ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. עוד מעט יש לי יום הולדת אז החלטתי לקנות עכבר גיימינג וגם אחרי שקניתי פד חדש החלטתי שאני הולך לקנות עכבר גיימינג. אני לרוב משתמש באחיזת Claw לפעמים באחיזת Plam. הפד שלי זה http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OEM-Boxed-Razer-Goliathus-Mouse-pad-speed-edition-Size-444-x-350-x/665518636.html [Razer Goliathus Mouse pad / speed edition / Size: 444 x 350 x 4.0 mm התקציב שלי זה 260 שקל בארץ[מחנויות בארץ] ולקנות מחול עד 45 דולר[לא משנה איזה חנות]. המשחק שאני משחק לרוב זה csgo. אני ימיני,מה שחשוב לי שעכבר היה נוח ושיוכל לעזור לי להוציא את מירב היכולות שלי כשחקן. ואם אפשר שהיה מקורי ובעל אחריות[שני הדברים הקודמים לא חובה מומלצים]. ואם אפשר הסבר על העכבר ששלחת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? כולל מעמ כמובן
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי היום אותה וזה פשוט מדהים מהירה דיו זול מאד (109 שח לשחור מקורי ! ) מספיק ל 400 צילומים\הדפסות באיכות רגילה יש 4 סוגי איכות -רגילה זה השניה. והיא לגמרי stand alone הפקס-מדפסת-סורק-מוכנת צילום ,הכל יכול לפעול ללא המחשב יש זום פשוט מדהימה ממליץ בחום לכל סטודנט באשר הוא.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז וספק טובים עד 600 ש"ח ?? יש לכם המלצות <?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. להדפיס ולהדפיס ללא גבול, מבלי להתחשב בבזבוז דיו וכסף... חשבתם על זה פעם? הקדמה- היום יידוע שמחסניות דיו מקוריים למדפסות- עלותם גבוהה מאוד. ישנם חברות לדיו חליפי, שזולות יותר, אך עדיין מדובר בהוצאה גדולה במיוחד. בקרוב אני ואחי הולכים לייבא מוצר מסויים לארץ. לא אוכל לתת פרטים מלאים אבל בקצרה- המוצר יהיה בעצם "כלי" חליפי,הזול בעולם, לדיו למדפסות. - מחסנית מקורית מכילה בין 14-18 מ"ל של דיו. - חליפית תכיל 12-14 מ"ל דיו. - המוצר שלנו יכיל 50-80 מ"ל דיו . - בעתיד תיהיה אופציה של "החלפת מחסנית ריקה באחת מלאה" במחיר מוזל יותר. המוצר ימכר גם במחיר זול יותר מהדיו החליפי מה שמשתמע מכך- גם כמות פי 5 וגם זול יותר ! - כך תקבלו חיסכון של עד 800% מההוצאות על דיו ! כמובן שזה…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לפני קנייה אני מעוניין לקנות טסטר לכל מני צבעים של CHERY MX. בחנויות הם לא רוצים לפתוח לתת לי לנסות אז אין לי ברירה כי אני רוצה להיות בטוח עם הקנייה ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/CC-Keyboard-R-4-Clear-Keycaps-4-x-Cherry-MX-Switches-Sampler-Tester-Kit-/281800827472?hash=item419ca36250 מה דעתכם? נראה מזוייף לא? המחיר זול מאוד לדעתי... בכ"מ אם יש לכם מה להציע אני אשמח, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבין ארבעתם: http://noacomp.co.il/Category.asp?q=iMON מישהו יכול להגיד מה ההבדלים בין ארבעת הדגמים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שהוא ניראה כמו ג'נרי אבל המחיר שלו טוב ואני לא משחק הרבה פה ושם פיפא רק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4554578
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי משולבת hp 6213 יש נייר שתקוע ממש בקרביים של הגלגלים שמפריע להזנה של הנייר (נמשך עקום) פתיחת החלק האחורי לא עוזרת להוציא את הנייר התקוע שהפך למעיין עיסה לא סימפטית. השאלה האם להתחיל לפתוח ברגים ולפרק, או שלנסות עוד לגרד את הנייר עם פינצטה או משהו כזה (ניסיתי ולא ממש הולך). האם יש שיטה אחרת להוציא את הנייר? תיקון במעבדה לא משתלם עבורי! למי שנכיר את המדפסת מהסדרה (די דומה לכל סדרת משולבות officejet) הנייר תקוע בתחתית החלק הפלסטי שמעל הגלגלים העליונים (אלו שדוחפים את הנייר לאחר שעשה את הסיבוב באחורי המדפסת ממש לפני הזרקת הדיו- הגלגלים נראים רק דרך הפתח הראשי הקדמי.)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-