עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ccc,

זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orryou,

שלום, ברצוני לקנות עכבר גיימינג. אני שמאלי אז העכבר צריך להיות מתאים לשמאליים או לפחות לשני הידיים ועוד דבר אני אוחז בעכבר בצורה CLAW. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by psychuil,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?

6. שלום אני חושב להחליף את העכבר שלי (MX1000 שאני מסתדר איתו טוב מאוד במשחקים) לעכבר חדש MX Revolution! השימושים שלי הם משחקים(CS:S) וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים, כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 586,

שלום אני צריך עזרה אני רוצה לקנות ספק טוב ל אוברקלוקים בסביבות 550 שקל הציעו לי ספק Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954 או של Enermax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12027 מה הטוב מבינהם או ש יש לכם משהו יותר טוב להציע תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...

10. Started by chicipici,

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WiOnKdK-KOXGmYoYZbWZnKo:12bbi68k5?id=4062667&pr=QJ5 בחיפושי אחר ביקורות וחוות דעת לא מצאתי מידע למעט הודעת השקה מתאריך 07.07.2008 באתר HP http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/j4580.html המדפסת נמכרת ב 499 ש"ח באופיס דיפו ותומכת בראשי דיו XL [בתשלום נפרד] כמו ב 5783 המומלצת. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצר, במידה ומכירים... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lofty,

עריכה: הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by The-Gamer,

המלצה למסך 2K, G-SYNC, 1MS, IPS, 240HZ תקציב 3K יש כזה דבר? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אישי555,

שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה ההבדל בכלל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. עד עכשיו היה לי LOGITECH M705 ולא הייתי כל כך מרוצה. הוא לא היה מגיב כל כך טוב,ולפעמים היה נדרש להקליק יותר מפעם אחת שיעבוד... אולי העכבר היה תקול מהתחלה... בכל מקרה, אם יש עכבר טוב יותר בתקציב הזה אני יעדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by almogas,

יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by card,

שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by igor5,

איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )

21. Started by ASDAS,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lioriii,

אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Höd Aşulin,

שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asili,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by goldeye,

שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים