עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Pavel Yasko,

אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shapin,

אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)

6. Started by ntc6,

אהלן קניתי עכבר razer abyssus מאייבורי היה מבצע ב-68 ש''ח אם אני לא טועה, לדעתי מומלץ, המבצע אמור להיגמר היום, אז ככה העכבר עובד כמו שצריך אבל הוא לא מזוהה ע''י התוכנה של רייזר וכאשר אני פותח את התוכנה מופיע הכיתוב "Please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". שלחתי גם אימייל לתמיכב של רייזר ולא ענו לי קראתי על הבעיה באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון, מישהו נתקל במצב דומה או שיש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מיועדות בעיקר לשמוע מוסיקה/קצת משחקים במחשב נייד. אין לי שום מושג בחברות... תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zoman,

אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Avi Levin,

אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BarM,

שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by aonn45,

יש לי בערך 600 שקל איזה מיקלדת מכאנית שווה לי ליקנות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב יל לי מצלמה של חברת ibm חדשה התקנתי אותה והמצלמה פשוט לא נדלקת אני לא יודע מה קרה אני חיברתי ליצאה של ה usb ואני צריך ללחוץ על הכפתור שהיא תדלק והיא לא נדלקת ... עוד בעיה הוונדוס לא מזהה אותה ..אני משתמש וונדוס אקס פי .. ??? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוף... אני מבקש קצת הסבר כללי על מצלמות.. מה חשובת מה טובת מה לא טובת ודברים כאלה. דברים שחשובים לי: 1. שתהיה לה יכולת גבוה יחסית להישאר לאחר טעינה מלאה זמן רב. 2. כמות מקום גדולה שתספיק לכמה שיותר תמונותעל כל צ'יפ של תמונות (כמה עולה צ'יפ וכמה אפשר לשים עליו וכו') 3. תמונות לא חייבות להיות מאוד איכותיות אבל שיהיו נורמליות אקימר אני רוצה מצלמה טובה... נתונים: בעית כסף לא קיימת... שמועות גנובות לאוזניה שהדבר לא אמור לעלות על ה2500 ש"ח גג... (הגזמתי קצת) כך שאין בעיה... אז אנא מימכם עיזרו לי לימצוא את המצלמה אשר בה אני חומד.. תודה מראש! ;-) מת עלכים! מי שיעזור יקבל שמנמן רישמי! (המבין יבין ;D)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Johnny,

שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by amd950,

לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by snoopdogg,

שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 CG MSI K8N Neo PT Crucial 4000 Ballistick 512*2 Leadtek 6800GT WD 80G 8MB DVD CDRW TT 420W ועוד 3 מאווררים . הספק הזה כבר הוחלף פעם אחת ואני יכול למכור למישהו ולקנות חדש. אני מעוניין בספק חזק לאובקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד , כרגע שאני מנסה לעשות אוברקלוקינג אני לא מצליח הרבה ובפורומים של MSI מאשימים את הספק שהוא יחסית למפרט חלש. המלצות לספק טוב בסביבות 600 שקל? ומישהו יודע אם היה פה בקרוב ספקים של OCZ ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Boomer,

זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pr3998,

אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ChapaChoo,

על המחשב שלי (מערכת הפעלה WIN XP, מחשב פרטי שמותקן על רשת), מותקנות כיום שתי מדפסות:[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 13:24:57 סליחה, עוד לא מנוסה בפורומים האלהבכל אופן, המשך השאלה: על המחשב שלי, WIN XP, פרטי שמותקן על רשת, מותקנות כרגע 2 מדפסות: 1. HP LASERJET P1006 2. HP DESKJET D2300 כל אחת מהם פועלת יופי בנפרד (כלומר, השנייה הגיעה קודם, ופעלה מצויין עד שחיברתי את הלייזר, והלייזר פועלת מצויין ברגע שמנתקים את ההזרקת דיו ומסירים את הדרייבר שלה). אבל, כשמנסים לחבר את שתיהן במקביל, כאשר שני הדרייברים מותקנים על המחשב, כל אחת מהן עושה בעיות משל עצמה (הלייזר, למשל, הרבה פעמים חוזרת על הבאג הבא: את ההדפסה הראשונה ששולחים אליה היא מדפיסה, ואת הבאות היא כבר לא מדפיסה. או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by strifer,

שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.