ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP 5510. לאחרונה צצה בעיה כאשר ניסינו לקבל פקס - הצד של המדפסת מציג את ההודעה שבכותרת: Incorrect black cartridge installed חיפשתי בגוגל על הבעיה הזו ועל דגם המדפסת שבידי אך חיפושי לא העלו אף תוצאה. למישהו פה יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש עבור חמי מדפסת לייזר שחור לבן. מדובר באדם בן 83 (עד 120) שמשתמש באינטרנט רבות אבל כשמדובר בעניינים טכניים הוא פונה אליי. הוא מבקש להדפיס כתבות מהאינטרנט על מנת לקרוא בנחת וכן פעילות בנקאית שלו (דפי חשבון/כ. אשראי) וכול'. איני מחפש משהו יקר (נניח עד 400-500 ש"ח) וגם רצוי שהחלפת הצבע שלה לא תהיה בעלות של מחיר מדפסת חדשה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
העברתי פה חיפוש בפורום ורוב ההודעות ישנות, אני סובל מכאב גב כרוני כבר שנה ורציתי לשאול איזה כיסאות אתם ממליצים לקנות שיהיה אורתופדי לישיבה ממושכת ועם ידיות לידיים מתכווננות. קניתי כסא מד"ר גב שאמור להיות אורתופדי ב500 ש"ח בערך אך הוא לא נוח לי וגם אין לו ידיות מתכווננות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי מהם עדיף? יש לRAZER כפתורים לשינוי הDPI?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני הלכתי לחנות לקנות את העכבר במחיר מלא ומסתבר שיש שם מצבע של 99 שקל במקום 165. מחיר שווה במיוחד לעכבר הזה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כבל מאריך ל usb נקבה וזכר באורך עשרה מטרים , השאלה שלי עם באמת אני זקוק למגבר usb או איך שזה נקרא , בשביל לחבר מזרים מדיה ליתר דיוק קשר בין הכונן הקשיח שבתוכו למחשב ... , צריך את המגבר usb ? או שכבל 10 מטר' מספיק תודה רבה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-