ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש את ה 9800 פרו או את ה 6800 הרגיל ואני חושב שאני צריך ספק חדש יש לי עכשיו ספק 350 ג'נרי. אני צריך להחליף ספק לאחד מכרטיסים המסך שאני רוצה לקנות? איזה ספק כדאי לי לקנות? הספק של ריידמקס 420W יהייה טוב ל 9800 פרו או ל 6800 הרגיל? המפרט שלי: AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 הארד דיסק 60 ג'יגה של מקסטור כונן CD רגיל וצורב רגיל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון זה המארז של צ'יפטק שהוא פול טואר, אם אני אקח אותו אז זה יהיה +ספק של HEC , מה עדיף ? והכי חשוב למה יותר עדיף ? תודה לכל העונים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני יודע שמדפסות זה נושא פחות חם ומגניב אבל אני מחפש מדפסת צבעונית עם יכולת סריקה ל SMB (תיקיה משותפת של WINDOWS ) באופן מפתיע הפיצר המאוד נוח הזה לא זוכה להתיחסות במפרטי המדפסות וזה סוג של ניחוש אם הממשק של המדפסת יתמוך בזה או לא ... יש יודעי דבר בקהל ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009703894&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי בנושא במקלדות המכאניות אני לא אחד שכותב הרבה אלה יותר משחקי FPS שלוחץ הרבה על W A S D ואני מחפש מקלדת עם סוויצים רכים כמה שאפשר כי היד מתעייפת מהר עד 500 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360. חיבור WIFI בלבד http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 חיבור WIFI בלבד https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-