עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by Tommy,

NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by alexbmw,

תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by asmon,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 יחזיק 7900GT amd 3800X2 ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by itamarz_,

יש לי מחשב בין כשבע שנים, מדי פעם אני משמן את המאווררים , אולם מעולם לא חידשתי את המשחה הטרמית. בתוכנה SPEENFAN מוצגת הטמפרטורה 40C למעבד Q9450 במנוחה ו 39C ל nVidia GeForce 9600. במאמץ CPU עולה לאזור 67 וה GPU לאזור 52 כאשר הטמפרטורה בחדר היא 19C. הקירור עבד על העוצמה המינימלית שלו , לאחר העלאה הטמפרטורה צנחה במהירות. שאלות: 1. האם ניתן להשאר קבוע על העוצמה המינמלית של הקירור גם לקיץ ? 2. האם נדרש להחליף את המשחה הטרמית או ניתן להסתדר עם זה עד סוף חייו של המחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ram111,

יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by SuB,

http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1800 תודה, ואני רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. יש לי Corsair Vengeance 1300 שרכשתי לפני שנתיים ואני מרגיש שהיום הסאונד לא חזק כמו פעם.. אלא התחלש בהרבה. זה הגיוני?

15. Started by yony.z,

שלום, אני מתלבט בין ה-SOLO6C שהם רמקולים למולטימדיה עם ביקורות טובות, ל-SAMSON RESOLV A6 שהם מוניטורים שכמעט ואין להם ביקורות, למרות שהם הרבה שנים בשוק. לשניהם וופרים 6.5 אינץ'. למישהו יש מושג מה עדיף? השימוש העיקרי הוא למוסיקה, אבל גם סרט פעם בשבוע בערך... תודה.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by ooooooo123asd,

האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Dan1919,

שלום, לאחרונה KSP התחילו למכור את המארז הזה ב350 שקל,רציתי לשאול מספר שאלות לגביו: א=האם הוא שווה תמחיר? ב=האם הוא שקט? ג=אייך הוא מקרר? ד=יש לו מקום למאוורר 120 ו5 של 92,אבל כמה מאווררים מגיעים איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by ccc,

שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by Dror16,

צריך שיהיה כולל ספק ומאד חשוב לי שהוא יהיה שקט (יש לי טראומות) ניתן לחרוג טיפה מהתקציב אבל לא יותר מדי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by mega1234,

מישהו מכיר את המארז הזה CHIEFTEC DA-01BLD , האם הוא שווה משהו ?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  24. לאן אני מחבר את הכבלים הקטנים שיוצאים לי מכפתור ההדלקה של המחשב ללוח?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by jackhammer,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.