עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by giliboy,

מה עדיף?? 1.אחד מהרמקולים למעלה+ SOUND BLASTER AUDIGY 2. ATP3 + SOUND BLASTER LIVE+שתי רמקולים של מערכת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kdani,

הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.

4. אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בס"ד שלום מדובר במחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W800ALIV אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב נייד פשוט בשביל לראות גדול יותר במסך יש DVI IN במחשב יש HDMI - (צירפתי תמונה של החיבור אולי עשוי לעזור) הבנתי שיש מספר סוגים של HDMI ושבמחשב נייד זה כבל HDMI MINI והכבל צריך להיות נקבה ושל DVI לפי מה שאני מבין צריך להיות זכר כלומר שצריך כבל DVI זכר והצד השני HDMI MINI נקבה ואם אני לא טועה זה הכבל הדרוש https://ksp.co.il/?uin=26490&select=.216..38..12648.&txt_search= תודה רבה !!

6. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שמתלבשות על האוזן, אבל גדולות שכל האוזן תכנס בתוך הספוג. אני לא מעוניין בסאונד משוגע, הדרישה שלי היא אחת: שהאוזניות יאטמו כמה שיותר רעשים מבחוץ. במיוחד תדרים נמוכים שיותר קשה לסנן. כמו כן חשוב מאוד שיהיו נוחות מאוד לזמן ממושך. האטימה צריכה להיות טובה גם כשהמוזיקה בווליום לא גבוה במיוחד. לגבי תקציב בגדול אני מתקצב לכך 300-400 ש"ח. אך אם האוזניות בתקציב זה לא יספקו את הדרישה (אטימה מקסימלית ונוחות) אני אעלה את התקציב בהתאם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כן. אם יש נחשול מתח והספק מעפן יש סכנה שעוד רכיבים ילקחו עם הספק לשאול.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

הumax הישן שלי שבק חיים.... אני צריך סורק באיכות רגילה, לא משו מיוחד שפשוט יסרוק תמונות ומסמכים בסדר, שעולה בסביבות 400-500שקל... גם כן איזה פירמות עדיפות? תודה. עריכה: חשוב לציין שיש לי צורך בסורק שסורק מהר ובאיכות ממוצעת +

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by barak gonen,

שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.

13. משום מה, דווקא העכבר היחיד שנראה לי (ואולי הביקורת עזרה לי), הוא ה -FX, שדומה כי לא נמכר יותר. הסיבה שהוא מצא חן בעיניי, כי כדור העקיבה שלו ניתן (כיביכול) לשימוש גם ע"י האצבע וגם ע"י האגודל. האם אני טועה? מישהו יכו להמליץ לי על עכבר עקיבה אחר? ומה עדיף? הפעלה ע"י האגודל או האצבעות? הסיבה שאני מעוניין לקנות היא ארגונומית, דהיינו נוחות ובריאות. תודה. איתי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ido135,

אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר ביצועים: אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by oren99,

זה נראה לי מחיר מעולה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GD31AAF52 או זה שיש לו ידית מהירות נפרדת http://ksp.co.il/?uin=16156&buy= או שזה שקצת יותר יקר: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap למטרת טיסה בסימולטור X של ווינדוס יש למישהו המלצה מנסיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KloWN,

שלום חבריםיש ברשותי סט של מיקרוסופט wireless multimedia 1.1 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. האמת שחוץ מהכפתור של המחשבון לא יצא לי להשתמש בכפתורי קיצור של המקלדת אז זה לא כל כך קריטי לי. בעכבר רצוי שיהיה שני כפתורים שיהיה אפשר לשים בהם קיצורים. יש לכם בראש איזה סטים מומלצים שאני יכול לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Student111,

מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jack_g,

הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fire,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PSben,

היי חברה, תעזרו לי בבקשה לבחור מארז. הקריטריונים החשובים לי: קריטריון ראשון: קירור. המחשב מיועד למשחקים, לכן דרושה תנועת אוויר טובה במארז. ל-sunbeam אפשר לאוורר מאוורר אחד של 120 ועוד 3 של 80 (אחד למעלה! לאיפה שהחום אוהב לעלות!). ל-thermal יש שני 120 מקדימה ומאחורה ועוד אחד של 90 בצד (האם נותן קירור יותר טוב מה-sunbeam?) קריטריון שני: המחיר. sunbeam transformer עולה 400 ש"ח. thrmaltake soprano עולה 480 ש"ח ה-thrmaltake עולה 80 ש"ח יותר. האם מצדיק את המחיר? קריטריון שלישי: מודולריות, screwfree. כמה שיותר מודולריות, כמה שפחות ברגים, ככה יותר טוב. קריטריון רביעי: יופי. יופי זה יותר עניין של טעם, אבל אולי בכל זאת, מה דעתכם? הנה לינק ל-thermaltake: http://www.thermaltake.com/…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by WizMaster,

יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.