עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Mesatla,

אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J.t.R,

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות Canon s750 Epson C80 HP Deskjet 940c השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית.... מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קודם כל אני אציין שהדרייבר של העכבר מעודכן. בכל אופן, בזמן שימוש רגיל בעכבר, לחצן הגלגלת עובד. אבל משחקים לא מזהים את הכפתור הזה. כרגע אני מנסה לשחק ב crysis, ששם מבקשים ללחוץ על לחצן 3, אבל אין שום זיהוי ללחיצה במשחק. וזה קורה גם בעוד משחקים. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעבוד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המארז החדש שלהם פשוט מדהים - http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm מישהו ראה אותו במציאות ? אמרו לי שהוא לא נופל מהאנרמקס,צ'יפטק

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PriorTak,

שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.amperel.co.il/products/187941

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by contA-,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מארז וכפי שסיפרתי בכותרת התקציב שלי הוא 400 ש"ח. הדרישות של המארז הן: *שהוא יהיה מארז Tower (לא משנה איזה,העיקר לא ATX) *שיהיו בו הכנות ל-4 מאווררים לפחות (ושיהיו מקדימה ומאחורה-ואם יש,אני אשמח גם אם יהיה אחד בדלת המארז). *שיתאים לפנטיום 4. *שיהיה מארז עם יכולות של זרימת אוויר טובה ככל האפשר. תודה רבה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by -JobNick-,

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shimon23,

התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gnk,

זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים