ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי ב- KSP לפני כחצי שעה את המקלדת המדוברת. ראיתי בהתחלה שהמקלדת בצבע שחור. חשבתי שאולי מה שראיתי באתר זה פשוט שהאותיות מוארות או משהו כזה. חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי את הדרייברים וחשכו עיניי (תרתי משמע) המקלדת הייתה בצבע שחור והכתוב בצבע שחור כך שלא רואים כלום. ניתן מכמה זוויות לראות משהו כי האותיות מחזירות אור אבל מרוב הזוויות הנורמאליות אי אפשר לראות כלום. היה כתוב באתר ENGLISH ONLY אבל השלמתי עם העובדה הזאת כי אפשר לכתוב בעברית לפי האותיות באנגלית. נשארתי עם מקלדת שלא מתעלה בשום צורה (שראיתי עדיין) על המקלדת הקודמת שלי שקניתי ב- 80 ש"ח כולל עכבר. המקלדת עלתה לי 215 ש"ח והיא אפילו לא אלחוטית, אני בכוונה רציתי לקנות מקלדת איכותית לגיימינג אבל במקלדת הזאת …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... אני אשמח ללינקים אם אפשר יש אפשרות גם בארה"ב (אבא שלי נוסע הרבה ויש לו משרדים שם שישלחו לי לארץ)
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3112&PHPSESSID=fd04632d947e32ce4200c96f2bfeebb3 כמה מאווררים מקבלים איתו וכמה מקומות למאווררים יש בו? יש למישהו ביקורת על המארז? מה כדאי לקנות את האנטק או הסופרטאלנט? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4142 ובחלון של האנטק החור למאוורר פתוח? ויש לי גם שאלה על הסופרטאלנט... אני מכיר מישהו שקנה את השחור והוא לא קיבל איתו מאוורר בחלון מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה : HP 840 , Epson 5700L - שתיהן בחיבור USB , שתיהן עובדות . מה שאני צריך זה להדפיס את אותו הדבר בשליחה אחת ב2 המדפסות . איך , למה , כמה ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בספק כח כבל שרשום עליו SATA וההרד דיסק שלי הוא גם SETA אבל הוא מתחבר לספק דרך כבל מולקס רגיל... עכשיו משהו יכול להסביר לי קצת בשביל מה הכבלים האלה של הSATA ומה הם נותנים ואם אני יחבר את ההרד דיסק שלי לספק כח דרך הכבל של הSATA זה ישנה משהו?? כדאי בכלל לעשות את זה..?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
הי לי יש מחשב עם כרטיס קול מובנה (לוח אם gigabyte ga-945 s3) יש לי בחלק האחורי 3 יציאות/כניסות של אודיו (אדום כחול וירוק), הרמקולים של המחשב מחוברים ליציאה הירוקה והכל עובד מעולה. יש לי אוזניות פשוטות עם מיקרופון מובנה שיש להן שני חיבורים, כאשר אני מחבר את האוזניות לשני החורים הנוספים (הכחול והאדום) אז אני שומע תמיד גם מהרמקול וגם מהאוזניות. אני מעוניין להגיע למצב שבו אני יכול לבחור האם אני רוצה לשמוע מהרמקול או מהאוזניות (חשוב לי שהאופציה של מיקרופון מובנה תישאר) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום עברתי על עכברים באינטרנט ואני רוצה לדעת מה הרזולוציה של העכבר הזה כי באתר כתוב שיש לי 1600 זה כמו לmx518 זה נכון http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=LMX500&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=18&aff=Zap תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-