ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני בשלבי הפטרות מכל הניירת בביתי, אז העברתי את רוב הדואר שלי לדוא"ל, סרקתי את רוב המסמכים הישנים ותייקתי הכל יפה בענן, הבעיה היא שיש דואר שעדיין מתעקש להגיע באופן מודפס. בבית יש לי סורק שולחני (אופקי) שהוא באיכות טובה, אבל לוקח זמן רב לבצע בו משהו שהוא יומיומי כזה - עד שהנורה מתחממת, מיקום הדף (יש דואר שהוא ארוך יותר מאורך הסורק), הסריקה עצמה, תוכנה מסורבלת עד שאני מוציא pdf נורמלי והעלאה ותיוק לG. Drive. אני מעוניין בסורק זול שיוכל לעשות את זה הרבה יותר מהר והרבה יותר פשוט - מכניס דף\דפים והוא סורק ונותן אופציה זריזה לתיוק. לא צריך איכות גבוהה - רק ברמה שאפשר יהיה לקרוא (ברור) את הטקסט, לא חובה אפילו שיהיה צבעוני. עדיף שיהיה קטן. ראיתי באינטרנט כמה סורקי מסמכים…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני רוצה לקנות ספק טוב ל אוברקלוקים בסביבות 550 שקל הציעו לי ספק Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954 או של Enermax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12027 מה הטוב מבינהם או ש יש לכם משהו יותר טוב להציע תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, מפאת העובדה שאני מבלה לא מעט מול מחשב בעבודה, ומצד שני גם משחקים במחשב... חשבתי לקנות מקלדת ארגונומית. ממממ... האם אפשר להסתדר עם מקלדת ארגונומית במשחקים? עניין של התרגלות? חשבתי לקנות את זאת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-