עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by balon007,

אני הלכתי לחנות לקנות את העכבר במחיר מלא ומסתבר שיש שם מצבע של 99 שקל במקום 165. מחיר שווה במיוחד לעכבר הזה.

3. Started by zarra,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כבל מאריך ל usb נקבה וזכר באורך עשרה מטרים , השאלה שלי עם באמת אני זקוק למגבר usb או איך שזה נקרא , בשביל לחבר מזרים מדיה ליתר דיוק קשר בין הכונן הקשיח שבתוכו למחשב ... , צריך את המגבר usb ? או שכבל 10 מטר' מספיק תודה רבה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by E-R-P,

צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by night-fire,

הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by felixb,

שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by OmRi|S,

דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר עד 300 ש"ח. ראיתי את זו (OKI B2200): http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22854 ראיתי שמבחינת עלויות טונרים הם בערך אותם עלויות (כנראה אלך על חליפיים), רציתי לדעת בערך כמה דפים אפשר להדפיס עם מדפסת לייזר גם זו שציינתי וגם: XEROX 3117 SAMSUNG ML2010 אשמח לשמוע הצעות, הערות... תודה, יוסי. עריכה: הוחלט ללכת על לייזר משולבת. הדרישות: סורק, פקס, צילום וכמובן מדפסת. מחיפוש מצאתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=121 - סמסונג SCX-4521F http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1742&catId=121 - זירוקס פייזר 3200MFP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXM1522nfMFP…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו. עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים). האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ? אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amosbox,

אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by r0ckY,

שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.

23. שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by robben,

אהלן, מזמן לא הייתי פעיל כאן בHWZONE לאחרונה אתר גיימינג החליט לשתף איתי פעולה ולצאת בבלוג כתבות שאני מריץ מספר ימים.(ממוצע צפיות של 250, כאשר אין תוכן) בתור כתבת פתיחה החלטתי לצאת בדירוג קצת שונה של עשרה עכברי גיימינג שלדעתי, נמצאים בשימוש המירבי ביותר קיום ובעתיד הקרוב.. בהמשך יעשו סיקורים ודירוגים דומים לגבי ציוד נוסף. רציתי לדעת אם זה אפשרי מכם חברי הפורום לקבל משוב לגבי עכברים שונים שאת הנתונים אני אשכלל לתוצאה סופית. אני לא מעוניין בויכוחים מיותרים לגבי העכבר של מי יותר טוב, ואת הנתונים היבשים לגבי כל עכבר כבר יש לי... אני ארשום את רשימת העכברים, אם לדעתכם כדאי להוסיף עכבר\להוריד, בכיף, ביקורות תמיד מתקבלות בשמחה אם יש לכם את אחד העכברים, אני אשמח לסקירה קצרה בצורה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y

• 3 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים