ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש ערכת טכנאי מחשבים. שתכלול בין היתר: כבל / מכשיר לבדיקת תקינות הספק כבל / מכשיר לבדיקת תקינות לוח האם מתאים שונים, USB-ATA-SATA כמו-כן ערכת מברגים וברגים. משהו יודע איפה אפשר לקנות את הדברים האלו ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם התנתקו לי היבורים של הusb במקלדת לאן אני אמור להלחים אותם אדום צהוב ירוק לבן
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Logitech Wingman Attack 3 הייתה שמועה שאפשר להזיז את הסטיק רק למעלה ולמטה אין ימינה ושמאלה! זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-