עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by toppy,

הנה המפרט: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original X2 Gigabyte 6600 DP2 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD מארז עם 2 מאווררי 120 MM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by malikl,

היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מוזיקה אני בעיקר על הרמקולים.. מה מומלץ? איך אלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12659 ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by amadey,

הי, יש לי את העכבר : razer imperator ( חיישן לייזר ) ואני מחפש פד חדש. * בלי פדים שעשוים מבד..רצוי גומי/משטח מפלסטיק. תקציב - 100-150 תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lahad,

http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467 הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש .. האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by בונדי,

אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shapin,

אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)

10. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rozenasf,

שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by johnwoo,

היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AvalonX,

התקציב עד 4.5K עדיף בסביבות ה1-2K הדרישות הן יכולת סריקת דפי A3 חברה איכותי *יתרון עצום* יכולת סריקה דף ב200dpi - 300dpi באופן מהיר (כ20 שניות ופחות מי זה) אני חשבתי על הסורק הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20109 אך אני לא יודע אם החברה איכותית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כרגע יש ברשותי סט נוראי של microsoft דגם (microsoft 800 wireless keyboard and mouse) ממליץ לכולם לא להתקרב לסט הזה. אני צריך סט נורמלי שהמקלדת לא "תפספס" ממרחק של כ2.5 מטרים והעכבר לא יתקע כשבא לו. השימושים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים גם משחקים. יש סט אלחוטי טוב שיכול להתאים גם למשחקים? או אולי מקלדת ועכבר נפרדים- אם אפשר לחבר אותם לדונגל אחד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ybe,

כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין להזמין מחו"ל את האוזניות HD555 מamazon והן מגיעות יחד אם אחריות. האם אפשר לממש את האחריות הזאת פה בארץ? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by proevo4ever,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הוא היה כונן, הוא היה בעל התקן ide, אבל הוא היה יותר מזה, הוא היה כונן CD-ROM בעל התקן ide... אנו מתפללים לנשמתך ולהמשך דרכך, TOSHIBA 36X טוב עכשיו אחרי שהוא נדפק הזמנתי כונן של Aopen.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Johnny,

פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים