ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם !! אני צריך המלצה למארז בתקציב של 500-550 ש'ח עדיפות למארז שנראה טוב מקרר טוב ומאלומניום סדר העדיפויות הוא בסדר שהן נכתבו... מארזי צ'יפטק הם לא אופציה מכוון שבפי סי הארד וואר אין אותם במלאי ואני צריך את המארז דיי דחוף עדיף מארז בלי ספק כי הזמנתי ספק בתודה LIR@N
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה? http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=196 יותר טוב מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 ? ומה ההבדל בין זה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=476 לזה http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=53&proid=89 וזה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=477 תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני שיאפשר לי הקלטה מהממיר YES MAX AverTV HD Volar Pro - הכרטיס הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6379 אם לא ישנן אופציות נוספות עד 300 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SDRAM לבין DDR מהאתר הבנתי כבר ש DDR יותר טוב אבל האם אני אוכל להחליף את ה SDRAM ב DDR ? ז"א- האם הלוח אם תואם גם ל DDR ? רועי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה כבר חודשיים ויש לי שתי שאלות: יש לו אפשרות מאקרו (פקודות מאקרו) ועד עכשיו לא הבנתי מה זה ולמה זה משמש ושאלה שניה קניתי את העכבר מאייבורי מחשבים וכתוב לי שיש לי אחריות 3 שנים במעבדות אייבורי מחשבים-מחירו היה 250 שקלים לעומת זאת בחנות אחרת הוא עולה כפול בסביבות ה500 שקל אבל זה אחריות ע"י היבואן הרשמי מה ההבדל ומה זה אומר? מה אם יתקלקל לי העכבר לא יחליפו לי אותו בחדש? תודה על העזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-