ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מצלמת VX-5000 תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בבעלותי הכוכב הבא : זאת מצלמת רשת בעלת ראש מסתובב, בצבע לבן - זהו המידע היחידי שיש לי.. דרושה עזרתכם בזיהוי המוצר בשביל הורדת דריברים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3645081-3692889.html זאת המדפסת אותה אני מתכנן לקנות; מכיוון שהיא משתמשת בקישוריות אלחוטית היא מתאימה לי בדיוק מבחינת סדר ואירגון בשולחן העבודה שלי אך השאלה היא כזאת.. בבית אין לי ראוטר כלשהו או רשת אלחוטית בכלל אך המחשב שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה onboard (לוח אם: Gigabye GA-K8NXP-SLi) האם תיהיה לי בעיה בחיבור המדפסת בקישוריות האלחוטית ? (האם תיהיה תקשורת ישירה בין המדפסת למחשב) או שאזדקק לרכישת ראוטר ? (מה שיגדיל את ההוצאה ולא ישתלם) תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Logitech Freedom 2.4 הכי משך אותי? יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מכאן http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 שאלה נוספת אם אזמין היום זה יגיע עד יום שלישי? כי אני אהיה ליד חנות אחרת אבל אצטרך לשלם "קנס" של 20 שקל נוספים
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת שיחות וידאו איכותית עד 200 ש"ח שתהיה עם איכות תמונה טובה ובאיזור עכו והקריות (החנות).
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-