עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Glow,

שלום! קניתי מארז חדש וחיברתי אליו את כול הרכיבים והוא עובד בסדר...אבל מכיוון שאני מטומטם....שכחתי לקנות ספק כוח חדש... ולכן כיד שהמחשב לא יתפוצץ לא חיברתי את כול המאוורים..... אז החלטתי שאם אני קונה ספק אני רוצה אחד שגם יחזיק לי מחשב חדש שאני אקנה עוד שנה..... הספק הנוכחי הוא גנרי 300W.....אמרו לי שכדאי את הספקים של טרמלטק אבל הם יקרים....אני מוכן לשלם על מנת שיהיה לי ספק שיחזיק גם מחשב שיקנה עוד שנה אם זה אפשרי..... ואני צריך מהר כי היום אני יוצא לקנות..... תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  2. שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67

3. עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by yakirmizrahi,
  5. Started by Cha0stAlker,

היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by chester_lp,

אני חושב שהספק מחברה שקוראים אותה GYRO משו כזה וזה 400W בבקשה תגידו שהוא מספיק חזק לחבר לו קתודה עם kit ועוד כמה מאוורים מוארים..

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.

8. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

9. רציתי לקבל קצת מידע על המארז COOLER MASTER Centurion 1 CAC-T01 CASE על יכולות האוורור שלו, כמה מקומות למאווררים יש בו ומה גודלם. עריכה: לאחר חיפוש רציני: מאוורר 80 מ"מ אחורי ועוד 80 מ"מ קדמי ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by Ramos,

שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת שהוא גם סורק של brother דגם DCP-195C. עד לא מזמן היא עבדה מצויין, אך לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה (WIN 7 64 BIT ) היא התחילה לעשות בעיות עם הסורק, היא מדפיסה כרגיל ועובדת לכן אני דיי בטוח שהבעיה היא לא בדרייבר.. אבל כשאני מנסה לסרוק משהו מופיע לי ההודעה הבאה. ניסיתי את כל מה שכתוב שם (לעשות ריסטארט לdevice, לנתק ולחבר את הכבל גם במחשב וגם במדפסת, ולבדוק ולצאת מכל תוכנה אחרת מקבילה שיכולה לעבוד איתה). תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bose,

סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  13. אני מחפש עכבר טוב למשקים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rom2311,

שלום, אני מחפש מקלדת לגיימינג במחיר של עד ל500 ש"ח. בנוסף אשמח לדעת מה זה switches?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by Elite_Sniper,

צריך המלצה למחשב כף יד בכ-2500(גמיש). מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים, שירים וכדומה ..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by NEO...,

Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by edbd,

אוקיי שלום לכולם הייתי בחנות והחזקתי את ה G5 ולא יודע למה אבל ה518 היה לי יותר נוח. אני כנראה אקנה את העכבר ב200 ש"ח (חדש כמובן). מישהו פה יכול להמליץ לי על העכבר ולהגיד לי מה החסרונות שלו מניסיון? והאם הוא מדויק בשביל משחקים? (CS)

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by zolder,

מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. Started by Vlad3,

יש לי כרגע MX518 שעדיין בועט אבל הוא קצת קטן ביחס ליד שלי והייתי רוצה עכבר טיפה יותר גדול הייתי רוצה לדעת איזה עכבר עם אחיזה מלאה שהוא קצת יותר גדול מהMX נחשב לטוב איך הגודל של הKONE?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shahark,

שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by מחפשת מדפסת,

שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.