ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
.... 400 ש"ח על כלום היא לא נוחה , היא גדולה מדי המקשים קשים מדי , העכבר שלוחצים קליק ימני הוא די רועש לעומת העכברים האחרים והחיסרון הכי הכי גדול שיש DELAY שכותבים משהו ..... נגיד אני כותב משהו מהר עד שהוא כותב את זה ... עוברות כמה שניות... בקיצור מבואס רצח המקלדת הקודמת של MICRSOFT הייתה יותר טובה WIRELESS DESKTOP 1000 שידרגתי בגלל שרציתי משהו יותר איכותי וקיבלתי מוצר חרא
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים BT. מישהו מכיר אפשרות להשתמש בהם בשני מחשבים עם איזה KVM ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :> יש לי מקלדת של Logitech דע עתיה בת כמה שנים ובא לי להחליף מקלדת סוף סוף :> היה לי את ה G15 החדשה לפני כמה חודשים, לא התלהבתי ממנה יותר מדי... חשוב לי מקרואים! דברים שראיתי עד עכשיו : M SideWinder x6 - נראת נחמד מאוד, הקטע עם המקשים הנשלפים מעצבן אותי, זה נראה מכו גימיק מעפאן שיתקלקל Reclusa של רייזור ו מקירסופוט נראת נחמד מאוד אבל יש בה הגבלה מעצבנת במקרואים -.-" G15 - אולי, לא התלהבתי מהאיכות שלה. Razer Tarantula - יש הגבלה במקרואים תייעצו מה עוד יש :>
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הMX 518 ;D עכבר מצויין רק מה שמקשה על הדיוק זה הפד שיש ברשותי אני צריך המלצה לפד טוב עד 70 ש"ח תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי ויסטה 64 ביט אז צריך להיות התאמה לזה כי הבנתי שיש מצלמות שלא עובדות טוב בלי דרייברים מתאימים שנית חדות מעולה, אופציה לזום או תקריב יהיה טוב ריאות טובה בלילה עם אור כמובן אבל עדיין אני יודע שקיימים הבדלים מיקרופון אופציונלי, אני מעדיף משהו איכותי בוידאו ולכידת וידאו ולא מיקרופון למרות שאם יש משהו במסגרת התקציב סבבה עכשיו בקשר לפריימים לשניה עדיפות לגבוה כי אני צריך וידאו חלק וחד כמובן אני אשמח לשמוע אופציות תודה לעוזרים מראש חג שמייח נ.ב אפשרות לקניה בחול EBAY וכו
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
טוב החלטתי לרשום את המדריך הזה..וכל אחד ירשום מה יש לו ואת ההתרשמות האישית שלו ככה יווצר מאגר שימנע את כל השאלות על "איזה עכבר יותר טוב לגיימינג" וכדומה אני מקווה שאנשים יתגייסו לעזור וירחיבו את המאגר (וגם יתקנו לי את הטעויות חח) אז נתחיל : עכברים מומלצים לגיימינג: Logitech: MX518 חיישן: אופטי,רגישות של עד 1800DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים:9 רגליים: סיליקון,3 רגליים,בגרסאות החדשות רגליים כמו של G5 (ראה עכבר הבא) תאימות: ימניים בלבד מחיר: בסביבות 170-250 ש"ח תלוי אם ייבוא רשמי או לא ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3061807,00.html G5 חיישן: לייזר,רגישות של עד 2000DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים: 9 (3 בגלגלת,הטייה לצדדים) רגליים: 3 רג…
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקי אז כדי את http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en ????
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש אבל בגלל שהיום היו כבר 2 הפסקות חשמל בבית אבא שלי לא מרשה לי לחבר את החשב החדש בלי אל פסק.. בחנות שקניתי את המחשב הבחור הציע לי לקנות את האל פסק הזה: Advice PRD 750V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=593302 אבל להם לא היה, אז הלכתי לחנות קרובה הביתה ולהם גם לא היה, להם יש את הדגם הישן יותר שהוא: Advice PrPc 750V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם? ואיזה יותר מומלץ, בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-