו לי לבחור איזה משטח אתם חושבים הכי כדאי לי לקנות מהאפשרויות הבאות (יש לי עכבר אופטי): 1. http://www.gentleman.co.il/site/product.asp?id=1324&category=64&SubCategory=196 2. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=ACC&DRID=9197851 3. http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=1868&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=174&aff=Zap 4. https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=384 5. http://www.naot.co.il/products/22484 תודה,
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ? נ.ב יש מה ההבדל בין ALTEC לבין ALTEC LANSING?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מספיק שהם לא הורידו מחירים מאז השביתה (בטענה שהמחירים בכל העולם עלו) עכשיו הוסיפו על כל זכרון DDR 256 60 שקל !!!! זכרון ב340-360 איזו מדינה הכל לוקחים כפול
-
קראתי בלינק שלכם לבקורת על הדיסק הנ"ל שהיו איתו בעיות, האם ה-IBM 60XP זה ERICSON ואם כן איזה בעיות היו איתו?! (כי הזמנתי אותו, ומחר הוא אמור להגיע, כמובן שיש סיכוי להחלפה). על כן ספרו לי מה אתם יודעים עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב... כל המוצרים החדשים (כרטיסי מסך,מעבדים וכו'...) הגיעו כבר ליפן ואפשר לבצע את ההזמנה... הכנתי פה מחירון עם הדברים הכי כדאים (מחיר בשקלים): מעבדים: T-bird 1.4Ghz - 530 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 580 Athlon XP 1700+ (1.47Ghz) - 830 כרטיסי מסך: ATI Radeon 7500 64Mb Retail - 870 ATI Radeon 7500 64Mb OEM - 720 ATI Radeon 8500 64Mb Retail - 1400 ATI Radeon 8500 64Mb OEM - 1010 LEADTEK GeForce 3 Ti 200 64Mb - 1080 LEADTEK GeForce 3 Ti 500 64Mb - 1800 כרטיסי קול: PHILIPS acoustic edge Retail - 370 CREATIVE SB Audigy Digital Audio - 504 CREATIVE SB Audigy Platinum - 790 CREATIVE SB Audigy Platinum eX - 1020 TURTLEBEACH SANTA CRUZ - 540 כל מי שמעוניין לקנות מוזמן להשאיר פה הוד…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון שיהיו טובות, משחק בעיקר משחקי FPS אז אשמח שיהיה משהו מספיק טוב שיוכל לשמוע כיוונים של אויבים/יריות. תקציב עד 400, אם יש משהו שווה אפשר לחרוג קצת, אין בעיה להזמין מאתרים בחו"ל יש כל כך הרבה דגמים קשה לי לבחור אשמח לעזרה, תודה לעוזרים עריכה: אני חושב שאלך על אלה: https://ksp.co.il/m/uin/76149?ref=select מה אומרים? למישהו יש אותם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע נהרסה לי המדפסת וכבר אי אפשר לתקנה לכן אני צריך לקנות מדפסת חדשה ומכיוון שאני לא הכי מבין בעולם במדפסות אז חשבתי לשאול אותכם. אז ככה אני צריך מדפסת יחסית זולה מקסימום 400-500 שקל, חייב שיבוא כבר עם דיו, ושפשוט ידע להדפיס טוב ושהדיו שלו לא כזה יקר או שאפשר לקנות את הדיו שלו בצורה ממוחזרת.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מקלדת של לוגיטק G15 כבר כמה שנים חשבתי לנסות את עניין המקלדות המכניות איך המקלדת הזאת: Roccat Ryos MK Pro Mechanical With Per-key Illumination Brown האם היא סתם יקרה או יש הגיון במחיר שלה בארץ? יש עוד דגמים מומלצים? איך [h=1]Logitech G710? [/h] אני עדיין לא ניסיתי את הסוויצ'ים השונים אבל ככל הנראה לפי מה שקראתי שהלך על החומים עקרונית לא לחוץ לי מקשים בעברית גם במקלדת הנוכחית אין עברית, כדאי להזמין מחו"ל אם כן מאיפה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי למשחקים????? 8011 Mercedes Black 180 8011 Mercedes Silver 190 FRONTIER SPORTING Black 240 FRONTIER IMPRESS Black 250 SPL 6102 Black & Silver 270 SR-3 Gsmart Black & Red +Window 280 Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 Gsmart X-16 500W Black & Red 280 Gsmart X-14 500W Blue, Side Door 290 Gsmart ET-7 500W Black 290 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 290 8022 Gamer 450W, 8cm Fan, LCD 320 8023 Gamer 450W, 12cm Fan תגידו לי מי לדעתכם הכי טובים.......תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-