ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה.... עוד מעט אני עושה שידרוג דיי כללי למחשב... המפרט עצמו יהיה ברובו לאוברקלוקינג ואני עדיין מתלבט על הספק כוח למפרט. זה המפרט: AMD Athlon64 3000+ Venice OEM Thermaltake BigThyphoon DFI LanParty UT nf4 Ultra-D Mushkin 512x2 PC3200 DDR400 BH-5 kit Leadtek GeForce 6200TD PCI-E Westren Digital 80G SATA עכשיו כל הזמן הזה חשבתי על הספק של TT http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm אבל הרבה אנשים אמרו שהוא לא משהו בכלל ("חרא ספק" "תחליף לספק אחר הוא זבל") אבל בכל זאת הוא מגיע עם כמה אקסטרות כמו סליבינג לחוטים.. הוא צבוע שחור והוא גם לא ייקר בכלל. השאלה שלי היא אם אני אקנה אותו הוא לא יעמוד באוברקלוק של 500-700MHZ? מה הסיבה שלא ממליצים לקנות אותו? האמפר ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקניית מחשב בעוד חודש+-. חשבתי ללכת על מערכת מבוססת AMD 3800+ כפול ליבה או משהו באזור (ממש לא נראה לי שמשחק כלשהו ידרוש מעבד חזק יותר ב4 שנים הקרובות...), וכרטיס מסך בינוני, עם אפשרות לשידרוג בעוד שנה +-. ההתלבטות שלי היא לגבי הספק (אני צריך לקנות ספק למחשב שיש לי עכשו לפני שהוא נשרף עם המוד והOC שעשית ). האם כדאי לקחת עכשו ספק חזק שיספיק לכרטיסי המסך בעתיד (אלה שידרשו יותר מ200W לפי כתבה שהתפרסמה פה לפני כמה זמן...)+ 2 HD, או כדאי לי לקחת עכשו ספק פשוט ב200~300 ש"ח, ולקנות ספק חדש למחשב הבא? (המחשב הישן יעבור לאחותי אחרי שאני קונה את החדש, בלי OC וכנראה שגם בלי המוד, ככה שהספק הג'נרי שיש לי יספיק...) תודה. נ.ב: המלצות לספקים משתלמים (ביצועים\ מחיר) ית…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא יכול לחבר גם אינטרנט ואת הפקס ביחד איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אני רוצה שיהיה לי גם פקס וגם אינטרנט ביחד ושאני מנתק את הטלפון שמחובר לפקס אז אין לי אינטרנט אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי , אני צריך מדספת , מהירה , שחור לבן , טיונר מחזיק הרבה הכיוון שלי הוא איזשהו טיונר ( מה יש היום? ) , אבל אני לא יודע ( בגלל זה אני פה ) המדספת היא לבית , לאבא שלי , שיש לו עסק קטן שהוא צריך להדפיס כל מיני חשבנוניות , לא מאוד מסיבי אשמח לכמה המצלות ולינקים כמובן שעדיף הכי משתלם מבחינת מחיר , תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאיזה מבין השניים אני צריך לחבר את הכבל כדי לשלוח ולקבל פקס, ומה אומר הכניסה השניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-