ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דבר רשון, אני לא בטוח שקוראים לזה גיימפאד, הכוונה היא לדבר כמו השלט של הXBOX. אני זוכר ששיחקתי בפלייסטשן של חבר רסיסטנס, ולא היה לי נוח, בגלל שגם כשמכוונים קרוב עם הנשק ומזיזים אותו הוא עדיין זז באותה מהירות. ובפליסטישן בCOD4, כשמכוונים קרובעם הנשק ומזיזים אותו הוא זז לאט יותר, ולכן השליטה היתה נוחה מאוד, ולמרות שעד עכשיו הייתי רגיל למחשב. רציתי לדעת, אם אני אקנה שלט של XBOX ואחבר אותו למחשב, יהיה אפשרות בהגדרות לעשות שכשמכוונים קרוב זה יזוז לאט יותר? ובכלל, כדאי לקנות שלט של XBOX גם אם אני משחק בעיקר FPS?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
- חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפ טופ של דל STUDIO 1535 אני מחפש עכבר קטן וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה אלחוטי, זה לא קריטי אבל אם הרמה של שני עכברים זהה, אני מעדיף באותו מחיר אלחוטי. חשבתי על תקציב כמו 130 שקל בערך... וראיתי בדרך גם את 2 העכברים האלה...: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_2734&PHPSESSID=c5535510 העכבר התחתוןן ואת http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=694826 שעובד על בלוטות. אגב, אם אני משתמש בבלוטות של הנייד לעכבר, אני לא אוכל להשתמש בו להעברת קבצים בו זמנית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מדבקה מהסוג שניתן להדביק על מסך הלפטופ (14.1 אינץ') על מנת שכשיושבים איתו בחוץ, בשמש, לא תהיה השתקפות ויהיה ניתן לעבוד איתו כרגיל? אייבורי מכרו אבל נגמר להם ולא יגיע יותר. תודה רבה מראש, אחיק
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-