ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT. יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני) הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף.... השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר רשת כבד ב america's army אני מתלבט ביין שניי עכברים האחד mx700 והשני mx 1000 מה יהיה יותר טוב? הרבה אומרים לי שה mx 1000 לא משהו ושה700 יותר טוב ממנו לפי מה שהבנתי מכל מיני ביקורות באתרים ה mx 1000 ממש רצחני help please.. :s05:
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים לשימוש ALL AROUND כולל גיימינג תקציב עד 400, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי ובערך 80% שחור לבן, 20% צבע. לא יודע מה עדיף לי מבחינת חסכוניות (לייזר\דיו). אין צורך בשירותים נלווים (פקס, סורק...). אגב חשבתי גם על רכישת 2 מדפסות, לייזר שחור לבן + דיו להדפסות צבע, אז זוהי גם אפשרות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מדפסת MFC-J825DW של ברדר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804703 סה"כ הביקורות בזאפ טובות, אך יש לי עוד כמה שאלות: זה נראה סביר שרק 4 חנויות מוכרות את הדגם הזה? אם אני משאיר את המדפסת כמה חודשים בלי להדפיס, האם הדיו יתייבש ? האם קשה להשיג דיו למדפסות ברדר ? ליתר דיוק, אם אני צריך לקנות דיו עכשיו ומייד, האם אני אצליח למצוא אותו בחנויות הרשת הגדולות דוגמת KSP ואייבורי? כי בקטלוג אונליין שלהן אין בכלל או כמעט ראשי דיו של ברדר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
סוף סוף היא יוצאת ה Optimus Maximus keyboard http://www.artlebedev.com/everything/optimus/ ובמחיר שווה לכל נפש: http://www.engadget.com/2007/05/16/optimus-maximus-pre-order-starts-may-20th/ תתחדשו בדצמבר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-