עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מעוניין להשתדרג מהעכבר הג'נרי שלי ולעבור לשחק בעכבר יותר רציני. קראתי את כל הדיונים על עכברים כאלה מהשנה האחרונה ולא הצלחתי להגיע למסקנה מבוססת. הבנתי שאין אופציה של עכבר אלחוטי עם ביצועים טובים, אז וויתרתי על הרעיון. המועמדים כרגע הם: LogiTech MX518 LogiTech G5 Laser Mouse Razer DeathAdder הלוג'יטקים עולים כ200 ש"ח על פי זאפ, והRAZER עולה כ240. השאלה היא האם הRAZER שווה את האקסטרה 40 ש"ח. ומה עדיף בין הG5 ל MX518 בהתחשב בזה שהם עולים כמעט אותו המחיר. בנוסף, הבנתי שיש את כל הנושא של פד לעכבר. כרגע אני לא משתמש בפאד משום סוג, עד כמה זה חשוב לרכוש אחד איכותי? QCK? כיוון שזה עוד כ50 ש"ח. אני משחק לרוב בCOD4 ברשת. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והסברים כדי שאבין. תודה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני שומע מהרבה לקוחות בגלל שהמדפסת מדפיסה כל איזה 27 28 ימים בשביל שהדיו לא ייתבש שהדיו הצבעוני נגמר להם ממש מהר למרות שהם לא הדפיסו או כמעט ולא מדפיסים צבע.. רציתי לדעת אם גם אתם שמעתם/נתקלם בזה??

3. שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  4. אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Satya4bs,

שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by asafgolan,

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! רכשתי הגה למחשב של לוגיטק דגם: g25 אני לא מצליח להפעיל את הרטט במשחקים מדוע?... ???

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. ^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  9. לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד לי. מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by noambaum,

שלום לכולם, לצערי יש לי כאבים ביד ימין שנובעים מעבודה ממושכת עם היד על העכבר (14 שעות ביום), ולכן אני בחיפוש אחרי עכבר שישנה את האחיזה שלי בעכברץ אני זוכר שבזמנו המליצו על עכברי TrackBall. ביררתי קצת ואלה הדגמים שמצאתי : 1.http://www.fentek-ind.com/logitech.htm#mltmww 2.http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=22&pcid=10426173-9aba-45eb-b7ce-af9ef9724d3d&type=ovr 3. http://www.fentek-ind.com/logitech.htm#mltmww למישהו מהקוראים יש אולי עכבר כזה שהוא יכול להמליץ או להיפך ? תודה, ***עריכה*** מצאתי קישור לכל העכברים שלוג'יטק מציעה : http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/trackballs/&cl=us,en אולי מפה תגיע הישועה ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מישהו מכיר ספר טוב ללימוד על כל החלקים כל המחשב כמו מעבד לוח אם וכו'???

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Shpitz316,

אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cateye,

היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.

25. ערב טוב אנשים.. אחרי שנמאס לי מהמקלדת החוטית שלי אני שוקל לקנות מקלדת אל-חוטית. בנתיים המקלדת שאני חושב לקנות היא logitech EX-100. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה אני ממש יודה לו. נ.ב אני עובר לאל חוטית בגלל שאני צריך מקלדת שתגיע למיטה(2 מטר מרחק+/-) אז הקליטה צריכה להיות טובה למרחק הזה... הקליטה של העכבר לא ממש קריטית בגלל שהוא ישאר על השולחן כל הזמן. שימושים: ממש קצת משחקים כמו FIFA ודומיו (דברים שרצים על המחשב - ניתן לראות את המפרט בצד)... חוץ מזה צריך שתהיה למקלדת מקשים לקול, PLAY/STOP וכו'. אם יש אופציה למקלדת בלי עכבר אז זה גם טוב.

דיונים חדשים בפורומים