עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איזה מבין שתי המקלדות נוחה יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. מאוד מאוד דחוף האם יש אפשרות לראות אילו מסמכים (אפילו רק את השם שלהם הודפסו במדפסת הביתית - BROTHER) תודה יעל

• 6 תגובות
    • 20.9k צפיות
  4. Started by avivboker,

שלום לכולם. אני כיום משתמש בעכבר microsoft sideWinder x8 כבר המון שנים ומאוד מרוצה. אך בשנה האחרונה יש משהו שמאוד מתסכל אותי שזה הסוללה שלו למי שמכיר את העכבר הזה הוא אלחוטי ויש לו אפשרות להיות חוטי -אבל לא ממש להיות חוטי ,אלה להטעין אותו תוך כדי שימוש עם כבר מגנטי שמתחבר אליו וזה היה מאוד נח בהתחלה אלה שקיים באג חומרתי בעכברים האלה מסתבר שמתי שהוא במהלך כמה שנים נשרף איזה רכיב במתאם האלחוטי שלו והוא לא מעביר חשמל לעכבר קרי מספיק להטעין אז כמובן שעברתי לסוללות נטענות ומטען חיצוני והכל עבד יפה.. אלה שזה ממש לא נח להטעין סוללות חיצוניות ואורך החיים שלהם לפחות אצלי הוא מאוד קצר (כחצי שנה - שנה) מה שמביא אותי להחלטה לקנות עכבר חדש . עם התכונות האלו - שיהיה אלחוטי + חוטי שיהיה…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by morangal555,

שלום אני מחפש מארז(עדיף ללא ספק או ספק איכותי) בעל אפשרות להתקנה של מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה ובנוסף מאורר על הדלת\הגג התקציב שלי דחוק כך שלא מתכוון להשקיע במארז ללא ספק מעל 250 ועם ספק מעל 370 תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  7. אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  8. שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by xtract1,

הינה המפרט... AMD 3800X2 AM2 kn9-s sata2,nforce550,ddr800,pci-e 1 GB ddr2 667 7600GS 256 mb dvi,pci-e hitachi 80 G compucase 6a21 creative sbs 390 המגבלה היחידה היא---שיהיה מנועה ושיחזיק-זהו! '

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by LM10,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by YinonOzery,

אז עד עכשיו הייתי עם סט זול של מקלדת ועכבר אלחוטי והבנתי שזה לא זה.. העכבר נתקע והמקלדת מפסיקה להגיב פתאום באמצע משחק.אני מחפש עכבר ומקלדת גיימינג, חוטי/אלחוטי שלא יעלו מעל 500 שקל ביחד. אני לא גיימר מטורף אבל מחפש משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן.רצוי מ- KSP/IVORY או מאתרי קניות כמו פלונטר.תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by composite,

שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by MaoR_KilleR,

כרגע אני מעוניין לגבות מסך CRT 17" ישן מאוד של LG, ומחשב חזק (A64, 6800GT, 1GB, 160GB HDD + 40GB HDD balbla) שאותו מפעיל ספק 480 וואט של Enermax. איזה UPS יהיה הטוב ביותר? תזכרו שאני מעוניין שהוא יחזיק לפחות 3 דורות, ואני לא רוצה עם כל שדרוג להחליף אל-פסק... ואני מעוניין לקנות באינטרנט בלבד. בנתיים חשבתי על ה- APC Smart-Ups 1500va. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Basic,

אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yigael_o,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gggilad13,

אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת איזה סט יותר טוב למשחקים ולשימוש כללי במחשב. Microsoft Reclusa Gaming Keyboard Microsoft HABU GAMING Mouse או Cordless Desktop WaveוLogitech http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2565

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Valoo,

אוקיי, זה הולך ככה. הזמנתי מחשב חדש מ-Lamir ואתמול קיבלתי אותו, הזמנתי מעבד [bATHLON XP 1800]. אז היום אני מסתכל לי לתומי על הגדרות הבנצ'מרק ותראו מה אני רואה: מה לעזאזל זה אמור להיות?! וגם בדקתי במקומות אחרים וזה אכן המעבד שעומד כרגע. מישהו יכול להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.