ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?
-
לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, מבחינת ביצועים מה יותר טוב? מקניטוש או פיסי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי את העכבר : razer imperator ( חיישן לייזר ) ואני מחפש פד חדש. * בלי פדים שעשוים מבד..רצוי גומי/משטח מפלסטיק. תקציב - 100-150 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר לוח אם שמתאים ל athlon xp 1600 ולזיכרון sdram 256 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חבר'ה ויום טוב... אני מתלבט לאחרונה לגבי מארז... בהתחלה חשבתי על ה Antec 1000 AMG עם החלון: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 אחרי זה החלטתי שלא כי הוא לא מאלומיניום והוא גם קצת יקר בשביל העובדה שהוא סתם Chieftec בווארציה טיפה שונה. עכשיו אני מתלבט בין ה Supertalent לבין ה Alien של A-top Alien:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1539&catcode=348 SuperTalent:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1481&catcode=344 עכשיו ה אליין נראה ממש טוב, אבל גם מגיע עם ספק ג'נריק 400W שהוא חביב, חוץ מזה הוא גם יותר יקר ונראה לי שהמגירת כוננים שלו די בעייטית. הסופרטאלנט מגיע בצבעים קצת יותר מזעזעים הוא יותר זול ומגיע בלי ספ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצות לאוזניות, עכבר ומקלדת. התקציב איננו מוגדר לחלוטין אבל הוא נע בין 700-1000 ש"ח. *התקציב גמיש כי אם צריך להוסיף קצת על מנת לקבל מוצר טוב יותר אז אין לי בעיה כי אם כבר משקיעים אז פעם אחת עד הסוף. חשוב לי הדברים הבאים אוזניות over-ear ( לוח אם: gigabyte h87-d3h ): מיקרופון, סאונד איכותי ( בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה מדי פעם ), בקרה על הווליום. עכבר(חוטי): אחיזת Palm בעיקר שיהיה נוח, ומדוייק. אם אפשר לצרף המלצה לפד שיתאים לאותו עכבר. מקלדת( חוטי ): מיועדת להרבה זמן, מקשים מוארים (אם התקציב מאפשר אז אולי אחת כזאת שאפשר לשלוט בתאורה) שתיהיה נוחה. מקלדת מכנית זאת גם אופציה ( אם כבר להשקיע אז עד הסוף ). המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי יריות כמו bf4, call …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי כרגע את העכבר MX518 והוא נהרס לי. רציתי להחליף אותו לעכבר דומה והבנתי שG400S ממש יתאים לי, וראיתי שיש גם את הG500S, יש בינהם הבדל? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה אחד משניהם בלבד, כי ממש התרגלתי לעכבר הזה)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש, אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדפסת hp משולבת מודל 4343 מעתיקה בסדר אך כששולחים הדפסה הדף יוצא ריק. אין אינדקציה על מחסור בדיו או משהוא כזה. יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-