ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איני מצליח לשלוח פקסים דרך התוכנה של HP יותר . בכול פעם שאני מנסה הוא פותח לי הודעה עם כמה סימני שאלה , וכול מה שאני יכול לעשות זה 'לאשר' . לפני התקנה החוזרת של וינדוס זה לא קרה . יש פתרונות ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה עושה G5 לאומת עכבר רגיל? שמעתי יותר דיוק אבל דיוק זה לא אך אתה מזיז את היד ואתה מכוון? במה זה עוזר?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לאוזניות איכותיות במוזיקה למחשב... מחיר 200 - 250 ש"ח. ראיתי את האוזניות האלו... Genius GHP-05 http://tms.co.il/product/6066/enlarge והם נראה לי איכותיות, תביאו לי חוות דעת עליהם.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
והאם יש משהו עדיף ממנו במחירו ( 180~ ) שקל...
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ששימושה העקרי יהיה הקלדה. היום אני משתמש במקלדת של מחשבי הנייד ומרוצה מאוד. בחנתי כמה מקלדות ישנות ונחרדתי ממגושמותם. בקשר לתקציב, איזור המאה שקל נשמע לי כסביר ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שאין לי שום הבנה והתמצאות בתחום (יש כזה בכלל?) אין לי שום כיוון או פרמטרים מיוחדים, חוץ ממה שלמדתי מהמקלדות (הישנות) שבחנתי וזה עניין המקשים הבולטים - במחשבי הנייד כל המקשים בגובה שווה וקלים ללחיצה מה שאין כן בשאר המקלדות (=מקשים גדולים, קשים ובולטים). לצורך הפרוטוקול אומר שאני לא מעוניין במקלדת אלחוטית. יש לכם המלצות למקלדות ספציפיות או כל דבר שיהיה לי לעזר? מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 שלטים עיקריים לבחירה : לוג'יטק- http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=963326-1914&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מייקרוסופט- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 אני קונה גיימפד בעיקר למשחקי מכוניות במחשב, כמו- Grid ומשחקי כדורגל. ואני שולט במכוניות עם אנלוג, המקלות, וגם חשוב שיהיה חוזק של המקשים. אז מי ביניהם עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתעניין באחת מן המדפסות משולבות לייזר הבאות: HP 1522, 2727 SAMSUNG 4725 4824 XEROX 3200N האם ידוע לכם אופן הסריקה (רציפה או מקטעית) באחת מן המדפסות שציינתי? לדוגמה, בברדר הסריקה מקטעית. אסביר את כוונתי בסריקה רציפה. כאשר סורקים דף מספר, במדפסת לייזר של ברדר הסריקה אינה רציפה. כלומר, הסריקה היא מקטעית. אתאר את התופעה: נניח שהדף מחולק ל-4 חלקים, אזי הסריקה הראשונה היא ברבע הראשון של הדף, לאחר מכן עוברת לרבע הבא. בניגוד, לדוגמה לסורק HP שסורק את הדף בפעם אחת. לאור זאת, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת שתהליך סריקת עמוד בספר היא רציפה. אם אחד התנסה במדפסת לייזר שתהליך הסריקה הינו רציף או מקטעי, אנא ציין את החברה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת עם חיבור רשת אלחוטי כדי פשוט לחבר לחשמל בלי צורך בחוטים ולהניח את המדפסת במקום שנוח לי בדירה. רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למדפסות מסויימות. אין לי דרישות מיוחדות אך עיינתי במדפסות משולבות: -HP OfficeJet j6413 -Canon PIXMA MP620 -Lexmark X6575 האם יש הצדקה בהפרשי המחירים? הCANON עולה 1000ש"ח הHP עולה 850 והLEXMARK עולה 650! כולן עם WIFI. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-