עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?

3. Started by rofben,

אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות הגה חדש למחשב וראיתי את ההגה של לוג'יטק G25. האם זה הגה טוב למשחקים כמו Need for speed shift, GRID וכו'? ואיפה הכי כדאי לקנות את זה במחיר סביר בחנות בחיפה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by roeesnir,

העכבר הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mouse/Products_Spec.aspx?ProductID=2896 הוא משתווה לאיזה דגם של לוג'יטק? יחסית למחיר הוא טוב? הוא עולה בערך 70 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by saar,

היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by אסף אברהם,

כנראה שהבן שלי שיחק במחשב והייתה הערה של הדבקת מקשים ומאז 2 מקשי ה SHIFT אינם עובדים מה ניתן לעשות

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  9. Started by mich4el,

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה, ותהיתי מה עדיף מבין שתי המקלדות הבאות: Razer Lycosa http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24793&catid=1815 Razer Lycosa Mirror Edition http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28213&catid=1815 תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. שאני משחק ובכלל שאני על המחשב, אני אוהב לשבת בחושך וקצת קשה לראות את המקשים, זה לא משהו היסטרי אבל אני מעדיף מקלדת מוארת, מה גם שזה נראה יותר טוב. ;D התקציב הוא 350 עם חריגה במידה וצריך. כמובן שאפשר גם בפחות. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by TALLLD,

שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by Zeitay,

אהלן , אני מחפש לקנות שלט משחק למחשב , הדרישות שלי הן שהוא יהיה דומה לשלט של הפלסטיישן או xbox , אני מאוד נהנה לשחק בPES בפלסטיישן אבל עוד מעט יוצא המשחק החדש בסדרה ואין לי בדיוק 350 שקל לקנות אותו , אז אני מעדיף לקנות שלט ולשחק עליו במחשב . לגבי תקציב ,כמה שפחות יותר טוב , אם יש משהו ממש איכותי ומעל כולם אז אני אשקול את זה . משחקים שאני אמור להשתמש בשלט איתם : כדורסל וכדורגל , משחקי ספורט . Zap הניב את המוצר הזה בחיפושים שלי : http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932 מהי דעתכם עליו ועל שלטי משחק אחרים ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Discreet,

שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על ‏Razer Salmosa Gaming Mouse‎ או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by Discreet,

שלום לכולם. קניתי היום עכבר Razer DeathAdder בשילוב עם פד razer goliathus נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר 1.28 לחצתי על התקנה ו המחשב עשה כיאלו הוא מתקין את הדרייבר ואז רשם שיש בעיה בהתקנת הדרייבר יצאתי מהתוכנה והורדתי דרייבר 1.27 ושאני לוחץ התקנה הוא רושם לי כמו בתוכנה אבל אין לי שום דרייבר מותקן ואפילו לא את הסמל של Razer למטה ליד השעון הונדאוס הוא וינדאוס 7.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  19. הומלץ לי לפני 3 שנים על ה MX1000. שילמתי יקר מאוד- ואף פעם לא הייתי מרוצה ממנו- סוללה נמרת אחרי יומיים וחצי,לאחר טעינה יש צורך לתת לו מכה כדי שיתחיל לעבוד (החלפתי כבר 3 בכולם זה ככה). אני עובד הרבה, המון על המחשב- יכול להדיע ל 12-15 שעות ביום. העכבר הזה כבד, גבוהה ודורש מאמץ- מה שגרם לי לנזק בלתי הפיך ליד - דלקת במעטפת הגיד... (אחרי חצי שעה של עבודה יש כאבים חזקים בכל היד ובאצבעות) חזרתי לעכבר הישן- מיקרוסופט אופטי ב 70 שקל... יש עכבר "בריא"? (לא טרק בול). אני חייב עכבר קל, חוטי, עם כפתורי BACK, והכי חשוב- גלילה לצדדים. רצוי שיהיה תנוחה נמוכה (שהאצבעות לא יעלו למעלה יותר מידי)

20. Started by tal daniel,

אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?

21. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. Started by raiman1,

נשבר לי החלק שמחבר את העכבר למחשב. אפשר להחליף אותו??

23. Started by roniok,

זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :

24. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים