ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני צריך כונן צריבה חיצוני לצורכי התקנה מערכת הפעלה מ-KSP. ראיתי את זה: http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084B/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail האם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-