ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שאלתי כבר פעם אבל עכשיו זה ממש דחוף. ב-15 לספטמבר מגיע הx800 XT PLATINUM שלי[תתחדש](בעצם זה לא אופציונלי זה חובה )ץ אז ככה: הספק שיש לי כרגע(ג'נרי 300W)עשה עבודה נאמנה כמו כלב טוב ואף פעם לא איכזב אותי,אבל אחרי בירורים אינסוף גיליתי שהמינימום שצריך הוא של 350W. אני צריך ספק של לפחות(!)420W (לשידרוגים עתידיים)ולפזול יותר לכיוון של 480\500\520 ,משום שהמארז שלי נחנק מ"צרכנים"(דוגמת 11 מאווררים,לדים,בלה בלה בלה,תאורה, ועוד(בעתיד)...). חשוב לי מאוד מאוד שיהיה לו סליבינג(מהסידור שעשיתי לזה נשבעתי שלא אעבור עוד עינוי סיני סחיים גם אם זה לשמור על סודות האטום בדימונה(אופס)). חשוב עוד יותר שיהיה יציב (מאוד) שלא יהיו קפיצוטת מתח פתאומיות שמסכנות את אורך חיי החומרה החשוב כל כך..…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מארז וכפי שסיפרתי בכותרת התקציב שלי הוא 400 ש"ח. הדרישות של המארז הן: *שהוא יהיה מארז Tower (לא משנה איזה,העיקר לא ATX) *שיהיו בו הכנות ל-4 מאווררים לפחות (ושיהיו מקדימה ומאחורה-ואם יש,אני אשמח גם אם יהיה אחד בדלת המארז). *שיתאים לפנטיום 4. *שיהיה מארז עם יכולות של זרימת אוויר טובה ככל האפשר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר חדש אני מעוניין בg5 או deathadder איזה עכבר טוב יותר למשחקים מגוף ראשון כגון קאונטר סטרייק או שאולי יש לכם המלצה אחרת הסכום הוא עד 300 שקל ולא להמליץ לי על mx518 כי יש לי עכבר כזה = ]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים והמליצו לי לקחת את אחד משני מארזים- COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI-- 489 NIS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=599 Compucase 6C29 Black 300W--- 270 NIS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=601 מי מהם עדיף?אני נוטה לראשון (אגב,עדיף בפחות כסף,אבל אם המארז שווה את הכסף,אז אחלה).אבל..הראשון די מכוער,אם להגיד את האמת.מה מבחינת המאווררים שלו?הם שקטים וטובים?או סתם?וכמה מהם? אני רוצה לדעת מי מהם טוב יותר,ולמה (או מארז יפה בפחות מחיר) אגב,אם יש לאיזהשהוא מארז מאוורים ''טובים וחזקים''זה אומר שהוא יעשה הרבה רעש,או להפך? עכשיו בקשר לשאלת הספק-עם המארז אני מקבל ספק של 300 W.אבל במפרט הביאו לי עוד ספק של 4…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה למדפסת ביתית משולבת. אלה התכונות שחשובות לי: חובה: - מזין מסמכים אוטומטי (עבור סריקה ומשלוח פקסים). - רשת אלחוטית. - הדפסה בצבע. - מחיר דיו שפוי. - גודל מתאים לבית. נחמד שיהיה: - הדפסה דו-צדדית. - הדפסה דרך הטלפון / אינטרנט. אנחנו לא מדפיסים המון. הגבלת תקציב - 900 ש"ח, אבל כמובן עדיף כמה שפחות. למעשה אחרי מחקרים מצאה חן בעיניי Brother MFC-J470DW, אבל נראה שמחסניות הדיו שלה יקרות מאוד (כמעט 400 ש"ח לסט להבנתי) ולכן אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-