עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nw,

ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן.. ברצוני להחליף את העכבר הסוס עבודה שאצלי כבר מספר שנים mx1100 בעכבר חדש.. האם ה g602 יורש ראוי ? או שעדיף ללכת על הכיוון של ה g700s?? תקציב 300+- .. שימוש משרדי\גיימנינג מה אתם אומרים על האופציה הזאת?? http://www.ebay.com/itm/Logitech-G602-Wireless-Optical-Mouse-4x-Faster-11-Programmable-2M-S-20GS-2500DPI-/111303825836?pt=Mice&hash=item19ea3999ac אשמח לתגובות,הצעות נוספות יתקבלו בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by מנטה ריי,

המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by slim_shady,

חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by monya2007,

שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by proloms,

הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by vered,

יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Injury`,

* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yevs,

איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amits1995,

בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eyalkrembo,

כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שמפרסמים? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Motix,

קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SEangel,

חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by r_mindel,

SDRAM לבין DDR מהאתר הבנתי כבר ש DDR יותר טוב אבל האם אני אוכל להחליף את ה SDRAM ב DDR ? ז"א- האם הלוח אם תואם גם ל DDR ? רועי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)

23. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r1plet,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.