ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום , אפשר להמליץ לי על עכבר לגיימינג ומקלדת טובה , אגב מה עדיף לי , עכבר אלחוטי או אם כבל ? הבנתי שאכבר אלחוטי נגמרת לו הסוללה די מהר ואני צריך שהיא תספיק לי לשעות רבות כי אני משתמש במחשב די הרבה . תודה מראש לעונים .
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש אותו ויכול לומר לי האם התופעה של ה"דילוג" בזמן משחקים אכן קיימת?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב נייח עם הנתונים הבאים: 1. שיהיו כמובן נוחים ללחיצה. 2. במקלדת - שיהיו מקשי מולטימדיה. בעכבר - גלגלת לפחות ללמעלה וללמטה. 3. חסכוניים בסוללה!! אני עכשיו עם עכבר שכל חודש מחליף לו סוללה. 4. שהעכבר והמקלדת יהיו בעלי אותו גודל של סוללה. 4. עדיפות לחיבור נאנו למחשב. לא בגודל של USB. בנוסף, מחפש רמקולים איכותיים למחשב עד 250 ש"ח - עדיפות לחסוך כמה שיותר. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם. ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו. חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא משנה איך הגעתי לזה אבל אני קונה סט 2.1 לנייד שלי ואני צריך המלצה על רמקולים טובים... יש כמה אפשרויות : Altec lansing ATP-3 Logitech SoundMan® S-20 Hercules XPS 210 Altec Lansing AVS300 2+1 Altec Lansing ACS33 ברור כי ה-ATP-3 עולה על כולם, אבל אם תוציאו אותו מהרשימה תמליצו בין האחרים בבקשה ואם תוכלו להשוות אותו ל-ATP-3 בערך זה יהיה מעולה... תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ביקורת על מצלמה דגיטלית של קנון....מישהו יודע היכן הביקורת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן
-
יש בו מעט מאוד פיצטרים שנוספו... Fsaa קצת מהיר יותר ונראה קצת יותר טוב. והתמיכה בשתי מסכים. אבל פרט לזה כל השיפורים הם להאצת הביצועים... למרות שלא היו צריכים לקרוא לזה GeFocre 3 Ultra כי מדובר בליבה חדשה אחרי הכל... עשו יותר מידי רוח מהכרטיס. חבל מאוד שאין אימפלמינטציה של DX8.1 True-Form והסטנדרט הטוב יותר של תכנות Shaderים בולטים בחסרונו... מבחינה טכנולוגית אני לא בטח שה Radeon 8500 נחות בכלל... למרות שמבחינת ה Brute-Force הוא די נחות עכשיו וגם מבחינת ביצועי ה FSAA... חבל מאוד זה נקודה חשובה... נראה כאילו אם היו לוקחים את הנקודות הטובות בכרטיסים של כל חברה הינוי מקבלים כרטיס שיחלנו לו (לפחות אני).
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-