ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Hi, Is the power supply in the Logitech G25 wheel compatible with 110-220V? Its very impotent and I need answer quickly please!!! Thanks, Daniel
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז יש לRAZER (שהם חברת עכברי GAMING) עכבר חדש בשכונה ;D שם העכבר הוא Razer Mamba וניתן למצוא עוד פרטים לגביו באתר הרשמי שלהם. הוא ממש רק התחיל לצאת לשוק, ויש כבר מכירה מוקדמת בארץ (ויקר בטירוף!!) העכבר הוא העכבר האלחוטי הראשון של רייזר, ומבוסס על דור 3.5 של הלייזר שלהם, וגם מאפשר להיות חוטי וגם יש לו עיצוב של DEATHADDER בקיצור לפחות על הנייר נראה כי מכל הפרטים וכל הדברים, רייזר לקחה את הטוב שבכל העולמות ושמה את זה בעכבר אחד (שנראה מדהים דרך אגב!!!) מה דעתכם? מזמן רציתי לקנות עכבר בתור עכבר מחליף לDEATHADDER המעולה (שאותו אקח למשרד שלי). שווה להוציא עליו את הכסף? אשמח לקצת עצות ודעות לגבי הנושא
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג במחיר של גג 250. אני כנראה קונה מהחנות KSP,ויש לי 3 אפשרויות: 1. Logitech MX518 - 175 ש"ח 2. Logitech G5 - 210 ש"ח 3.Razer DeathAdder - 235 ש"ח מה אתם אומרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
את שניהם אפשר להוציא בסביבות ה60$ כולל משלוח. השימוש העיקרי זה על משטח כמו מיטה כי המחשב יחובר לLCD
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב. איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים) דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש? עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי. אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם. עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-