עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kdani,

הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.

2. שלום חברים! אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב: החלקים פחות או יותר: מעבד- +AMD Athlon 64 3000 לוח אם- Gigabyte GA- K8N Ultra כרטיס מסך- Leadtek 6600GT 128 MB 1 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח- 80GB התקציב שלי לספק+מארז זה עד 650 שקל בערך. ספק- 350 ש"ח מארז- עד 300 שקל. מה שחשוב זה שהמארז יבוא עם שני מאווררי 120MM, וכמה שיותר יציאות USB, והכי חשוב שיהיה יפה!! צבע לבן משולב עם עוד משהו... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על ספק ומארז (לא חייב שיבואו ביחד) ?? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gnome,

יש את העכבר הנ"ל אבל הגלגלת לפעמים מעצבנת ולא מורידה את הדף כמו שצריך. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Radeon-man,

זאת המטרה שלי! יש לי 30 אלף למחשב! איזה לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by WildNight,

אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by m_g,

אני רוצה להזמין עכבר Razer Deathadder 2013 ראיתי שבארץ המחיר באזור ה320 שקל באיביי ראיתי שיש מישהו מהונג קונג שמוכר באזור ה200 כולל משלוח כדאי להזמין ולחסוך שליש מחיר או שיש זיופים ועדיף לשלם יותר ולקנות בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Offset,

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sting,

יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה הפירוט הרחב שמצאתי עליו http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/X-Alien/ כזה רק בצבע כסוף עם כל מה שמתואר בתמונות ככה הוא בא 100$ מ eBay בכסף PayPal שקיבלתי חינם שווה את הכסף ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!

13. היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ori-silver,

אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Pc_Master,

אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?

18. אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני שיאפשר לי הקלטה מהממיר YES MAX AverTV HD Volar Pro - הכרטיס הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6379 אם לא ישנן אופציות נוספות עד 300 שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by smalul,

חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ל13,

הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sagi_,

כמה זה שווה? מארז NEC Direction Convertible ATX מעבד Intel Pentium 4 1500 MHz זיכרון 128 MB RDRAM 800 MHz דיסק קשיח 30GB כרטיס קול סטריאו סראונד כרטיס מסך Ge-Force 64MB TV OUT CD X 48 מקלדת NEC עכבר 3D כולל גלגלת NEC מסך '17 איכותי NEC VR 1720 רמקולים LABTEC פקס מודם 56K V90 מערכת הפעלה WIN Me חבילת התוכנות המצורפות חינם : NORTON ANTI VIRUS 2001 VOICE LINKהודעות קוליות ל E MAIL ICQ 2000 PHONE TOOLS תוכנת פקס ON LINE DOCUMENTATION מידע אלקטרוני REAL PLAYER נגן קבצי אודיו ווידאו VIDEO STUDIO עורך קטעי וידאו Winamp נגן מדיה ועוד. .. תוספת שידרוג : שידרוג ממסך 71' למסך 91' תוספת של 097 ש'ח שידרוג מכונן DC לכונן 61*04* DVD תוספת של 093 ש'ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by WizMaster,

יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שמתלבשות על האוזן, אבל גדולות שכל האוזן תכנס בתוך הספוג. אני לא מעוניין בסאונד משוגע, הדרישה שלי היא אחת: שהאוזניות יאטמו כמה שיותר רעשים מבחוץ. במיוחד תדרים נמוכים שיותר קשה לסנן. כמו כן חשוב מאוד שיהיו נוחות מאוד לזמן ממושך. האטימה צריכה להיות טובה גם כשהמוזיקה בווליום לא גבוה במיוחד. לגבי תקציב בגדול אני מתקצב לכך 300-400 ש"ח. אך אם האוזניות בתקציב זה לא יספקו את הדרישה (אטימה מקסימלית ונוחות) אני אעלה את התקציב בהתאם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fire,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.