ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקרנו בדוכן של היצרנית האמריקאית העולה ב-CES 2017, וקיבלנו תזכורת לכך שיש לה עוד מוצרים מעניינים פרט לנייד מטורלל עם שלושה מסכים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל... המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboard ומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד ! הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Rumblepad II Logitech מה אורך הכבל שלו??
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת ארגונומית או משטח לתמיכה בשורש כף היד למקלדת. בסביבות ה- 100 ש"ח... המשטח הרגיל הכחול עם הג'ל בפנים מתפרק מאוד מהר. אשמח לכל תשובה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ניתן לקחת סלרון 850 ולהריץ אותו כ 800? הלוח לא תומך במכפלה של יותר מ 8! :asthanos: :AR15:
-
קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
geforce 2 titanium agp*2/4 64mb ddr tv out, מצאתי אותו ב-620 ש"ח, מחיר טוב, אבל גיליתי שהוא שייך לחברה סינית שקוראים לה PALIT, בגלל זה אני לא בטוח עם לקנות את הכרטיס. האם עדיין כדאי לי לקנות את הכרטיס? תסבירו למה כן או לא. בתודה, unknown.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הדיבורית הזאת מתאימה לפלאפון של LG 820??? כי כתוב שהיא BLUETOOTH ואני לא בטוח שיש לLG בלוטות' .. דיבורית: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2789670&refid=6 פלאפון: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 מה צריך לעשות כדי שהם יתאימו אחד לשני(במקרה שהם אכן לא מתאימים..)???
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-