ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי את העכבר : razer imperator ( חיישן לייזר ) ואני מחפש פד חדש. * בלי פדים שעשוים מבד..רצוי גומי/משטח מפלסטיק. תקציב - 100-150 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. שיחזיק ליבה כפולה 3800 כרטיס 7800GT.. ב. מכשיר מעוצב!! ג. עם חיבור USB ולא RS-232, כדיי שיתן פקודה לווינדוס לכבות לפני שהוא נגמר ד. מחיר טוב תודה ד"א לגבי ה 232 לכל מחשב יש? האם עדיך USB
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?
-
אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 800 שקל ורק מחנות פנדה ואני צריך שזה יכלול גם תמשלוח מה לקחת? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי עכבר מחברת razer mamba חיברתי אותו אם כבל usb למחשב והפכתי אותו לעכבר חוטי והעכבר כל הזמן נטען מהמחשב האם מותר להשאיר אותו קבוע מחובר למחשב מכיוון שהוא כל הזמן ניטען והאם להוציא את הסוללה מהעכבר או להשאיר אותה?... ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת זולה ודיו זול וראיתי את האופציה הזו. לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794 אני צריך מדפסת לסרוק מסמך פעם ב ולהדפיס כמה דפים פעם ב. האם המדפסת הזו מספקת את הסחורה או בגלל שהיא(250 שח) והדיו שלה(120 שח שחור + צבעוני) כל כך זולים זה מעיד על האיכות? האם יש מדפסת מומלצת אחרת בטווח מחירים של 300 שח +- למדפסת ובאותו טווח מחירים של הדיו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-