עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yoni1234,

שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MisterL,

קניתי מדפסת כזאת היום והתקנתי את הדרייברים, המדפסת מדפיסה אבל איך אני משתמש בסורק? צריך תוכנה מיוחדת? יש כזה כפתור במדפסת עם ציור של סורק אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... :\ תודה לעוזרים :>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ארקדי גאיידמק,

אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה הדיל שמציעים בלייזרליין. להוסיף עוד 300. http://www.laserline.co.il/pl_product~1640~2~3.htm דעת נגד אמרה לי שאין הבדל ניכר במחיר בין טונר סטרטר לטונר מלא. ושלדרוש אחריות של 300 שקל למוצר שעולה 300 שקל זה קצת מוגזם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by theoherzel,

יש פער מחירים מאוד גדול (350-650), היקרים הם של היבואן הרישמי של לוגיטק, מעתק. יש למישהו ניסיון עם היבואנים הלא רשמיים או המלצה קונקרטית איפה לקנות ? יש בכלל משמעות ליבואן ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by u_o,

אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף

7. רצוי אלחוטי עם wifi ,אבל גודל קטן בראש הרשימה שמעתי גם על מדפסת לייזר שחסכונית בדיו,אבל אין לי מושג מה החסרונות,לכן אשמח להמצתכם משהו כזה למשל http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=787382 חשבתי גם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840350

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360. חיבור WIFI בלבד http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 חיבור WIFI בלבד https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Silver Blaze,

טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arik100,

טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Teknik,

שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות

17. שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lioriii,

אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OR007,

הראשון זה המארז של צ'יפטק שהוא פול טואר, אם אני אקח אותו אז זה יהיה +ספק של HEC , מה עדיף ? והכי חשוב למה יותר עדיף ? תודה לכל העונים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LIOR42,

מחפש המלצה לעכבר מדויק לעבודות שצורכות דיוק מרבי

24. Started by ofir_16,

אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.