עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, חברה שלי עכשיו ב UK ברייטון, אשמח לקבל המלצה על החנות הכי זולה שניתן לקנות בה את המוצרים הנל LOGITECH KEYBOARD K350 LOGITECH PERFORMANCE MX MOUSE אשמח לקבל המלצה למשהו זול יותר מהמחיר ב AMAZON תודה מראש, זה דיי דחוף אודה לתשובתכם אני פשוט לא מכיר חנויות זולות שמה או רשתות זולות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, למי שיש נסיון בגויסטיקים או שיודע להצביע על ביקרות מה עדיף Logitech Force 3D http://zap.co.il/model.asp?Model_id=29829 או Thrustmaster-11 - Top Gun Fox 2 Pro http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Thrustmaster-11&affiliate=zap אם משהו יועד על הבדלים בינהם או שיחק בהם אשמח לקבל התרשמות. בתודה מראש, קובי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yakir4u,

קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח! בקיצור, בנתיים אני סגור על זה G5 + Steelpad QcK למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tvrl,

תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן.. ברצוני להחליף את העכבר הסוס עבודה שאצלי כבר מספר שנים mx1100 בעכבר חדש.. האם ה g602 יורש ראוי ? או שעדיף ללכת על הכיוון של ה g700s?? תקציב 300+- .. שימוש משרדי\גיימנינג מה אתם אומרים על האופציה הזאת?? http://www.ebay.com/itm/Logitech-G602-Wireless-Optical-Mouse-4x-Faster-11-Programmable-2M-S-20GS-2500DPI-/111303825836?pt=Mice&hash=item19ea3999ac אשמח לתגובות,הצעות נוספות יתקבלו בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קודם כל אני אציין שהדרייבר של העכבר מעודכן. בכל אופן, בזמן שימוש רגיל בעכבר, לחצן הגלגלת עובד. אבל משחקים לא מזהים את הכפתור הזה. כרגע אני מנסה לשחק ב crysis, ששם מבקשים ללחוץ על לחצן 3, אבל אין שום זיהוי ללחיצה במשחק. וזה קורה גם בעוד משחקים. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעבוד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

16. Started by sxs,

רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by בןציון,

שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by -JobNick-,

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gnk,

זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by barakhil,

שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gshhar,

באיזה צבע בא המארז הזה? אפור או שחור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאלתי כבר פעם אבל עכשיו זה ממש דחוף. ב-15 לספטמבר מגיע הx800 XT PLATINUM שלי[תתחדש](בעצם זה לא אופציונלי זה חובה )ץ אז ככה: הספק שיש לי כרגע(ג'נרי 300W)עשה עבודה נאמנה כמו כלב טוב ואף פעם לא איכזב אותי,אבל אחרי בירורים אינסוף גיליתי שהמינימום שצריך הוא של 350W. אני צריך ספק של לפחות(!)420W (לשידרוגים עתידיים)ולפזול יותר לכיוון של 480\500\520 ,משום שהמארז שלי נחנק מ"צרכנים"(דוגמת 11 מאווררים,לדים,בלה בלה בלה,תאורה, ועוד(בעתיד)...). חשוב לי מאוד מאוד שיהיה לו סליבינג(מהסידור שעשיתי לזה נשבעתי שלא אעבור עוד עינוי סיני סחיים גם אם זה לשמור על סודות האטום בדימונה(אופס)). חשוב עוד יותר שיהיה יציב (מאוד) שלא יהיו קפיצוטת מתח פתאומיות שמסכנות את אורך חיי החומרה החשוב כל כך..…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by composite,

רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shimonben,

שלום , יש לי מחשב עם מעבד ליבה כפולה ואני קונה בקרוב את הספק הזה (חייב מ-KSP וזה מה שיש בתקציב ..) לצוות אותו למעבד 805 ולוח ABIT + אוברקלוק לא גדול נכנסתי לאתר הבית של החברה ולא מצאתי משהו שקשור ל-PFC מייצב מתח אקטיבי\פסיבי (כתוב FCC בהגנות .אם זה קשור) וגם לא חיבור 8 פינים 12V ללוח (4+4 פינים) מישהו יודע אם יש לדגם הזה מייצב מתח (אגב , זה בכלל כל כך חשוב?)וגם את החיבור 8 פינים ? באתר שלהם יש קישור לביקורת ושם בתמונה יש לכאורה חיבור 4+4 .....מוזר מאוד כי בנתונים טכניים מצויין שישנו רק חיבור 4 פינים אחד ולא שתיים .הביקורת מתייחסת לדגם 500W שזהה חוץ מהמפרג' שיותר גבוה. מישהו מכיר ויכול לעזור ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים